Какво ще купя отново - 5

• 96 619
  • 760
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ахахаха, vermilion21, картинката е покъртително добра!

И понеже държах да напиша горното, но пък да не е спам: насипната лютеница от магазин Regina на пазара в Младост 1 (маслините на тунелчето) - състав незнаен, ама пък много вкусна!

Съставът не е лошо да се коментира, но в правилната тема - тук темата не е за здравословни храни! Правите отделна и там си коментирате състава на всякакви храни, напитки, препарати и какво ли не. Лесно е!

# 211
аз пък си мислех, че идеята е темата да е полезна - да се хвалят продукти, да се изразява различна гледна точка, за да може така да се помогне на другите потребители. вкус, състав, цена - всичко е част от продукта. все тая...

# 212
Лютеница Велика ни е любима. Всъщност само нея купуваме, но цената си я бива Close

# 213
  • София
аз пък си мислех, че идеята е темата да е полезна - да се хвалят продукти, да се изразява различна гледна точка, за да може така да се помогне на другите потребители. вкус, състав, цена - всичко е част от продукта. все тая...
Темата е какво ще купя ( аз, за себе си ), не какво ще купя ако ми одобрят състава. Различни гледни точки в контекста на темата нямат място.
Иначе е чудесно да се дават насоки, и на мен са ми били полезни. Но не им е тук мястото.

Вчера мазах едни стари почти неизползваеми врати ( две вечно отворени и една вечно затворена и ми се досвидя да ги сменям с нови ) с един продукт на Лакпром. Не е блажна боя, но има подобен ефект. Чудесна работа свърши и беше евтин. Не го намирам на сайта им, обаче, да го препоръчам.
На капака отгоре има квадрати ( или подобни фигури ) с най-различни цветове.

# 214
Аз искам да попитам за изпитан сайт за мъжка чанта от естествена кожа, че ми излизат прекалено много с цени от 40 до 200 лв, ако някоя е купувала и е доволна ще съм благодарна да сподели.

# 215
  • София
Елегантна, не спортна? За спортни, бих прелдожила SportDepot, за елегантна Peek andCloppenburg, но нямат сайт.  Виж във Fashiondays, ако искаш.

# 216
По-скоро спортно елегантна, от тези, които са през рамо.

# 217
Вече няколко пъти купувам късчета от пуешко месо на "Делиа", месото е крехко и вкусно, захранвам и малкото си дете с него. Купувам също и готови пуешки кюфтета на същата марка, хубави са, но предпочитам аз да си ги овкусявам и понякога си меля късчетата и си ги правя сама. Сега съм взела и мляно месо за проба. Видях, че имат също шишчета, филета и бутчета, но не ме вълнуват на този етап. По описание месото е охладено, с произход Италия и опаковано в България. Дали е така, не мога да кажа, но определено е по-вкусно и по-крехко от пуешките пеперуди, които съм купувала от Лидл и Фантастико. Поръчвам от eBag, не знам къде другаде се зарежда.

P. S. Поднасям извинения за бурната си реакция, която предизвика излишно напрежение в темата. Ако не се лъжа, zenata списва много редовно в темата за чиста храна и мненията са ми много полезни, просто тук невинаги се показват такива продукти. Например аз умирам за мек карамел тип лакта, това може да е вкусно, но няма рецепта, по която да е полезно или здравословно, което не е повод да не се показват и такива неща, специално в тази тема.

# 218
  • София
Горчива бира не вкусвам, ако ще да е с най-прекрасния състав, затова Морети ми е перфектна. Съставът не ме бърка много, защото не консумирам промишлени количества. Който държи на определен състав, да си намери подходящата. За мен тази е идеална и споделих.
Никой никого не принуждава да хуква и да купува посочени тук артикули. Голяма част от показаните стоки не представляват интерес за мен и просто пропускам постовете. Не е трудно.

Покрай разчистването на гардеробите установих, че пижами Gazzaz и Vienetta се държат доста добре за носенето и прането, на което са подложени.

# 219
Аз съм изключително доволна от Vienetta. В момента търкалям две летни на марката, може би трети сезон ще им бъде. Картинката на едната с диня на потника не е мръднала, но и не е въртяна в сушилня.

# 220
  • София
А моята пък и в сушилнята се върти, и пак нищо й няма. Мисля сега да купувам още от тях, и за зимата поне една. И цените им харесвам.

# 221
  • София
Какво лошо има да се коментира съставът? Има хора, на които им е важно.
Ако някой не се интересува от състава, да подминава такива коментари.
Защото на който му е важно така или иначе ще провери. Всеки търси наличие или отсъствие на различни съставки, така че хич не може едностранчиво да се каже кое е с добър състав, и кое - не.

Още един глас за лютеницата Брей - вкусна е. Доста по-скъп вариант, на който за съжаление последно време свалиха качеството, но не и цената, е едросмляната лютеница Велика на Дерони. Верно е велика! Точно като лютеницата на баба.

На мен пък майка ми много похвали тази лютеница, но май вече я няма в Лидл (от сайта не да ми писали къде ги предлагат) . Била като едно време , а аз търся този вкус.
https://megahran.com/product/edro-smlqna-luytenitsa-bulgarplod-premium/

# 222
Лютеница Велика се предлага в Била, Фантастико, квартални магазини, но мисля, че цената няма да ти хареса!

# 223
Не си заслужава цената на тази лютеница. Хубава е, но не е нещо извънземно, за да плащам подобна цена за бурканче лютеница.

# 224
  • София
Лютеница Велика се предлага в Била, Фантастико, квартални магазини, но мисля, че цената няма да ти хареса!
Говорех за тази на Мегахран...
Дерони, би следвало и в бакалията да имат.

Общи условия

Активация на акаунт