Какво ще купя отново - 5

• 96 671
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Ние взимаме често от Московския, мааалко прекаляват с опушения вкус, но иначе като цяло е добре.А Домашната луканка ми е любима и на мен  🥰 И добре, че вече я продават вакуумирана, че не обичам да е суха и да трябва да я режа с на ММ шлайфа 😅 А във фирмения магазин като идем, най-редовно зимам кьопоолу с майонеза, едва ли е тяхно, но е много вкусно намазано на филийка от хляба със семена от Лидл и отстрани луканка на по-дебели парченца. 🤤

# 346
Елънче, в Кючука ли се намира? Гугъл ми го дава на ул. П. Калпакчиев 18. Мислех в началото, че е в Тракия, там където им е цеха.

# 347
  • в сърцата на децата <3
Фирмен магазин имат в Тракия до Ескалибур и ветеринарната клиника. В Кючука не знам, но ако има ще е супер, че ми е по-удобно там.

Кло, хич не е лош Московски-я, но ние не обичаме шпек по принцип. Единствено деликатесния на Попов минава и то защото не е баш шпек 😁

# 348
  • Пловдив
Кло, до Екскалибур.

# 349
  • Пловдив
Магазина на Елко в Кичука се води на ул. Павел Калпакчиев, но на практика е на Стефан Стамболов, точно срещу спирката.

# 350
Някой опитвал ли е Московския траен салам на Елко, да сподели. Няколко пъти ми се случва да има само това в магазина от марката, но не смея да купя. Явно се харесва и има търсене, щом луканката и Бургас свършват. Децата много харесват техния шпек Бургас.
Чудесен е!Ние само от него взимаме,други шпекови не купувам

# 351
Благодаря, дами!

# 352
  • Sofia
Заинтригувахте ме, това ли са въпросните колбаси?
https://vmv.bg/search?q=%D0%B5%D0%BB%D0%BA%D0%BE

# 353
Да

# 354
  • до най-прекрасния мъж
Оо, ще се пробват, щом са толкова хубави. Фирменият им магазин се оказва, че ми е на пешеходна разстояние. Още тези дни ще отскоча да разгледам и да купя нещо да опитаме.

# 355
  • София
[quote author=Hrispa76 link=topic=1424753.msg44987191#msg44987191 date=16566
Може би въпросът ми не е много за тук, но все пак: Препоръчайте паста за зъби? Купувам предимно на "Хималая", но искам да разнообразя.
Билка хомеопатика с грейпфрут или лимон, но и двете са с SLS. Най-чиста откъм състав е ето тази на Санте
https://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B8%D0%BE-%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8% … %D0%BC%D0%BB.3877
В спойлер ще обясня защо препоръчвам тях, на който не му е интересно може да не чете - целта не е да влизаме отново в безмислени спорове.
Скрит текст:
Преди повече от 15 години много ми кървяха венците. Какви ли не пасти, води, смрадлика - не и не, кървят и то обилно и продължително. Тогава ме насочиха към Билка хомеопатика и за няколко месеца кървенето напълно спря, венците се стегнаха и от тогава ползвам дори електриеска четка за зъби. По онова време за SLS не се знаеше много. То и сега не е някаква едва ли не супер токсична съставка, но тъй като пастата за зъби не е сериозен разход, предпочитам да няма. Тази на Санте е такава. Има и още един аромат, който не съм ползвала и не мога да дам отзив, но ментата е много приятно свежа, не е люта и дори децата си мият зъбите с нея без проблем (под 10 години са и двете). Тъй като не съм променяла нищо друго в периода, в който кървенето на венците ми спря, единствено го отдавам на пастата. Не ги "промотирам" като лечебни, има си лекари за тая работа, но на мен ми помогнаха и ако не помогне, то няма да навреди.
[/quote]
Години наред ми се се възпаляваше цялата уста и направо ревях като си мия зъбите. Минах на Астера и Билка хомеопатика и се приключи! Явно съм развила някоя алергия към мента, флуор или SLS.

# 356
Крем за мазане с прясно сирене, чушки и чили от Лидл.

# 357
Този крем за мазане ми е много любим, има аналогичен и в Кауфланд. За съжаление, и в двата магазина цената му от 1,79 лв се увеличи с около 1 лев...

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 00:35 от dolce miele

# 358
  • София

Да. Но не съветвам да се поръчват или купуват от ВМВ.
Магазина е със специфичен аромат на застояло месо.
Квартален ми е, но влизам и бързо излизам.
От както отвориха Фантастико на 250 м. ВМВ е празен.
Едва ли доставките до адрес могат да компенсират.

# 359
  • София
В момента съм с хомеопатична паста за зъби Bilka, на нея пише SLS free,явно зависи кой вид е.

Общи условия

Активация на акаунт