Какво ще купя отново - 5

• 96 709
  • 760
  •   1
Отговори
# 300
  • до най-прекрасния мъж
Неее, нали говорихме за Долно воден. Там са 2 магазина, аз пазарувам от този на Камара 5, Халал месо, продават и месо вътре. В другият, който е преди моста, няма месо. В него ходя за памперси.
Иначе, живея близо до този в Тракия, той беше напълно незареден с млечни, когато го посетих преди може би месец. Повече не съм ходила, но ми е близо и може да мина някой ден да видя как е и цените как са. Преди беше по-скъп от Долноводенския със стотинки. Ако е така добре зареден, ще си струва да не бия път до там, защото този ми е под носа.
За този на Овощарския за първи път чувам, може да се разходим до там.
Сиренето в черната кутия е 13.99, сега погледнах етикета, а оранжевото е 12.99.

# 301
Момичета, а къде има в София магазин за турски стоки? За предпочитане в южните квартали или Младост. Много бих искала да опитам сиренето и кашкавала, за които говорите, но най-вече търся тоалетна хартия Фамилия - бяла, без никаква миризма. Бялата, която продават от няколко месеца  по веригите у нас ( с бамбукови клонки) има аромат, макар и слаб, и за съжаление, не мога да я ползвам. И сега пак търся с какво да я сменя - Милде сенситив също има аромат, макар че я купих за без аромат.

# 302
Възможно ли е бялата Фамилия да има аромат, защото е стояла в близост до ароматизираната?🤔 Вкъщи използваме само бяла Фамилия, имам непоносимост към всички ароматизирани тоалетни хартии (и силен аромат не харесвам- ароматизатор имаме в тоалетната и се пуска само при нужда, и почти веднага ми се появяват сърбеж и раздразнение от ароматизирана/шарена тоалетна хартия). Т.е. бялата Фамилия с бамбук ми е ок. Друга бяла тоалетна хартия, която се харесва вкъщи, е бялата Селпак. Малко по-скъпа е обаче, дори и на промоция, от Фамилията...

# 303
  • София
Момичета, а къде има в София магазин за турски стоки? За предпочитане в южните квартали или Младост.
На пазара Младост 1.Там където са магазинчета(млекаря и др.)Видя ми,че стоката с доста високи цени.
В Ст.град също съм виждала.Ако ти удобно там ще потърся адреса.

# 304
В тази тема преди време писаха, з атурски магазин в Младост 2, ако правилно помня. Имаше и карта, н която беше обозначен къде точно се намира

# 305
Благодаря много, момичета. За съжаление новата бяла Фамилия има, макар и слаб, аромат и не мога да я ползвам. Стоя повече от месец на балкона, сега я слагам във втората тоалетна и усещам аромата, ако се наложи да вляза. На ММ въобще не му пречи, но трябва да намеря решение. Ще опитам Селпак (ползвам техните кухненски рула).
Близка ми спомена, че в турски магазин в Ямбол има от старата Фамилия, но нямам скоро път натам, затова реших да потърся такъв магазин в София. Предполагам, че Zewa ще е ок, но ми е доста по-скъпа от Фамилия.

# 306
За мен Zewa е много икономична. Нали знаете, че и Милде има бяла, без аромат. В Метро винаги съм намирала, Фамилия купих веднъж и не повторих. Много "лепкава" била според дъщеря ми. И от ДМ съм купувала едни големи бели ролки, много сбита и в същото време приятна на допир хартия, не помня марката, освен, че бяха четворки в пакет.

Блу, аз направих аналогия за някакъв магазин в Кючука (който не успях да намеря) и не разбрах, че за Долни Воден говориш. Да, предпочитам Халал месо, от другия магазин няма какво да купя. Препарати зареждаме директно от Одрин, два пъти годишно и много рядко се случва да ми свърши нещо.

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 20:55 от 🧡 Clo 🧡

# 307
Бяла Zewa без аромат опаковка 20 рула в момента е на много добра цена в еБаг, ако решите да вземете. От години ползваме само такава и зареждам, когато е на промоция.

# 308
Благодаря, Clo. Купихме  Milde Sensitive от Лидл преди две-три седмици, но за съжаление и тя има слаб аромат за мен. Имам мигрена, която се провокира от аромати (парфюм, цигарен дим и други), така че дори и най-слабият аромат е непоносим за мен. Да не говорим колко е трудно да се намери дезодорант, например, без аромат. Това е нещото, което купувам при всяко пътуване в чужбина. Благодаря на всички за вниманието.

Melusine, тази ли имате предвид?
https://www.ebag.bg/toaletna-khartiia-zewa-deluxe-delicate-care/588604

# 309
У дома сме на бялата Фамилия като най-икономичен вариант, но лидълската тоалетна хартия с овцата също беше без аромат, ако не се лъжа.

# 310
Лаленце, пробвайте ето тази, ако я намерите. Последно беше без аромат, ако не са променили нещо.

# 311
Лаленце, да, за нея говоря.

# 312
За тоалетна хартия без аромат с 2 ръце препоръчвам Селпак, много качествена и изгодна ако се намери на голям пакет.От както я открих друга не ползвам

# 313
  • Pazardjik
Селпак има в Кауфланд 50 ст. бройката , 32 броя в пакет

# 314
Ето тази съм взела по грешка, вместо розовата опаковка.
За мен няма никакъв аромат.

Общи условия

Активация на акаунт