Домашен заек и домашно пиле, пюрирам с пасатора и става много добре.
Татянче, тази теория за буденето съм я чела но не мисля че е вярна. Вени заспива и на ръце, и сама - на периоди, сега (от доста време
) е в период на много неспокоен нощен сън, буди се по триста пъти, реве, следила съм всичко, няма никаква връзка с това дали:-заспива на ръце или сама
-заспива рано или късно
-има под ръка биба или играчка или и двете или нищо
-в колко часа и какво е яла последно
-дали я кърмя и гушкам нощем аз или спя в кухнята и я оставям с баща и с шишето - вече почнах да го правя два-три пъти месечно, събота срещу неделя, защото иначе досега да съм умряла
и каквито се сетиш други фактори
няма нищо общо с нищо при нея, затова си го обяснявам със зъби, но нямаме още нито един зъб насреща
Изобщо на темата спане и киселеене на бебето не съм ви писала и не смятам често да пиша, че иначе трябва само да се оплаквам. А имаше два месеца, в които спеше като ангел и заспиваше само сама вечер (преди да я почнат зъбите, може би). на мен не ми пречи да се буди два, три пъти, но пет-шест и повече и то с неистов рев 
Ей на тая снимка физиономията на Вени отговаря точно на това как се чувствам след ен-тото и събуждане...
и тъй като Милена никога не е zаспивала сама, но мога да кажа дали е вярна или не. Но ти, колкото и абсурдно да ти се струва, ме успокои

Мерси zа пожеланиета, и 4естито на вси4ки набор4ета