Какво ще купя отново - 5

• 96 629
  • 760
  •   1
Отговори
# 195
Сещам се, с една черна табела, вино и нещо си или от тоя род. Като ходя до Ремедиума или Спиди, ще го видя как беше.

P. S. Със zoom излезе:

# 196
Джасте, за 20 лв милото, можеха да не бутат толкова л***на в този лук, Мда.
Такъв тип шоколади има до хотел кооп - в магазина за шоколад и в биокооп.

# 197
Абсолютно съгласна. Аз ще пробвам да си направя и домашен. То си трябва само лук, олио, сол и брашно. Ще споделя резултата, когато се наканя. Grinning

# 198
Тази рецепта е много сполучлива. Вместо царевично нишесте ползвах пшенично. Само такова имаше в кварталния ни магазин.
https://www.bonapeti.bg/recepti/hrupkav-parzhen-luk/

# 199
Сещам се, с една черна табела, вино и нещо си или от тоя род. Като ходя до Ремедиума или Спиди, ще го видя как беше.

P. S. Със zoom излезе:

Точно това е:)

# 200
От едно малко магазинче в Младост 2, София, над Лидл. Лесно откриваем е и в интернет. Simple Smile

Може ли линк за магазинчето?

Нямам идея как се казва магазинчето. Намира се точно до италианския магазин, между него и Ремедиум. Защо не излиза на картата също не знам. С “Х” съм отбелязала къде е магазинчето, оставям данни на италианския, за да се ориентирате, ако сте с навигация.

Разбрах, много благодаря!

# 201
  • София

Не разбирам от бира, но тази се оказа лека и пивка. Хареса ми.

# 202
Морети е разкошна бира, много се радвам, че вече я има и на нашия пазар, макар и произведена по лиценз.

# 203
Потвърждавам. Бирата е добра.
Малцова олекотена.
Този път и Шуменско са се справили чудесно. Тази им 100% Малцова бира е много добро попадение.

# 204
Кофти състав, недостатъчно горчива. За Моретито.

# 205
Докога в тази тема ще се коментира съставът? Не уточнихме ли преди 17274 страници, че целта е друга? В Италия си е супер бирата, освен това колко да е горчива е въпрос на вкус. Много хора не харесват чешките бири, защото те са плътни и горчиви, не са достатъчно "пивки" за масовия вкус. Тази е по-лека, което не я прави лоша.

# 206
Казват, че Бира Морети е най добрата италианска бира и една от най известните, любима на италианците.
Мъжа ми като я купих и я видя, възкликна: Ааа, Морети, най добрата италианска бира. В Италия много я тачат. Ха, вече и у нас я има. И ме похвали за добрия избор. Въпреки това предпочита Шуменското, което показах по горе.

# 207
Кебапчета и кюфтета на фирма Ново село. Не съм им чела състава да уточня. И лютеница на кауфландската марка Брей.
Скрит текст:

# 208
Какво лошо има да се коментира съставът? Има хора, на които им е важно.
Ако някой не се интересува от състава, да подминава такива коментари.

# 209
  • в сърцата на децата <3
Какво лошо има да се коментира съставът? Има хора, на които им е важно.
Ако някой не се интересува от състава, да подминава такива коментари.
Защото на който му е важно така или иначе ще провери. Всеки търси наличие или отсъствие на различни съставки, така че хич не може едностранчиво да се каже кое е с добър състав, и кое - не.

Още един глас за лютеницата Брей - вкусна е. Доста по-скъп вариант, на който за съжаление последно време свалиха качеството, но не и цената, е едросмляната лютеница Велика на Дерони. Верно е велика! Точно като лютеницата на баба.

Общи условия

Активация на акаунт