Тази вечер много хилежна се оказа - първо баба Вили ме застреля с "Минава, големия кораб, минава"трябва да им се признае на тия от ББ, че имат страхотни попадения, после Вени с тоя език и Ренката с тоя речник

Анкетката е добра:
1.По колко пъти се храни детето ви? 3 смесени хранения и 2-3 само кърма през деня + няколко през нощта
2.Как и по какъв начин стимулирате пълзенето? - оставям я на пода, слагам играчка, тя надига ръчички, дупето обаче не го отлепя, тропа с крачета, изминава около 5 см за 5 мин и почва да реве
3.С как и на какво играете с децата? - общо взето се правя на шут
4.Какви играчки купувате? - ами татко и е по тази част, но любимата си остава дистанционното
5.Говорите ли им постоянно Говоря , но не използвам много думи, което май е грешка. Правих неуспешни опити да и чета, но тя се опитва да изяде книжката
6.Как се изправят децата в креватчето? - не се изправя и не мога и да си го представя как ще стане, защото сме с кошарка

7.Могат ли децата ви да стоят изправени сами,бе помощ,само като се подпират или държат за нещо? Не знам
8.По колко време и на каква височина в проходилката ? Нямаме
9.Давате ли витамини и какви? - Само Д, като се сетя
10. Хемоглобин - 114, другите не ги знам, но доки каза че са добри.
Момичета , кой имаше проблеми с очичките? Защото Симона все още ги криви като гледа близки предмети и мисля да я водя на очен лекар. Прочетох доста неща, но ми е интересно да видя при вас как е?
И при нас понякога е така, което си обяснявам с това, 4е се е наяла преz ноЩта.

добре дошла!

... А беба сега ще заспи и ще откара до обяд...