Какво ще купя отново - 5

• 96 610
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
В последно време започнах да се заглеждам по регистрационния код от ветеринарните власти. В К. маслото беше също полско. Може и до партида да е.

# 181
Любимо сирене вкъщи.

# 182
Днес купих тези кокосови бисквити за блат на чийзкейк.
Много ми харесаха и пак ще купя, въпреки че съставът им е ужасен. 2лв струват- от Кауфланд.
Просто страхотна работа ми свършиха

# 183
  • София
И аз съм чувала, че сиренето Президент се прави тука и се изнася, не помня,нещо като дрехите на ишлеме.

# 184
С Кауфланд кард има някакво намаление на сиренето Президент. Нещо около 14 лв за опаковка беше (мисля 700 гр).

# 185
  • София
Само да уточня, че визирах това сирене, а не Салакис. Салакис също купувам и досега не ме е разочаровало. Маслото и прясното мляко на марката също се одобряват вкъщи. Въпрос на вкус. Пазарувам от квартални магазинчета.

Другото сирене, което консумираме, и съм споделяла тук, е Добротица (бялата кутия).

# 186
Да, мисля, че то е намалено с Кауфланд кард.

# 187
Да. На 13.99… вече писах къде е произведено.

# 188
Страхотен шоколад:

# 189
Моля, за такива "бутикови" стоки, пишете откъде са купувани.

# 190
От едно малко магазинче в Младост 2, София, над Лидл. Лесно откриваем е и в интернет. Simple Smile

# 191
  • София
Да, мисля, че то е намалено с Кауфланд кард.
Възможно е. И аз мисля, че го взех на подобна цена, защото купувах и други неща. Хубаво, твърдо сирене. Нямам идея къде е произведено и честно казано не се впечатлявам. Споделих опит.

# 192
От едно малко магазинче в Младост 2, София, над Лидл. Лесно откриваем е и в интернет. Simple Smile

Може ли линк за магазинчето?

# 193
За тези като мен, които обичат пържен лук и все не нацелват американската седмица в Лидл, давам две предложения:
Пържен лук Икеа - 100гр. - 1.95лв.

Бива, хубав е, но сякаш не е толкова хрупкав, колкото:
Пържен лук Кауфланд - 150гр. - 1.99лв.

Кауфландския е едно към едно с Лидлския - много хрупкав, нежен и вкусен.
Това е Лидлския:

Не питайте за състава. Sunglasses
Всички показани видове са с палмова мазнина. Ако имате резерви, може да си приготвите домашен. Но за тези, които искат купешки това са вариантите.

# 194

Може ли линк за магазинчето?

Нямам идея как се казва магазинчето. Намира се точно до италианския магазин, между него и Ремедиум. Защо не излиза на картата също не знам. С “Х” съм отбелязала къде е магазинчето, оставям данни на италианския, за да се ориентирате, ако сте с навигация.

Общи условия

Активация на акаунт