АПРИЛ се появих със рев, сега живота ми е голям кеф

• 9 226
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Да чукна на дърво при нас е весело и всичко е на 6.
Ето как:
http://www.metacafe.com/watch/302654/Baby_Laugh_As_Crazy
пуснете си колоните преди това  Joy
Това е снаха ми  Mr. Green bowuu Mr. Green bowuu Mr. Green bowuu Mr. Green  bowuuMr. Green Hug Hug Hug Hug Hug

# 196
  • 2 етажа над тавана
Ексче, Ани е просто невероятна, страхотна е!

За гърнето и на мен ми се губи тоя момент newsm78 А мисля да пробвам да я слагам най-рано към 9 месец, т.е. след около месец, дотогава мисля, че вече съвсем ще седи стабилно самичка.

# 197
  • София
Данчеееееееееее ще видиш ти снаха, я бързо идвай в Qто, цяк ден те чакам,
За Ани мерси

Точно гърнето е със седенето, ама не само, а трябва и малко мозък, щото дали ще стой мирно, съмнявам се, да видим Цвети какво ще каже. Понеже аз поставих въпроса тогава за гърнето затова помня какво отговори.

# 198
  • 2 етажа над тавана
От нас лека нощ и Данче - сладки сънища Hug

# 199
Трябва да взема пример от Бубле  Blush и най накрая да легна рано  Mr. Green

х_diabet_mama,аз лично също мисля от началото на 9-ти месец да започна,но успех не знам да ли ще има ,по точно си мисля,че ще дойде към годинката и нещо  Rolling Eyes ,макар че това лято видях дете на годинка и два месеца което викаше майка си да ходят да се из пишка/беше без памперс/  Rolling Eyes

# 200
Еее, Диабетче, появи се значи  Hug. Ама голяма кукла малката лелееее, и как се смее.

Бъбъл, аз у нас не топля допълнително заради малката, навсякъде е една температура, поддържаме 20 градуса.

Креми, добре дошла обратно в отбора!

# 201
Добро утро!

Честит 7-ми месец на трите грации- Яна, Ема и Радост!
Hug  bouquet Hug

Честит рожден ден на Петя!  bouquet

# 202
Skarlet, използвам твоите въпроси, за да се вмъкна в темата, защото скоро няма да мога да изчета ферманите, които сте написали:)
1.По колко пъти се храни детето ви? - Тони се храни по 6 пъти поне, като предиобед е на кърма, вчера на обяд за пръв път му дадох телешко /сварено под налягане от леля комшийка + зеленчуковото мое производство+сухарче вътре. Следобед яде плодово, скоро след това е кашата, а вечер е на кърма. След цикъла ми, 7 дни вече се влача, много слабо де, гърдите ми осезаемо омекнаха и според мен кърма нямам. От днес може да се наложи да минаваме на АМ + кърма.
2.Как и по какъв начин стимулирате пълзенето? Тони пропълзя сам преди около седмица, а тези дни доста добре се придвижва, благодарение на което падна за 2 път от спалнята. Ако види нещо интересно с копчета за пускане на ТВ-то, то е първа писта..
3. Как и на какво играете с децата? Пеем песни, танцуваме. Другите игри са самостоятелни в кошарата или на проходилката, а от днес и на бънджито ще има, защото мъжете най-накрая решиха, че ще го монтират..Голямата игра пада в банята, нямате представа колко вода изплисква като се развихри! Joy
4.Какви играчки купувате? Най-вече музикални, книжки и за дъвчене, дрънкалки. Аз повече си падам по дрешляците, шапоците и чорапите, но вече сме фул отвсякъде - от играчки и дрехи...
5.Говорите ли им постоянно ? /знам,че това е много важен фактор за правилното проговаряне/ Много малко му говоря може би. Сега забелязвам, че бебетата, които имат брат или сестра са по-активни, особено в бърборенето. Аз доста малко говоря на Тони, ама и като го правя му чета приказка примерно, а ако му посочвам разни неща от стаята, то го уча на английски  Mr. Green. Все още не мога да се отчупя и да му говоря на инглиш, за да е двуезичен, но започвам да напредвам и аз с него...
6.Как се изправят децата в креватчето? Не мога да повярвам, че някой го прави това. Тони само се научи да хваща решетката и да стиска, но да се изправя.... newsm78.
7.Могат ли децата ви да стоят изправени сами,бе помощ,само като се подпират или държат за нещо? Ако помощта е моите ръце - хваща ме за ръцете и стои прав, за по няколко секунди. Не се лъжете, на 7 месеца е твърде рано това, само гавоболия може да докара. Не ви трябва ранно прохождане, за да пльоскат по цемята като пияни патоци!.
8.По колко време и на каква височина в проходилката ? По съвет на педито, проходилката е силно огранична за ползване.подпира се на цяло стъпало, но не може да се отпусне, т.е. като на кенгуру е.Благодарение на нея дръпна една саксия, която се изтърбуши цялата - пръст върху него, по пода, по проходилката, и понеже бях много изнервена точно тогава, го пернах през ръцете леко и му се скрарах. Събрая всичко, но пък онзиден мъжо го изпусна и той пак там - дръпнал цветето и последвало падане на саксията, той му се сопнал, а Тони рев! Blush Според мен вече е видял, че реакцията е кофти, при втория случай отново и се е стреснал. Сега го уча на "НЕ!" и да не пипа, ама дали...
9.Давате ли витамини и какви? Давам само Мултисаностол, Малтофер, Вигантол. То нещо остана ли , което да не давам?!
10. Спите ли нощем? От няколко дни, вече близо седмица, не, не спим! Еле пък тази нощ! Идеше ми да го натупам - върти се, недоволства, пъшка, мрънка, реве /ама не съвсем, той рядко плаче/, рита, дърпа...няма сън! Давам му да цока, той ахаааааа да се успокои, оставям го в кошарата, следва 30 секунди макс спокоиствие и надига глава и почва отново...Баща му стана, гушка го, няма братче!Взех го при мен в леглото, не помогна, пак е полудял.... Сега сутринта ме ръфа яко, дано да се покаже някой зъб-виновник, защото ако не е от зъби, то е са рогата на овена и лошо настава тогава!

# 203
добро утро и една почерпка от мен
  party023 beer2 Wine Glass cook cook

# 204
Честит Рожден Ден, Петя!
Бъди здрава, другото само ще си дойде!
bdbaloni

# 205
  • София
Е, Петя, честито!
Диабетка, много, много е сладка Анито! С тия оче - ще има съкрушени мъжки сърца!
Филипа, за пюретата незнам дали ще качат хемоглобина, но пробвам!
Бюти, вашите изследвания са чудни направо!
Данче, радвам се че сте поспали малко! Тази нощ как беше?
Дея, ако решиш да додеш, на срещата е ще е чудно! Други желаещи - разпишете се в темата, за да знаем бройката!

