Какво ще купя отново - 5

• 96 633
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
За тази зърнена закуска може и в домашни условия да си ги забъркате сухите съставки 🤔

# 451
Жалко, че няма голяма кутия от тази овесена закуска...

Пишете моля  откъде я купувате.Има ли я в Кауфланд или Лидл?
Пазарим в Лекси (Пловдив), от там я взимам. Нямам представа за Лидл и Кауфланд, защото не ходим в тези магазини. Нека, който е по-запознат за асортимента да сподели.

# 452
В Лидл не, купувала съм ги от еБаг, Фантастико, Метро и Билла, мисля, че и в Кауфланд ги има, но не съм ходила отдавна. Моите любими са с ябълка и канела, но обикновено им добавям разни неща или си ги забърквам сама, такива нося на път, защото е удобно и държа 1-2 пакета за всеки случай вкъщи.

# 453
Овесените ядки / закуска ги има в Кауфланд, Фантастико и Била.
Новият вариант е с чия, много са хубави с малина и ягода.

# 454
Потвърждавам, че ги има в Кауфланд. Не съм купувала, защото нещо в състава не ми допадна (за детето исках да взема). Но ги гледах всичките видове и четох съдържанието им и съм сигурна, че ги има в магазина.🙂

# 455
В Кауфланд ги има, а там има и тяхна марка подобни, които също са много хубави. Дори в квартални магазини съм ги виждала, но в Лидл не се предлагат

# 456
Аз съм ги виждала във верига местни магазини в Стара Загора и Казанлък. Даже ги загледах, но не взех. След вашите отзиви ще взема да има за някоя сутрин, в която нямам много време за закуска за голямото дете.

# 457
  • Sofia
Благодаря, Clo. Купихме  Milde Sensitive от Лидл преди две-три седмици, но за съжаление и тя има слаб аромат за мен. Имам мигрена, която се провокира от аромати (парфюм, цигарен дим и други), така че дори и най-слабият аромат е непоносим за мен. Да не говорим колко е трудно да се намери дезодорант, например, без аромат. Това е нещото, което купувам при всяко пътуване в чужбина. Благодаря на всички за вниманието.

Melusine, тази ли имате предвид?
https://www.ebag.bg/toaletna-khartiia-zewa-deluxe-delicate-care/588604

Имам 2 рол она на Noxzema, без аромат Simple Smile Ако искате да си поемете доставката, с удоволствие ще ви подаря единия Simple Smile

# 458
Имам 2 рол она на Noxzema, без аромат Simple Smile Ако искате да си поемете доставката, с удоволствие ще ви подаря единия Simple Smile
Благодаря, Elizabeth Bell , много сте мила Flowers Hibiscus
В момента нямам нужда, заредила съм се при последните пътувания. За щастие, roll on няма проблем да се донесе от чужбина, за разлика от тоалетна хартия, за която питах в темата, и препарати за почистване. Не съм ползвала Noxzema досега, ще имам предвид за по-нататък. Благодаря още веднъж

# 459
  • София /Абсурдистан
Зърнената закуска съм купувала от Билла, има и с ябълка.

# 460
Eто тези чудеса бих купила пак /макар че си заредих няколко опаковки по 4 бр😁/. Не помръдват направо, даже и при дърпане...стига да са сложени според инструкциите:

# 461
Eто тези чудеса бих купила пак /макар че си заредих няколко опаковки по 4 бр😁/. Не помръдват направо, даже и при дърпане...стига да са сложени според инструкциите:

Какво е, за какво служат, че не знам английски и не ги разбрах

# 462
Закачалки с вакуум са. Мислех, че се вижда достатъчно добре.🙂

# 463
Да, сега осъзнавам че се виждат добре, но можеше и да е нещо което само прилича на закачалки, а понеже гледам от телефон и не виждам и малките картинки. Тъй де! Разбрах.

# 464
Опаковани са с кукичките наобратно (но те са подвижни и играят роля при поставянето и при махането).

Последна редакция: сб, 16 юли 2022, 00:38 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт