Какво ще купя отново - 5

• 96 693
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
На мен също  ми е много полезна споделената информация, защото лятото ще сме в БГ за 2 седмици и ми се иска да съм подготвена при пазаруване. (Няма да имаме много време да изпробваме различни продукти, за да попадем на добри.) Основно ще пазаруваме от Кауфланд. Това е най-големият супермаркет в града.

Ще може ли и снимков материал, за да е по-ясно.
Благодаря!

# 286
  • София
Много добро сирене.

- не много сладък, без парчета лед вътре, приятна консистенция.

Пастет Argeta Pikant- много приятно пикантен, хареса се вкъщи.

# 287
Сиренето е много добро, но в последно време няма внос. Даже чух, че и в Турция не се намира лесно по магазините, точно това, в черните кутии. Последно купих в сходна кутия, оранжева, пак на Yörem, но е по-меко и не ми допада толкова.

# 288

Този серум получих от козметична кутия, бях скептично настроена, че не обичам мазни продукти, но в дългосрочен план забелязвам, че черните точки изчезнаха.

На Jargobe взех цялата козметична кутия. Доволна съм. На "редовни" цени може би бих взела само серума с Ниацинамид, но за цялата кутия си заслужава да се купи - кремът за лице е лек и хидратиращ, кремът за ръце също, мицеларната вода маха добре грим, без да ми раздразва очите (което лесно ми се случва).

# 289
  • Крайбрежен район
Ей този сладолед от lidl. В момента си го хапвам. Голяма вкусотия. BlushIcecream

# 290
Ей този сладолед от lidl. В момента си го хапвам. Голяма вкусотия. BlushIcecream

Повечето сладоледи на Лидъл са чудесни
Фамилия са ми отврат.

# 291
Много добро сирене.

- не много сладък, без парчета лед вътре, приятна консистенция.

Пастет Argeta Pikant- много приятно пикантен, хареса се вкъщи.

Това сирене го купихме само веднъж от магазин за турски стоки (Приселци, до Варна) и е много добро. Бих го купувала често. Въпросният магазин не ни е на път и не е добре зареден. За едно сирене няма да ходим. Има ли го в други вериги, на по-достъпни места?

# 292
Само в паралелния внос. Ако мога да нарека така този тип магазини.

# 293
  • до най-прекрасния мъж
Само в магазини с турска стока. Аз го купувам от Долни воден, Асеновград. Поне в Пловдив не съм открила още добре зареден турски магазин. Ако някой знае, да свирка.

# 294
  • София
D&A, това е салама ,да.
Сиренето е хубаво, но за тази цена на която го бях взела преди (18лв/800гр кутията)  и български сирена има хубави.

# 295
  • до най-прекрасния мъж
Как 18? Аз го взимам на 13.99 или 12.99, ще излъжа, не помня точно, но не е повече със сигурност. 18 лв е прекалено много.

# 296
Филе от минтай, Пица Feliciana, Сладолед с кокос от Lidl, Пилешки филенца.

# 297
Само в магазини с турска стока. Аз го купувам от Долни воден, Асеновград. Поне в Пловдив не съм открила още добре зареден турски магазин. Ако някой знае, да свирка.
Аз открих един преди Габиели, посока от Димитър Талев към околовръстното, ще докладвам довечера или утре. Точно в Долни Воден ми казаха, че е спряно от производство.

# 298
  • до най-прекрасния мъж
Аз открих един преди Габиели, посока от Димитър Талев към околовръстното, ще докладвам довечера или утре. Точно в Долни Воден ми казаха, че е спряно от производство.
Странно, миналата или по-миналата седмица през уикенда купих, ще те излъжа, че вече дните с бебка ми се сливат Simple Smile Те там са два магазина, ти от кой пазаруваш? Аз от големия на Камара 5,  там е по-евтино. Взех от черното и от оранжевото, имаше си бройки. Само цената всеки път е нова.

# 299
Този, за който говоря е до табелата за край на Пловдив. На около 900 м след последната спирка на автобусите на Овощарския институт. Само от вън съм го виждала, минавайки. Днес, ако не забравя ще спра.
Допълвам:
Зареден е добре, млечни, препарати, варива, консерви... Купих само от любимия кашкавал, защото точно сиренето, за което говорим го нямаше. Доста са вдигнали цената. Последно бях взимала на 11.90 от магазина в Тракия, сега е 15.60.

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 14:14 от 🧡 Clo 🧡

Общи условия

Активация на акаунт