Какво ще купя отново - 5

• 96 681
  • 760
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Само да вметна, че палмово масло и други съдържат дори и адаптираните млека.

# 271
Течен сапун Тео. Много приятно ухае.

И ароматни торби за боклук. По-евтини ароматни торби вземам и от Пепко, но са по-малко бройки, иначе също са хубави.

# 272
А тези торби от къде са?
Течен сапун Тео. Много приятно ухае.

И ароматни торби за боклук. По-евтини ароматни торби вземам и от Пепко, но са по-малко бройки, иначе също са хубави.

# 273
Ние сме от Пловдив, в магазин Лекси пазарим и от там ги купувам.

# 274
  • София /Абсурдистан
Лидълската лютеница на Родна стряха е много добра.  
Тази година съм решила
 да си направя сама, имам лесна рецепта, само трябва да я намеря. Веднъж правих и се получи супер.
И да похваля Бадяга форте с конски кестен, всякакви синини по краката изчезват от него. Продава се в аптеките.

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 13:03 от The Iron Lady

# 275
Всичките разновидности на Шоколад ION! Гръцки е, абсолютно истински. Като качаство надминава Lind. Цената му е двойно по - ниска. А в момента в Кауфланд е и под 2 лв. 

# 276
  • София
Пробвах  на майтап луканков салам на фирма Елко.Толкова хубав салам не бях яла скоро, а не е като да не ям. Има вкус от едно време. Всички го харесаха, учудени как е възможно да има все още нещо вкусно на пазара (каква ирония). И понеже не го взех от София,някой ако знае тая марка в София къде се продава, да сподели. Да му се порадваме, докато и него не са развалили.

# 277
Пробвах  на майтап луканков салам на фирма Елко.Толкова хубав салам не бях яла скоро, а не е като да не ям. Има вкус от едно време. Всички го харесаха, учудени как е възможно да има все още нещо вкусно на пазара (каква ирония). И понеже не го взех от София,някой ако знае тая марка в София къде се продава, да сподели. Да му се порадваме, докато и него не са развалили.
Виждала съм го в Т МАРКЕТ. Не съм го опитвала до сега, но ще си купя следващия път водена от вашата препоръка.

# 278
  • München, Deutschland
На Елко ми бяха давали роднини да опитам няколко неща, които са харесали, не беше много отдавна - и и аз така си казах, Боже, най-после нещо, което не мирише на нитрати... Малко останаха, наистина, тези колбаси. Не беше луканковият салам, който аз опитах, анякакви мезета, суджуци, луканки - също мога да похваля Елко като марка.

# 279
Те май вече не слагат нитрати,а някакви други консерванти. Безобидни...

# 280
Безобидни друг път....
Ион ги харесвам и ядем от много години. В Гърция само такъв купуваме.

# 281
На Ион харесвам само какаото, шоколадите нещо не ме впечатляват.

# 282
  • София /Абсурдистан
Е ако става въпрос за продукти, купени извън страната, най-вкусният кашкавал, който съм опитвала беше турски. Но купен от Турция.

# 283
  • Sofia
За мен най-вкусни са млечните продукти от Македония,Сърбия,също и от Гърция.
За турските скоро чух,че имало и имитиращи,както и тук,което много ме изненада.

# 284
  • оттам, откъдето започва България

Този ли е хваленият?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт