АПРИЛ се появих със рев, сега живота ми е голям кеф

• 9 237
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
Мила, в моя съновник пише , 4е ако "видиш някой да повръща, ще намериш решение за някой проблем, изход от неприятна ситуация или ще се освободиш от бреме"

"Ков4ег ако видиш насън , може да полу4иш наследство, нео4акван подарък или изненадваща пе4алба"

Това са извадки от моят съновник, но е супер старо и хубаво бг.издание.

# 181
Таничка, пробвай с  Microsoft office picture manager Peace.Има опция компрес пикчър и мисля,че ще стане Hug.

# 182
  • София
Момичета, вижте какви линкове ми прати един познат  Joy
http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk&NR
и това
http://fishki.net/comment.php?id=15129

Дея, качих снимка в Априлки2, в Актуални снимки-нали там трябваше  newsm78

# 183

Дея, качих снимка в Априлки2, в Актуални снимки-нали там трябваше  newsm78

Hug Hug малеее моят зет още по хубав станал  Heart Eyes ,да го нацелуваш много от мен ,искам да го намачкам направо  Mr. Green ,а той колко см/кг стана?

Много благодаря на всички,че ме улесняват като пишат датата на раждане,че така е по бързо  Hug

а Zhana що пише при мартенските мами,а не вече при нас  newsm78

# 184
а Zhana що пише при мартенските мами,а не вече при нас  newsm78[/color][/b]
Че тя кога е пишела при нас?Аз още като бременна и четяща мартенките знам, че тя си пише там, да не се бъркаш нещо?

бабълче, и аз нямам проблем с рязането на нокти, буден и полегнал и за няколко минути съм готова.Е, не му е много приятно явно, ама... Rolling Eyes

# 185
а Zhana що пише при мартенските мами,а не вече при нас  newsm78[/color][/b]
Че тя кога е пишела при нас?Аз още като бременна и четяща мартенките знам, че тя си пише там, да не се бъркаш нещо?

Ми ,че докато беше бременна пишеше  newsm78 няколко пъти май  Thinking

mystic,да взема снимката от аватара ти да подновя отпред на първа страница?Или друга искаш да сложим?

# 186
Здравейте от мен!
Аз не съм писала от доста време, просто не ми остава много време за нета а вие пишехте и ми триабваха светлинни години да ви изчета и се отказах тотално!
Ако ме приемете да се заварна при вас!Ако не здраве да е!
Та моето бебе е сами исе роди на 04.04.2006. в силистра а съм омъжена в кувейт е все още сме си в бг с бебо поради 1000 причини, но все чакаме нещо и все нови работи изникват!
Колко са пораснали вашите малчовци!леле  bouquet

# 187
Здравейте от мен!
Аз не съм писала от доста време, просто не ми остава много време за нета а вие пишехте и ми триабваха светлинни години да ви изчета и се отказах тотално!
Ако ме приемете да се заварна при вас!Ако не здраве да е!
Та моето бебе е сами исе роди на 04.04.2006. в силистра а съм омъжена в кувейт е все още сме си в бг с бебо поради 1000 причини, но все чакаме нещо и все нови работи изникват!
Колко са пораснали вашите малчовци!леле  bouquet

Hug е как няма да ви приемем,чакаме снимка на Сами за първа страница  Hug

# 188
Ми ,че докато беше бременна пишеше  newsm78 няколко пъти май  Thinking
Не съм запомнила, дори и да е писала.Ама много се съмнявам, щото тя беше определена за март, а имаше вероятност да роди и февруари, та едва ли е писала при априлките Thinking

# 189
  • София
Спи!
Има големи изгледи да спя и аз!  Praynig Момичета, благодаря ви за подкрепата и успокоението  Hug Снощи спахме малко по-добре, ставахме през 2 часа и в 6ч вече бяхме така  Shocked Сега обаче спиииииииии  Praynig Mr. Green

Добре дошли на новите мами   bouquet Hug! И на Креми, която мисли, че сме я забравили и ще я върнеме  Naughty  Hug

Честито на месечковчетата! Спешъли на Дейчето!  Hug

# 190
  • 2 етажа над тавана
Значи ще си продължавам в спящо положение да режа нокти. Номера с даването на играчка в едната ръка не работи при нас, за нокторезачката - още повече.  Иначе и нашата нокторезачка е такава, Мистик, само картинката й е различна. Не знам защо така се плаши от нокторезачката това дете - още при първото й виждане изпадна в рев и оттогава все така, колкото и пъти да съм пробвала newsm78
Бюти, хилещото се бебе и мен ме разсмя, а за другите сладури - благодаря, не ги бях гледала откакто бях все още бременна, стана ми мило като ги видях пак.

Татянка, аз доколкото знам мъртъв човек ако сънуваш е на здраве, ама за другите неща - не знам.

И пак да питам нещо - след като изкъпете бебчетата, колко време чакате да им "премине " банята, преди да отидете на по-хладно? Вкъщи ни е около 20 градуса постоянно, за банята - т.е. за обличането след това затоплям едната стая до към 24 градуса, но се чудя колко време след къпането мога да отида с беба в др.стая, така че да не настине нещо. Ох, доста объркано стана, не знам дали ме разбрахте ooooh!

