Какво ще купя отново - 5

• 96 676
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
Колко и е цената на тая лютеница. Стана ми интересно.
Аз лютеница не купувам от години.
Правим си домашна по наш си вкус. Ама и тя ни омръзна. С годините нещо "разлюбихме" лютеницата. Последно я правихме по навик, ей, тъй от куртоазия. Stuck Out Tongue Winking Eye Тази година, не знам дали ще правим.

# 226
# 227
  • München, Deutschland
Още един почитател в мое лице на лютеницата Велика на Дерони (едросмляната).

# 228
  • Асеновград

Da бе , точно от тука ли ? Най скъпото място . Че и доставка ако трябва .

# 229
Никой не е казал да се купува оттук или оттам. Г-жа Рамацоти даде ориентировъчна цена. Аз я разбрах.

# 230

В 5-6 случайни други сайтове е по-скъпа лютеницата.

# 231
Хриси, малкото бурканче ли е по-скъпо в другите сайтове или голямото? В Ебаг мисля, че беше показано малкото бурканче...
За феновете на лютеница Велика, от утре ще е на промоция в Метро😉, голям буркан:
https://shop.metro.bg/shop/pv/BTY-X272225/0032/0021/515%D0%B3%D1 … 0%BA%D0%B0-Velika

# 232
Малкото бурканче, от порядъка на 40-60ст е по -скъпо на другите места. Не е нещо драстично, но все пак го отбелязах като факт.

# 233
  • в сърцата на децата <3
Starrydream, мисля, че съм виждала в Кауфланд показаната от теб. Вкус "като от едно време" е различно понятие за всеки, защото в различните райони на страната рецептите са доста различни. Дори в различните семейства могат да са кардинално различни съставките - моята баба слагаше само чушки, домати и подправки (вкл. чесън), а съседката - и моркови, и патладжан...

Относно цената на Велика - около 10 лева голям буркан беше последно, не съм проверявала колко е сега в Метро намалена. Не се изхранваме само с лютеница и не ми е дерт да взема точно тази когато ни се хапва. Децата предпочитат Олинезко, вкусна ми е и тя.

# 234
Snow, по спомен...5,20 лв без ДДС и около 6,20 лв с ДДС. Ориентировъчно де, можеш да погледнеш от моя линк.😉 Не е като 10 лева.🙂

# 235
  • София
Не си заслужава цената на тази лютеница. Хубава е, но не е нещо извънземно, за да плащам подобна цена за бурканче лютеница.
В състава няма картофено пюре, явно от там идва оскъпяването. Друга която купувам "Родна стряха"(едросмляна) и тя е без картофено пюре.
Ако се вземе на промомоция,цената напълно преемлива.

# 236
  • в сърцата на децата <3
Snow, по спомен...5,20 лв без ДДС и около 6,20 лв с ДДС. Ориентировъчно де, можеш да погледнеш от моя линк.😉 Не е като 10 лева.🙂
Говоря за голям буркан. От много, много отдавна не е 5 лева даже на промоция. Поне не съм виждала де.

# 237
  • София
Точно големия буркан струва 6 и нещо(от далеч  я загледах,та може и някоя цифра да не съм видяла),днес мернах  цената в Кауфланд.А на промоция е 5 и нещо.

# 238
  • София
Големият буркан Велика е 5 и нещо, но това е за финосмляната. Едросмляната си е точно 8 и нещо редовна цена.

# 239
  • в сърцата на децата <3
В Метро твърдят, че 6 и нещо е промоционална цена. Реално нямам против да е евтина, аз не държа изобщо да давам сума пари баш за лютеница 😁

Общи условия

Активация на акаунт