И честито на месечковците!
Соня вече е съвсем здрава - температурата си отиде за два дена. Сигурно е бил някакъв вирус както каза Вени. Но пък се запече от температурата и сега само се напъва и не може да се изака.
Ноктите ги режа с обикновена нокторезачка за възрастни. Тя не протестира. Но на краката и на мен ми е много трудно да и ги режа, защото ми е трудно да и раздалеча пръстите.
При нас определено се очертава един проблем - не иска да я храни друг освен мен. Като я оставя на наште да я гледат или на свекърва ми и дойде време за ядене стисва устата и не поема нищо. Мрънка че е гладна, но не яде. Така си седи гладна докато се прибера аз. Снощи го направи същото с последното хранене. Просто не знам какво да направя. Иска ми се да използвам времето докато живеем с наште да излизаме малко вечер и да ми е спокойно.
Данче, ще мине и този период. Имай търпение. Наистина е ужасно изтощително. Сигурна съм , че до няколко дена ще се нормализират нещата.
една бебешка

Ян4е, благодаря ти zа помоЩта, Ще видя да ли мога да се справя
ПиШе, 4е е от 6 до 36 месеца и бях раzпитвала в 4ужбинския подфорум, там отzивите бяха добри, наистина де4ицата дълго си играят с това. Да видим