Kremi_m  Hug

# 191
  • София
Бабълче  Hug, ние къпем малчо в стаята, в която спи и не се местиме. Мисля, че ако й е добре подсушена главичката и + едно одеалче върху дрешките ще ок.

# 192
бабълче, аз не топля нито банята преди къпане тя е топла поради наличието на лира , нито стаята му докато го обличам, предполагам че е 23-24 градуса.Ако след това реша да го разнасям из другите стаи, въпреки че температурата е сходна навсякъде, понякога му обличам нещо, или го завивам с одеалце, ама не винаги разбира се, като стане доста по-студено.

# 193
  • София

Първо, моля да ме извините за дългото неписане, но нямах комп .
Няма да смогна и да ви изчета и ако питам или не отговарям за нещо за което сте писали пак моля за извинение.

Да чукна на дърво при нас е весело и всичко е на 6.
Ето как:
http://www.metacafe.com/watch/302654/Baby_Laugh_As_Crazy  smile3532
пуснете си колоните преди това  Joy

За статистиката: Последно Ани беше 68 см и 6.400кг. хемоглобин 146.
Хранене: Общо 6 пъти, АМ, пюрета от тикчички+морков+картоф+грах , тиква ( жълтък като се сетя) - всичко от домашни продукти. 4 пъти досега купешки с месо на нестле. Каша ориз и банан.
Пие и яде всичко наред и с огромен апетит и колкото и дам.  feedingЩе ми се да подбираше поне малко от малко. Като наближи час за хранене реве настървено и ми грабва шишето от ръцете. Вечв не я ограничвам така стриктно в количествата защото е много дива, изразходва твърде много и не наддава.
Никак не се оправяме с лъжицата и двете ooooh!, затова всичко още е в шише вкл. зеленчуците.

Докторката ми каза, че да правя каша от кафяв ориз, булгур и тн няма смисъл защото мога да ги намеря готови и те са от контролирани продукти , а ориза, булгура, овеса и тн дето искам аз да ги правя не се знае къде и как са расли....мамо мецо мисля че има резон в този довод

Стои права само като е подпряна до около минута, но и аз мисля, че не е полезно.
http://anni-foto.hit.bg/ani_stand.jpg

Отдавна неиска да седи и мрънка докато не я изправя. Иначе седи свободно. Търкаля се с бясна скорост, като набере инерция и минава метър за секунда, затова и падна вече няколко пъти от кревата. newsm32

Вдига дупе и застава на четири крака, но за малко с много люлеене и пада
http://anni-foto.hit.bg/ani_pulzene.jpg

Странности:
до преди седмица пърдеше с уста нон стоп.
Отглеждам си любопитна сврака, вади всичко и от всякъде, горко ми като проходи.
http://anni-foto.hit.bg/ani_svraka.jpg

Сутрин си ломоти нещо по час, иначе няма обособени звуци който да издава, но гърлените по и се отдават, повтори няколко пъти hello съвсем чисто, но нищо друго неще.

Не понася да и е топло,  sweating тогава се буди и се върти.
От вчера започна да пляска с ръце , след упорити упражнения на майка ми и песни от рода пляс пляс ръчички. Hands Clap

Няма и помен от зъби. Но това ме радва.

В къщи всички изкарахме тежък грип, вече 3-4 седмици кашляме, но тя само се разкиха една вечер потече и носа и след ударна доза вит. Ц и ефералган. на другия ден беше кукуряк  ( за разлика от майка си), да ми е все така здравичка пу пу.

Наложи ми се да ида на алерголог та покрай другото попитах и за Ани, каза НЕ на доматите цитросите  фъстъците и млякото, и да не я храня с различни храни сега защото имунната система се натоварва излишно вместо да се бори със вируси. Че всяка нова храна за организма е натрапник и докато се обработи цялата инфо дали е полезен или вреден се отклоняват ресурсите на имунитета.

Няколко сладурски снимчици:
http://anni-foto.hit.bg/ani_dunki.jpg
http://anni-foto.hit.bg/ani_dunki2.jpg
http://anni-foto.hit.bg/anni_zabradka_s.jpg

Цвети, помня, че първа започна да слагаш на гърне smile3550, до къде стигна с това начинание? Ако сте обсъждали вече, pls кажете ми къде за да го прочета.. Hug

Благодаря на всички които тук или в ICQ се сетиха за нас докато ме нямаше ! Heart Eyes

Болничките бързичко да оздравяват! Praynig
На празнуващите ЧЕСТИТО! Tada
на новите  welcome

Последна редакция: сб, 18 ное 2006, 23:35 от х_diabet_mama

# 194
х_diabet_mama ,Анна-Мариа има божествени сини очи  Shocked  Hug ,прекрасна е

Данче, пожелавам ти сън тази нощ  Hug

Аз съм го изтървала това с гърнето също newsm78 ,а кой кога смята да слага?

Общи условия

Активация на акаунт