Какво ще купя отново - 5

• 96 657
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
Оф, само в Италия серията "Класико", за която в момента коментирате, е в светло син цвят, както е и безглутеновата линия. На всички останали пазари "Класико" си продължава да е в "стария" син цвят. Няма гръцка, италианска и т.н. Няма първо качество за италианците и второ за гърци и българи.

Кой ти говори за качество,но щом отвори дума
Барила вече не са онова качество което бяха

# 421
Барила абсолютно винаги са били среден към нисък клас марка в Италия. Аз не виждам особена разлика в качеството от преди 15 години и сега. Масови са и са сравнително евтини за италианците. Същото например важи и за Лаваца. Но за Лаваца важи и факта, че в БГ се внасят продукти със съвсем различно качество, сравнени със същите в Италия. Докато за Барила това не важи. Качеството е еднакво и у нас, и в Италия.

# 422
Доли, точно такова като показаното от теб купувам. За него продавачите се кълнат, че е истинско. Единия даже беше на косъм да ми се обиди и ми показва една от металните кутии и вика - ето това е имитиращ продукт, хем скъпи, хем с палмови мазнини. Обаче явно и тяхното сирене е до партида като нашенското. Един път ми харесва повече от друг път. Купувам и едно тип фета пак в такава подобна кутия и то е така - има разлики в партидите. Иначе цената му е много прилична - 9.50-10лв. за килограм.
А като показаното от Clo имаше в петък и неделя по нашите турски магазини. То е 16лв. за 800гр. Скъпо ми е.

И да покажа разликите в рулата т. хартия:

Софията е много по фина и мекичка.
Пп Макарони от известно време взимам турски и съм доволна. Не се разваряват, не се слепват, много прилични са. Цената им и тя е много прилична.

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 22:20 от Джаста Праста

# 423
Доли, точно такова като показаното от теб купувам. За него продавачите се кълнат, че е истинско. Единия даже беше на косъм да ми се обиди и ми показва една от металните кутии и вика - ето това е имитиращ продукт, хем скъпи, хем с палмови мазнини. Обаче явно и тяхното сирене е до партида като нашенското. Един път ми харесва повече от друг път. Купувам и едно тип фета пак в такава подобна кутия и то е така - има разлики в партидите. Иначе цената му е много прилична - 9.50-10лв. за килограм.
А като показаното от Clo имаше в петък и неделя по нашите турски магазини. То е 16лв. за 800гр. Скъпо ми е.

И да покажа разликите в рулата т. хартия:

Софията е много по фина и мекичка.
Пп Макарони от известно време взимам турски и съм доволна. Не се разваряват, не се слепват, много прилични са. Цената им тя е прилична.

От къде да я купя хартията София?

# 424
Малко по нагоре в преден пост съм отговорила. Аз я купувам от турски магазин във Варна. По точно този, който е в началото на зеленчуковата борса, до бариерата. В други градове трябва да потърсите къде има турски магазини.

# 425
  • София
Това ми е любимо, но за съжаление няма производство в момента, а от там и внос.
https://bg-mam.ma/p/1424753/44964920
Купих го от турски магазин в Надежда, минавахме случайно. Беше заредено догоре с всички цветове на тази марка сирене. Много е добро.
Aknaz и вкъщи не се хареса.

# 426
  • оттам, откъдето започва България
Като стана въпрос за т. хартия, да похваля Zewa. Към момента ми е фаворит сред т. хартии.
Въобще не се учудвам, че се е променило качеството и количеството на най-бюджетните т. хартии.

# 427
  • София
Като стана въпрос за т. хартия, да похваля Zewa. Към момента ми е фаворит сред т. хартии.
Въобще не се учудвам, че се е променило качеството и количеството на най-бюджетните т. хартии.
Новата Zewa е определено добра.

# 428
  • София
missence, къде се намира турският магазин в Надежда?

# 429
  • София
missence, къде се намира турският магазин в Надежда?
Надежда 2 се води (май), около пицария Верона. ТÜrk Market напиши във face-a и излиза.

п.с. Намерих адрес: Кирил Дрангов 84-86.

# 430
  • София
Зева кой цвят?
Ние 15 г. ползвахме розовата, ама не я купувам, егати гадната стана.
Виж кухненската е 6 точки.

# 431
Zewa само бялата купувам, много съм доволна. И кухненските им хартии всичките са супер, макар че аз си имам един определен вид за фаворит.

# 432
  • София
Това ми е любимо, но за съжаление няма производство в момента, а от там и внос.
https://bg-mam.ma/p/1424753/44964920
Купих го от турски магазин в Надежда, минавахме случайно. Беше заредено догоре с всички цветове на тази марка сирене. Много е добро.
Aknaz и вкъщи не се хареса.
И в Младост, в турския магазин на пазара, имаше от него, но се чудех защо напоследък изчезна... а то нямало производство. Мислех си даже дали не са го внасяли нелегално през Капитан Андреево Grinning Зеленото също е много добро, всъщност на нас то ни харесва  повече дори.

# 433
  • София
И в Младост, в турския магазин на пазара...

Младост 1 ли? Къде на пазара се намира?

# 434
Кухненска хартия от ДМ.

Общи условия

Активация на акаунт