Какво ще купя отново - 5

• 96 693
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
Супер са, ползвам ги от около 5 години. В хляб от лимец слагам и в салата редовно, аз лично във всякаква, вървят и с домати, и с краставици, и с моркови, песто, моцарела, зелени чушки, авокадо, комбинации от тези. Но аз много обичам сурови ядки и семена. Пликът също се затваря чудесно и е от хубав плътен материал.

Edit, аз малко писах за микса им със семена от същата марка, те са слънчоглед, тиква, сусам и ленено семе. Също много добри!

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 23:16 от Melusine

# 331
Аз пък бих купила отново тия им осолени фъстъци:

Просто чудесни. Хрупкави, нормално солени, свежи. Много ми харесаха.
Пп Благодаря за споделените миксове. Ще ги пробвам и тях.

# 332
Аз семената ги запичам на сух тиган, преди да ги сложа в салата. Стават с един много приятен вкус.

# 333
  • Крайбрежен район
Аз семената ги запичам на сух тиган, преди да ги сложа в салата. Стават с един много приятен вкус.

Супер идея. Ще пробвам още днес. Hands Plus1

# 334
  • При децата ми
Може би въпросът ми не е много за тук, но все пак: Препоръчайте паста за зъби? Купувам предимно на "Хималая", но искам да разнообразя.

# 335
Аз ползвам само на Лакалут.

# 336
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Може би въпросът ми не е много за тук, но все пак: Препоръчайте паста за зъби? Купувам предимно на "Хималая", но искам да разнообразя.
Elmex, Oral-B, Sensodyne , тези въртим вкъщи.

# 337
  • София
Добавям и Elgydium.

# 338
  • София
Добавям и Elgydium.
Biorepair

# 339
Българската зъбна паста "Анхиало". Съдържа черноморска луга от Поморие. Има я в аптеките.

# 340
Българската зъбна паста "Анхиало". Съдържа черноморска луга от Поморие. Има я в аптеките.
И душ-гела им е мн хубав, и масажния гел. Отпуска ми схванатия врат. Могат и онлайн да се поръчат

# 341
  • в сърцата на децата <3
Билка хомеопатика с грейпфрут или лимон, но и двете са с SLS. Най-чиста откъм състав е ето тази на Санте
https://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B8%D0%BE-%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8% … %D0%BC%D0%BB.3877
В спойлер ще обясня защо препоръчвам тях, на който не му е интересно може да не чете - целта не е да влизаме отново в безмислени спорове.
Скрит текст:
Преди повече от 15 години много ми кървяха венците. Какви ли не пасти, води, смрадлика - не и не, кървят и то обилно и продължително. Тогава ме насочиха към Билка хомеопатика и за няколко месеца кървенето напълно спря, венците се стегнаха и от тогава ползвам дори електриеска четка за зъби. По онова време за SLS не се знаеше много. То и сега не е някаква едва ли не супер токсична съставка, но тъй като пастата за зъби не е сериозен разход, предпочитам да няма. Тази на Санте е такава. Има и още един аромат, който не съм ползвала и не мога да дам отзив, но ментата е много приятно свежа, не е люта и дори децата си мият зъбите с нея без проблем (под 10 години са и двете). Тъй като не съм променяла нищо друго в периода, в който кървенето на венците ми спря, единствено го отдавам на пастата. Не ги "промотирам" като лечебни, има си лекари за тая работа, но на мен ми помогнаха и ако не помогне, то няма да навреди.

# 342
  • sofia
Пробвах  на майтап луканков салам на фирма Елко.Толкова хубав салам не бях яла скоро, а не е като да не ям. Има вкус от едно време. Всички го харесаха, учудени как е възможно да има все още нещо вкусно на пазара (каква ирония). И понеже не го взех от София,някой ако знае тая марка в София къде се продава, да сподели. Да му се порадваме, докато и него не са развалили.
Луканка на Елко съм купувала от Фантастико. Точно за проба зимата взех и чак си снимах етикета от везната (щото беше нарязана), за да запаметя производителя.
Преди месец и нещо я видях на промоция и мъж ми взе 10 палки..в момента само 1 е останала в хладилника.
В други магазини и други техни продукти в София не съм засичала.

# 343
  • в сърцата на децата <3
На Елко препоръчвам домашната луканка и "Трапезица" - втората е по-бюджетна, а първата, ако случайно намерите не много изсушена, я нарежете на по-дебелички парчета и я запържете леко на тиган. Леле 🤯😶 Уникално е! Добре, че ми идва скъпичка, иначе щяхме да се изхранваме с нея 😁

# 344
Някой опитвал ли е Московския траен салам на Елко, да сподели. Няколко пъти ми се случва да има само това в магазина от марката, но не смея да купя. Явно се харесва и има търсене, щом луканката и Бургас свършват. Децата много харесват техния шпек Бургас.

Общи условия

Активация на акаунт