Какво ще купя отново - 5

• 96 665
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
Аз от години ползвам омекотителите на Сано и съм много доволна

слагам по половин капачка, че иначе е много силен аромата. Последно купих този и той много ми харесва Simple Smile.

# 391
И аз много ги харесвам като аромат, но съм с много чувствителен нос и на мен не ми харесва миризмата от омекотител да стои по дрехите докато ги нося, тъй че не ме е подразнило, че после не се усеща трайно като след ленор. И смисълът на омекотителите е да омекотяват, а не да парфюмират.

# 392
  • София
пастата на La Molisana е по-хубава и горещо препоръчвам да я пробвате, ако имате възможност (Кауфланд, Фантастико, вероятно и останалите вериги).
Преди време в друга тема една потребителка която живее в Италия беше споделила,че тази марка е по-висок клас и с по-добро качество от Барила.

# 393
пастата на La Molisana е по-хубава и горещо препоръчвам да я пробвате, ако имате възможност (Кауфланд, Фантастико, вероятно и останалите вериги).
Преди време в друга тема една потребителка която живее в Италия беше споделила,че тази марка е по-висок клас и с по-добро качество от Барила.
Барила отдавна е купена от Китай

# 394
А пък аз откакто опитах прясна паста, спрях да купувам суха. Тази последната не я знам, но на младини ядяхме само Миско, после вносът му спря и преминахме на Барила.
Но вече търся и приготвям само прясна, в Била винаги има, даже два вида. И в Булмаг съм виждала.

# 395
   Барила всъщност в Италия е масова марка, евтина, но като за ценовия си клас е предостатъчно качествена. Това е най-продаваната марка паста там. Има всякакви видове, у нас се внася по-ограничен асортимент. Ако намерите, опитайте bucatini, дълга паста като сламка, подхожда на по-тежки сосове, като аматричана примерно. Добра си е Барилата, без да е най-добрата.

# 396
   Барила всъщност в Италия е масова марка, евтина, но като за ценовия си клас е предостатъчно качествена. Това е най-продаваната марка паста там. Има всякакви видове, у нас се внася по-ограничен асортимент. Ако намерите, опитайте bucatini, дълга паста като сламка, подхожда на по-тежки сосове, като аматричана примерно. Добра си е Барилата, без да е най-добрата.
У нас се внася това което се произвежда в Гърция.
Това е гръцко

Това е Италия

Опаковките имам предвид
За сосовете също

# 397
Точно.🙂 В Италия има и добри продукти, марки на супермаркети, които по нищо не отстъпват нито на Барила, нито на La Molisana (както има и в Кауфланд). Отделно, има и "бутикови", занаятчийски, разбира се.
Букатини има в Кауфланд, на тяхната си марка са. Също препоръчвам и кауфландските лингуини.🙂
Със сигурност, пастата на Барила е многократно по-качествена от най-евтините български "макарони" с нишестен вид. След престоя ми в Италия, по външния вид се ориентирам дали една паста става или не...🙂

# 398

Скрит текст:
У нас се внася това което се произвежда в Гърция.
Това е гръцко

Това е Италия

Опаковките имам предвид
За сосовете също

Ами не е точно така. Официален сайт на Барила за УК например:

https://www.barilla.com/en-gb/product-results/pasta/range/classi … =alpha&page=1

# 399
Аз съм показала това което се внася при нас и идва от Гърция .Там имат база

# 400
А аз искам да кажа, че в България има внос на Барила не само от фабриката в Гърция. Вкл. и от Италия има.

Иначе, за мен най-добрата "суха" паста е на RUMMO. Поддържам само нея, когато нямам прясна в хладилника. Има я във Вия Тракия. Там има и доста други стоки с директен внос от Италия.

# 401
Ще потърся в нашето Лекси всички алтернативни предложения за спагети. Искам да опитам от всичко като цяло.
Сега идвам с тази смес за хляб, много ни хареса.

# 402
  • София
Тествала съм почти всички смеси на тая марка по-горе, всички много ми харесват.

# 403
Ей тази тоалетна хартия купувам за пореден път. 32 рула - 15лв. Много мека, не се тричави, големи рула, приятен аромат (има и неароматизирана). Чудесно съотношение "цена-качество-количество":

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 23:43 от Джаста Праста

# 404
Чудесни са смесите за хляб, които показахте.

Общи условия

Активация на акаунт