Клиники в Истанбул - тема 15

• 67 368
  • 778
  •   2
Отговори
# 450
Здравейте, предстои ми лапараскопия. Можели да ми кажете ориентировъчна цена. Аз забравих да попитам. Как протича процедурата, имали болки след това? И след лапараскопията колко време оставате в болницата

# 451
Divna21, не се притеснявай. Ще видиш, че в Турция нещата са много, много по-различни. Не казвам, че всичко е цветя и рози. Но докторите дават всичко от себе си. По време на стимулация бях на преглед всеки ден от 4ти нататък. Просто моят случай е по-особен и го налагаше. В БГ имам 2 опита инвитро, ходила съм отделно на прегледи и при други доктори. Такова внимание никъде не съм видяла.

# 452
Здравейте, предстои ми лапараскопия. Можели да ми кажете ориентировъчна цена. Аз забравих да попитам. Как протича процедурата, имали болки след това? И след лапараскопията колко време оставате в болницата

Преди 6 години беше 2500евро
Още същия ден пътувах заБ българия, нищо страшно, но си е операция

# 453
Дано всичко е наред, на теб също успех!

# 454
Горещо ти препоръчвам да я направиш в Турция, а не в България. Разликата е огромна като качество. На снимката в Ехомар се виждат от няколко различни ъгъла, завърташ се. Да не говорим, че става бързо, без упойка и не е болезнено.

Здравейте! Снимката на същия принцип като в България ли се прави, с вкарване на контрастно вещество?

# 455
Да, вкарва се контрастно вещество като лежиш по гръб. Правят снимка. Казват ти да легнеш настрани, след това по очи, на другата страна. После видях, че имам реално 6 снимки - корекция - 8 са. Най-вероятно от различните позиции са правили. В БГ бях с упойка. В Турция - без. Не ме е боляло. Но ако се притесняваш, вземи си Аулин или течен аналгин половин час преди това.

# 456
Момичета някой спешно да има рулид ?

# 457
Тези, които пътуват в момента, искат ли ви още паспорти? Не можах да разбера точната дата на отпадане.

# 458
Тези, които пътуват в момента, искат ли ви още паспорти? Не можах да разбера точната дата на отпадане.

Ние пътувахме вчера и минахме с паспорти, така че си ги носете Simple Smile Успех 🍀

# 459

Все още датата за влизане в сила предстои да бъде уточнена: https://www.mfa.bg/bg/news/34657

# 460
Момичета , вярно ли е че  в Мемориал след трансфер предлагат храна за жената и мьжа в стаята кьдето ви остават да лежите след трансфер? Колко време ви дават да лежите преди да си тръгнете?

# 461
Момичета,имам нужда от 4-5 кутии естрофем. Ако имате излишни или възможност да донесете ще съм ви много благодарна 🙏🏼

# 462
Вярно е. Мъжът ти те чака в стаята. Носят храна за двамата. Лежах около 2 часа някъде, може и малко повече да е било. Минава лекар по някое време. После преди да тръгнеш идва координаторката и ти дава рецепта и инструкции за следващи стъпки.
Момичета , вярно ли е че  в Мемориал след трансфер предлагат храна за жената и мъжа в стаята кьдето ви остават да лежите след трансфер? Колко време ви дават да лежите преди да си тръгнете?

# 463
След пункцията лежите 2часа, докато излезете от упойка. Сервират храна и чай. След трансфера държат половин час да лежите и после може си тръгнете. Инструкции винаги са ми давали преди съответната процедура, устно и писменно.

Вярно е. Мъжът ти те чака в стаята. Носят храна за двамата. Лежах около 2 часа някъде, може и малко повече да е било. Минава лекар по някое време. После преди да тръгнеш идва координаторката и ти дава рецепта и инструкции за следващи стъпки.
Момичета , вярно ли е че  в Мемориал след трансфер предлагат храна за жената и мъжа в стаята кьдето ви остават да лежите след трансфер? Колко време ви дават да лежите преди да си тръгнете?

# 464
След трансфера няма храна, остава се съвсем малко.
При пункцията се лежи в рамките на два часа. Храната е хлебче, масло и кремче, чай и вода.

Общи условия

Активация на акаунт