Какво ще купя отново - 5

• 96 593
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
  • Пазарджик
Онзи ден взех за проба от Билла това мляко и много ми хареса

Пробвайте и 10% с каймак дъщеря ми само това яде,а не харесва кис.мляко по принцип.

# 511
Аз ползвам 10% за млечна салата. Добро е.

# 512
Кой беше онзи сладолед, който беше похвален от Кауфланд и дали е наличен още?

# 513
Много ми хареса новият сладолед на Фамилия Collection, йогурт с боровинки.

# 514
  • София
Черноморец беше, но дали е наличен не знам.

# 515
Много доволна останах от тези кърпи.Взех ги,чудих се и като ги изпробвах останах супер доволна !Особено за по тъмни мебели!Аз винаги бърша с малко вода и амоняк за да изчистя много хубаво и да не се налепи веднага прахта.
Е този път с тази кърпа беше достатъчно

# 516
  • София
Аз ползвам универсалните им и съм много доволна - даже и под забърсвам понякога с тях, освен врати, дограми, пералня, сушилня, кошчетата за отпадъци, прахосмукачката... абе, вършат доста работа.

# 517
  • София

До сряда вкл. сладоледът Черноморец е на промоция във Фантастико - 4,99 лв.

# 518
Много се харесват този доматен сос и този кашкавал. От соса това е сигурно 5-та използвана опаковка,а кашкавала го купувам винаги ,когато свърши. И двата продукта са от Била.[/img]

# 519
  • софия
Много се харесват този доматен сос и този кашкавал. От соса това е сигурно 5-та използвана опаковка,а кашкавала го купувам винаги ,когато свърши. И двата продукта са от Била.
Скрит текст:

# 520

От кристалите имам още, но си взех отново, защото бяха намалени в Prohair shop. А от крема за околоочен контур следя в Гален промоцийките Grinning

# 521
Много се харесват този доматен сос и този кашкавал. От соса това е сигурно 5-та използвана опаковка,а кашкавала го купувам винаги ,когато свърши. И двата продукта са от Била.

И сока им е добър за цената си. Харесвам това, че няма прекалено много сол.

# 522
Сладолед "Алома" горски плодове- много, много вкусен. Другите им видове не са ми така приятни , но този с горските плодове  е уникален.

# 523
Вчера взехме за първи път от него във фунийка и много ни хареса.

# 524
  • Варна
Добро утро, искам този препарат за петна да ви покажа, на Керхер. Скъп е, около 50 лв. и е тежката артилерия, но сработи за петна от борова смола върху ленен панталон и памучна рокля. Изби си парите на първите две петна, две три напръсквания. Не промени цветовете на дрехите.

Триъгълна е формата, показвам едната страна, с описанието на петната, които премахва:

Последна редакция: чт, 18 авг 2022, 10:36 от Мира Иванова

Общи условия

Активация на акаунт