# 206
Добро утро и от нас Hug
Честит Рожден Ден на Петя, да си жива и здрава и много щастлива newsm51 baloni happy bd

Хайде да се включа и аз в анкетата на Дея Laughing

1. По колко пъти се храни детето ви?
       6-7 пъти през деня и 1-2 пъти през нощта, като на обяд яде млечно-зеленчуково или месно пюре и следобяд давам по половин плодово, другото е кърма
2. Как и по какъв начин стимулирате пълзенето?
       Не съм го стимулирала ама изобщо, той предпочита да е по корем и така в началото пълзеше назад, сега развива сериозни скорости и напред Laughing само да види някоя книга или фотоапарата и бие всички рекорди Simple Smile
3. Как и на какво играете с децата?
       Ами различно - буба лази ..., правим боц, палим и гасим лампата, имитирам животните и такива разни, имитирам го него и той се хили
4. Какви играчки купувате?
       Ами скоро не съм му купувала, но забелязвам, че се радва на книжките, на пеещи/светещи играчки, а също така и на разни пликчета, връзчици
5. Говорите ли им постоянно?
       Ами говоря му, но чак постоянно не, но доста му приказвам де, пея му също така
6. Как се изправят децата в креватчето?
       Все още не се изправя сам в креватчето
7. Могат ли децата ви да стоят изправени сами, без помощ, само като се подпират или държат за нещо?
       Ами да, като е на стола и се държи за облегалката доста добре си стои сам и много се кефи
8. По колко време и на каква височина в проходилката?
       Нямаме проходилка и не мисля да взимам
9. Давате ли витамини и какви?
       Само Вигантол

При нас спането е също така проблемно, буди се по няколко пъти на нощ и по един час се успиваме, в момента в който го сложа в креватчето му и започва едно въртене, обръща се по корен, изправя се сякаш ще пълзи и започва да плаче ... взе все по-често да го взимам при нас на лвглото през нощта, че да мога и аз да се наспя, че все пак през деня съм и на работа и като ми се насъбере много недоспиване съм супер неадекватна Sad

А за заспиването - само на ръце, но засега не мисля да го отучвам, мисля, че този момент ще дойде по-късно и когато е готов да заспива сам, ще си заспива ... хич не мога да си представя, че ще си оставя детето да реве ....

Стана много дълго, за което ще ме извините, но като се включвам вече в седмицата по веднъж Sad

# 207
  • София
Огромните ми надежди, че тази нощ ще се спи не се овенчаха с успех. Сега гледам като вампир. Даже не мога да събера сили да отговоря на въпросите на Деичка  Tired
Дали този нощен тормоз има общо с походилата ме М или надай се коньо на зелена трева т.е. към 3 год. възраст чак ще се оправи?

Пете, Честит Рожден Ден! Желая ти много весел празник!  bdbaloni

# 208
Честит рожден ден, Петя. Много здрава, обичанаи обичаща Simple Smile
Честито на мацките месечнички от днес и вчера и на кавалерите естествено Hug

Ани, Лени, прекрасни са Crazy
Забравих определено темите по който щях да пиша.
Само за гърнето се сещам. Ние правихме опити, защото наш'та девойка, като почне да ака от тези пюрета около 5 минути ги вади едни завъртени Embarassed И реших ,че поне в този случай може да ползваме, но тя още не мисли така... реве... ще пробваме след 3-4 месеца пак Wink

Данче Hug Ами мери го, мойе да го взема

За пренасянето, аз я разнасям яко след баня. Къпем в банята, преобличам в спалнята , приспивам и храня в хола, но за последното задълйително завита с одеалце.

Татянка, трябва да го намалиш с някоя програмка за обработка на картинки. Незнам какво налично имаш. Ако имаш само Paint номера става от менюто Image/stretch/skew. Аз лично за обработка на снимки ползвам Аdobe Photoshop Album - част е от Office paketa. Защото е бързо и лесно

Последна редакция: нд, 19 ное 2006, 11:38 от Cherepahova

# 209
Петя, честит рожден ден , с най-добри пожелания от мен и Ема   bouquet
Честит 7 месец на Яна и Радост  baloni
И разбира се да почерпим и ние  newsm24

По въпроса за гърнето на мен много ми допадна Спок и то е общо взето , че преди година е рано. Същото пише и в "Моето дете от 0 до 3 години. Много подробно даже е обяснено как да стане приучаването и за малка и за голяма нужда.

Ема пък въобще не иска да заспива на ръце, като я гушна почва да се опъва и да пищи. На мен ми се струва по-лесно , защото заспива и си я оставяш в креватчето, а ние лягаме на спалнята и и държа ръчичките и после за да не я разбудя остава там  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт