Какво ще купя отново - 5

• 96 647
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
  • При децата ми
Луканката, шпековият салам, и бабека на "Елко" сме опитвали и ни харесват. Жалко, че ги при нас съм ги виждала на едно-две места.

Благодаря за препоръките за пастите за зъби!

По темата: Прясно зърнесто сирене от "Лидл". За пръв път купувам, но много ми допадна. Бих купила отново.

# 376
  • München, Deutschland
По темата: Прясно зърнесто сирене от "Лидл". За пръв път купувам, но много ми допадна. Бих купила отново.
Аз също много го харесвам, понякога и от Кауфланд взимам, честно казано няма особена разлика поне при мен.

# 377
Аз пак се включвам с храна(силно казано храна ,но все пак😀)
По принцип не обичам и не ям чипс, но този като го видях снощи в “Лекси” и просто ми крещеше да го взема.
Та , обявявам този чипс за най-вкусния,който съм опитвала.

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 19:36 от Тутии

# 378

Тази маска за коса.

# 379
  • София
Преди време бях препоръчала тук сирене "Добротица" (бяла кутия). Миналата седмица случайно попаднах на репортаж за фермата в предаването "Бразди" и определено съм впечатлена. Дано запазят качеството.

# 380
На нас не ни хареса,точно това в кутията,беше кисело.

# 381
  • София
Аз от много време купувам и досега не съм попадала на лоша партида, но знае ли човек. Дано да запазят качеството и да не навлизат в големите вериги, че това определено е сигнал поне за мен.

Тази кутия визирам.

Купувам това и турското, което вече показах. На този етап съм без оплакване.

# 382
  • софия
На Добротица купувам сметана и много я харесвам. Купувам и масло за готвене. Ще пробвам сиренето.

# 383
Да споделиш отзиви после,може моята партида да не е била добра,въпреки че,ферма с такива претенции не би трябвало да допуска "лоши" партиди.

# 384
Омекотител Коколино от този вид, без значение аромата всички са прекрасни. Лично аз го купувам от едно малко магазинче за вносни препарати в Дървеница.

И макар да има тема какво няма да купя,е споделя и тук ето този омекотител, чух за него от няколко влогърки, инфлуенсърки.. много го рекламираха, миришел страхотно, дълготрайно.. Е, на мен не ми мирише, пробвах последно с три пълни капачки, пак не ми мирише, още по-малко да говорим за аромат, който е дълготраен и се запазва.

# 385
Спагети и макарони Barilla. На същата марка и сосовете за спагети ми харесаха. Бих си купувала отново от сосовете, когато не ми се занимава да си правя.
И ето тази овесена напитка на Alpro.

# 386
Аз пак за луканката Елко. Видях в каталога на Фантастико, че е намалена тази седмциа и току-що купих. За съжаление, в нашия филиал нямаше нищо друго от асортимента на фирмата, само луканка, така че засега не съм опитвала другите продукти и препоръчвам само нея .

# 387
  • София
Сладоледи Kri Kri. Хем вкусни, хем без палмова мазнина. Жалко,че не мога да ги мъкна от някъде си, както правя с други продукти.

# 388
  • София
Да споделиш отзиви после,може моята партида да не е била добра,въпреки че,ферма с такива претенции не би трябвало да допуска "лоши" партиди.
Абсолютно.

И аз купувам Barilla, доволни сме.

Аз от Sano не съм доволна, но е индивидуално. Познавам хора, които пък са много доволни.

# 389
Барила са хубава марка, и аз много ги тача - паста, сосове, песто, веднъж седмично задължително се готви нещо с техни продукти. Но ако трябва да съм напълно обективна (за субективно нещо като вкус), то пастата на La Molisana е по-хубава и горещо препоръчвам да я пробвате, ако имате възможност (Кауфланд, Фантастико, вероятно и останалите вериги). Бях писала преди за пуешко месо и продукти на Делиа, вече четвърти път купувам от каймата, стават разкошни мусака и спагети болонезе, детето и мъжът много одобряват също, и на мен не ми е така мазно и с дъх, както с нормална кайма. Освен това открих, че ако първо я замразя, после става много лесно на чудесни трохи, точно както трябва да е, а не ми се слепва като за супа топчета. Та препоръчвам я определено.

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 14:29 от Melusine

Общи условия

Активация на акаунт