Какво ще купя отново - 5

• 96 670
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
  • София
И на пазара Красно село има такава пекарна

# 256
  • Sofia
Къде е?

# 257
  • софия
В предишната тема обсъждахме турски млечни продукти и магазини. Днес видях, че има магазин в центъра на Симеон. Не е много голям, няма много богат асортимент, но имаше млечни, кори, кадаиф. Собствениците са турци. Взех исот да не излизам с празни ръце.

# 258
  • София
Да похваля масажния гел на Мермерски за разширени вени.Има и охлаждащ ефект и ми облекчава уморените крака.
 От други разни мазила с конски кестен ефект не съм видяла.

# 259
  • софия
Аз пък да похваля маските за лице на Cien на лидл.  Аз си ги ползвам като кремче, една ми стгна за 5 дни. Кожата на лицето ми е кошмарна и положителният ефект беше светкавичен.
Аз също имам проблеми с вените на краката, и ходя по 10-12 км на ден. Започнах да се мажа с Венолгон . Държа го в хладилника, заедно с маските, и веднага се усеща облекчението.

# 260
Вафлите ,които вкъщи са на почит😀
Най-обикновени, но божествено вкусни.
Да си призная един такъв пакет от 10 броя ги изяждам сама ( на един път) 😀😀

# 261
  • Sofia
Тутии, от къде са купени въпросните валфички? Благодаря!

# 262
Ако си от Пловдив ги има във “Фреш Маркет”, “Лекси” и в кварталните магазинчета.
Тутии, от къде са купени въпросните валфички? Благодаря!

# 263
  • София
В предишната тема обсъждахме турски млечни продукти и магазини. Днес видях, че има магазин в центъра на Симеон. Не е много голям, няма много богат асортимент, но имаше млечни, кори, кадаиф. Собствениците са турци. Взех исот да не излизам с празни ръце.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1441155.630 пост # 640
Ето малко отзиви от мен за турски стоки, които пробвахме, ако някой в темата има интерес.

# 264
  • Пловдив

Този серум получих от козметична кутия, бях скептично настроена, че не обичам мазни продукти, но в дългосрочен план забелязвам, че черните точки изчезнаха.

# 265
Да похваля масажния гел на Мермерски за разширени вени.Има и охлаждащ ефект и ми облекчава уморените крака.

Как изглежда този продукт? Може ли малко повече информация? Благодаря!

# 266
Как изглежда този продукт? Може ли малко повече информация? Благодаря!
Скрит текст:
Масажен гел
Уау, 26 лв. за 150 мл + доставка.

# 267
  • София
Ами хапчета и мазила за разширени вени са си скъпи по принцип. Някой ако похвали нещо евтино, но и ефективно ще съм благодарна.
Чудех се дали да сложа шоколада Фереро Роше тук, защото е много вкусен, но е с палма,  за съжаление,но нали се разбрахме да пишеме кое е вкусно, а не само какво съдържа.

# 268
Е, всеки си пише какво би купил отново. А после другите питат - колко струва, от къде го взе, какво съдържа.

Малко встрани от темата, но не ме притеснява чак толкова наличието на палма - гледам само да избягвам напълно или частично хидрогенирани мазнини, съответно "растителни мазнини", за които пък въобще не е ясно какво точно представляват.

# 269
  • София
Да похваля студения чай San Benedetto. Хареса се вкъщи. Не претендирам за изчистен състав, да уточня. Говоря за вкус.

Общи условия

Активация на акаунт