Какво ще купя отново - 5

• 96 599
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
На мен и дерматолог ми е обяснявал, че когато след измиване кожата е "скърцаща" не е добре в дългосрочен план.

# 151
Не искам да се заяждам, но трябва ли да ровя за научни статии, относно дехидратацията на кожата? Как когато я почистваме до степен да "скърца", тя започва да произвежда повече себум и в един момент се превръща в мазна, но продължава усещането ни за суха и опъната кожа. Във възрастта над 30 години това може да доведе до видими последици.

# 152
За атопична кожа аз съм много доволна от балсама за тяло на A Derma Exomega Control. Изписван ми е от дерматоложка, със сигурност си заслужава и парите, една опаковка от 400 мл я ползвам по 4,5 месеца.

# 153
  • до най-прекрасния мъж
За атопична кожа аз съм много доволна от балсама за тяло на A Derma Exomega Control. Изписван ми е от дерматоложка, със сигурност си заслужава и парите, една опаковка от 400 мл я ползвам по 4,5 месеца.
Ползвам за бебето, което беше с много суха и лющеша се кожа. Сега кожата й е супер, точно мека и гладка като на бебе. И аз съм с АД, неприятно е, особено зимата, сърби, лющи се. За мен не съм пробвала балсама, но на бебето помогна.

# 154
Помага, аз съм със същата кожа, зимата е ужасно, чувствам се като крастава, но с балсама направо се родих, но изключих също така и омекотители и си пера дрехите с Персил Сензитив.

# 155
  • софия
Малкото ми дете е с АД, видях, че има два вида балсам на Сенсибел - балсам и интензивен балсам, Вие за кой от двата говорите?

Само балсам на sensibel, върши чудна работа, много лесно се нанася, не е мазен. Него препоръчвам.

# 156
  • в сърцата на децата <3
Кло, не става дума за заяждане. Дадох пример със себе си как кожата ми понася отлично този тип продукти дългосрочно. Доста над 30 съм и единствено имам хормонални петна, които за съжаление са свързани със здравословен проблем и няма как да третирам успешно. Бръчки нямам (според ММ е защото змиите не се бръчкат 😂😂😂). Може и да е защото след измивния продукт винаги нанасям подходящ за мен крем, който хидратира в дълбочина и предпазва кожата от пресушаване. Себумът реално прави "филм" за да спре дехидратацията, но когато кожата е хидратирана, няма такава реакция.
Подчертавам, че не съм дерматолог, а споделям лични наблюдения. Но пък грим не ползвам никакъв, освен по поводи 2-3 пъти годишно. Така че кожата ми си "живее" само с естествените замърсители от въздуха и водата, без да ѝ клепя по два пръста шпакловка ежедневно... Може и това да оказва влияние 🤷

# 157
  • София
Информация има достатъчно. В интернет, лекари...
Няма такъв, който да одобри почистване до скърцане. Иначе всеки е свободен да вярва в каквото поиска. Изобщо нямам за цел да убеждавам някого в нещо.

# 158
  • София
А сваля ли петна, защото аз го ползвам, но не съм впечатлена.
Засега се справя чудесно при мен с петната, но чакам 30мин. някъде и после пускам в пералнята.

Краве сирене "Президент"- много се хареса у нас.

# 159
Засега се справя чудесно при мен с петната, но чакам 30мин. някъде и после пускам в пералнята.

Вчера гледах рекламата на това сирене!Цената каква е?

# 160
Аз съм взимала голямата разфасовка на 9лв.

Вчера гледах рекламата на това сирене!Цената каква е?

# 161
  • в сърцата на децата <3
Днес трябваше да чистя една МНОГО мръсна баня. Буквално смесителите имаха люпещ се слой котлен камък. Ми, лъсна доста лесно с този Медикс. Обикновено ползвам един професионален от Метро, но не ми се ходеше само за него

# 162
Snow, а откъде го купи? Дали го има в Кауфланд?

# 163
  • в сърцата на децата <3
Долче, от квартален супер го взех. Мисля, че К поддържат асортимента на Медикс и има голям шанс да го намериш там.

# 164
Искате да кажете,че скъпарската "Президент" продава килограм сирене за 9 лв.?! Да бе да.

Общи условия

Активация на акаунт