Какво ще купя отново - 5

• 96 647
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
  • до най-прекрасния мъж
Турското сирене всъщност е холандско. Наскоро се зачетох в надписите по кутията и се оказа, че не е турско. Това в металните кутии, което е без палма. Черното наистина е спряно, бяхме миналата седмица до Долно Воден и там няма. До нас в Тракия са отворили нов турски магазин. Той не е много нов, но наскоро забелязах, че е с турска стока. Намира се под новия Гербер в кв. Лаута, от страната на улицата към Общината. Магазинът няма надписи и по нищо не можеш да разбереш, че е турски, ако не се загледаш по стоката през витрината. Видях, че имат хладилни витрини и ще го прослушам тези дни. Скоро не съм ходила и до този под Гербера на кръговото. Днес съседка ми каза, че зареждат, но млечните свършвали бързо.

# 436
  • София
И в Младост, в турския магазин на пазара...
Младост 1 ли? Къде на пазара се намира?
Проходчето насред пазара от едната страна излиза на булеварда, а от другата има стълбички и по тях излизате на едно затворено пространство между магазинчета. Оглеждате се и ще видите кое от тях е турското Simple Smile По-добре няма да успея да обясня, може би някой по-ориентиран от мен ще даде насоки Simple Smile

# 437
Такава сьомга за бургери

От Лидл я купувам. Изпичам на грил тигана. Детето много я обича и е идеална за бърза вечеря.
И такива вафли пак ще взема от Лидл

# 438
    [video][/video]
[/i][/b]
Турското сирене всъщност е холандско. Наскоро се зачетох в надписите по кутията и се оказа, че не е турско. Това в металните кутии, което е без палма. Черното наистина е спряно, бяхме миналата седмица до Долно Воден и там няма. До нас в Тракия са отворили нов турски магазин. Той не е много нов, но наскоро забелязах, че е с турска стока. Намира се под новия Гербер в кв. Лаута, от страната на улицата към Общината. Магазинът няма надписи и по нищо не можеш да разбереш, че е турски, ако не се загледаш по стоката през витрината. Видях, че имат хладилни витрини и ще го прослушам тези дни. Скоро не съм ходила и до този под Гербера на кръговото. Днес съседка ми каза, че зареждат, но млечните свършвали бързо.
    Здравейте , днес видях в турския магазин до събота пазара, че има сирене в кръглите метални кутии , имаше и от черното , цената е 16,90 , не съм купувала такова .  От турски магазин след овощарския институт купих едно сирене вакуумирано и в  картонена кутия 600 гр. за 9,80 лв. Същото преди години от Одрин струваше 4,50лв ,не бих купила пак . Засега най - много ми харесва краве сирене ,,кеффа,, на мандра Строево .

# 439
  • Sofia
Турско масло купувате ли?
Кое е хубаво?

# 440
Сладоледи Kri Kri. Хем вкусни, хем без палмова мазнина. Жалко,че не мога да ги мъкна от някъде си, както правя с други продукти.
[/quote
От къде да го купя?

# 441
Кое е хубаво?
Аз купувам такова:

Доволна съм. Мирише на масло, има вид на масло, топи се като масло и е масло. GrinningДоскоро беше 16лв. за килограм, сега не знам дали има промяна в цената.
Открих фирмен магазин на мандрата в Елена и оттам си вземам чудно хубаво масло на 15.50лв. за килограм. Страхотно е.

# 442
  • София
И аз съм ползвала това турско масло, добро е.

това ми е една от редовните покупки, но само limited edition.

# 443
Да, маслото на кг. ,,Елена,, е много хубаво , от фирмения  магазин на Събота пазара .

# 444
  • софия
Този сладолед в комбинация със шоколадов сладолед е нещо уникално, много вкусно.

# 445
Кое е хубаво?
Аз купувам такова:

Доволна съм. Мирише на масло, има вид на масло, топи се като масло и е масло. GrinningДоскоро беше 16лв. за килограм, сега не знам дали има промяна в цената.
Скрит текст:
Открих фирмен магазин на мандрата в Елена и оттам си вземам чудно хубаво масло на 15.50лв. за килограм. Страхотно е.
Свърши ми турското масло и снощи ме изненадаха с цена 18 лв./кг. От Балкан Бакал, преди Габиели и светофара на околовръстното.

# 446
  • до най-прекрасния мъж
И аз купувам същото масло. Иначе, от Турция съм вземала Pinar, Sutas и други подобни на показаното - по 1 кг във вакуумен пакет със станиол отдолу. Сега не се сещам за марките, но от този тип всички са хубави и миришат на масло. ММ ми е носил вакуумирано с хартиен етикет, пак от турски магазин, но си беше чист маргарин. Беше кръгло, на топка, не ми допадна изобщо и добре, че беше само 500 гр, та го оттиках лесно и бързо на разни печива.

# 447
Жалко, че няма голяма кутия от тази овесена закуска...

# 448
От години купувам, но ми харесват повече с шоколад и шоколад и банан

# 449
Жалко, че няма голяма кутия от тази овесена закуска...

Пишете моля  откъде я купувате.Има ли я в Кауфланд или Лидл?

Общи условия

Активация на акаунт