Клиники в Истанбул - тема 15

• 67 374
  • 778
  •   2
Отговори
# 435
Искат на втори ден преглед и изследвания. След това искат обикновенно на девети ден. От там нататък всичко зависи от показателите при прегледа и изследванията.

Благодаря ти, MaDu ❤️
Понеже ще ми е за пръв път да правя ЗЕТ в Турция и не ми е ясна много процедурата. На колко дни искат изследвания и измерване на лигавицата?

В БГ си правих проследяването. Като последния път ме викаха на 10ти ден, но това е индивидуално, при мен искаха да проследят нещо, което ги притесняваше.

MaDu, много благодаря за отговора. ❤️
Дай Боже, и при мен да мине така добре.
Вие къде правихме проследяването преди самия ЗЕТ - в България или в Турция?

Моята не беше много скоро, преди 3г. Всичко мина супер бързо, за около 20 мин. Нямаше почти никакво кървене след това. След няколко часа си в хотела и на следващ цикъл се прави ЗЕТ. Успех!

Здравейте, мили момичета ❤️
Предстои ми хистероскопия в Мемориал преди да направя ЗЕТ. Моля, ако някоя от вас е правила скоро там, да сподели как е минала самата процедура. Колко време след самата процедура направихте вие самите ЗЕТ? Въобще всякаква информация ще ми е от полза. Благодаря от сърце на всички отзовали се! 😘

# 436
Пробата на пролактина взета ли е правилно? Мъжът ви да е бил в покой поне 15 минути. За мъжете не знам, дали има други изисквания...
Момичета, имали ли сте проблем с висок пролактин при мъжете си. Някой правил ли е консултация по тази тема с турски специалисти. Как се процедира.
Благодаря на коментиралите, страшно се притесних .
Утре ще повторим изследването, защото това изискване не е спазено.

Според мен в така комерисалните лаборатории напоследък въобще не го спазват това изискване за покой.
Преди няколко месеца за първи път си пуснах иманенно тези изследвания, но в лаборатория към кварталната поликлиниката и жената, която ми взимаше пробата, като видя какво ще изследвам ми каза точно това: седни тук отстрани за малко да си починеш и да ти се успокоят хормоните, при което се учудих.
Миналата седмица при стартиране за стимулация отидох в цибалаб и пуснах абсолютно същия пакет като вас и въобще никой не ми обърна внимание на това че хормоните трябва да се успокояват и да съм в покой, съответно имах леко завишен прогестерон. От клиниката в Турция поискаха да повторя изследването на следващия ден, но този път го направих пак в кварталната клиника и пак жените там като видяха какво ще изследвам казаха да седна и да постоя 10-15мин. Та няма значение мъже/жени преди хормоналните изследвания явно, че трябва да сме в покой.

# 437
  • София
Ние ще правим ЗЕТ на ест. цикъл в неделя. За прегледите и хормони ходих на 2, 11, 13, 15ти ден от цикъла. На 15ти ден бих овитрела, на 17ти започвам прогестерон, лутинус, монодокс и преднол. На 21вия ден ще е трансферът.
Искат на втори ден преглед и изследвания. След това искат обикновенно на девети ден. От там нататък всичко зависи от показателите при прегледа и изследванията.

Благодаря ти, MaDu ❤️
Понеже ще ми е за пръв път да правя ЗЕТ в Турция и не ми е ясна много процедурата. На колко дни искат изследвания и измерване на лигавицата?

В БГ си правих проследяването. Като последния път ме викаха на 10ти ден, но това е индивидуално, при мен искаха да проследят нещо, което ги притесняваше.

Моята не беше много скоро, преди 3г. Всичко мина супер бързо, за около 20 мин. Нямаше почти никакво кървене след това. След няколко часа си в хотела и на следващ цикъл се прави ЗЕТ. Успех!

Предстои ми хистероскопия в Мемориал преди да направя ЗЕТ. Моля, ако някоя от вас е правила скоро там, да сподели как е минала самата процедура. Колко време след самата процедура направихте вие самите ЗЕТ? Въобще всякаква информация ще ми е от полза. Благодаря от сърце на всички отзовали се! 😘

# 438
Здравейте, има ли някой, който в момента е на лечение при Д-р Емре Тургут? Моля ви, да разкажете как минава лечението при него, след като вече не е в Бахчеджи. Има ли някакво затруднение в процеса по комуникацията, прегледите, пункцията, трансфера? Разполага ли с необходимата апаратура и ембриология, за да бъдат процедурите на нивото, на което бяха в Бахчеджи?

# 439
Не знам как е било в Бахчеджи, но при мен всичко беше на топ ниво. Стимулацията минава неусетно и безпроблемно, прегледите са в неговия кабинет. Работи с проф. Башар за мъжки фактор, които е с кабинет в същата сграда. Изследвания се правят на долния етаж в една клиника, винаги някой те води и помага с превода 😎 Пункцията се прави в избрана от него клиника и поне ние бяхме супер доволни от Колан. Хистероскопията ми прави в Мемориал. Така че лично ние никога не сме имали притеснение, че е в частен кабинет.

Здравейте, има ли някой, който в момента е на лечение при Д-р Емре Тургут? Моля ви, да разкажете как минава лечението при него, след като вече не е в Бахчеджи. Има ли някакво затруднение в процеса по комуникацията, прегледите, пункцията, трансфера? Разполага ли с необходимата апаратура и ембриология, за да бъдат процедурите на нивото, на което бяха в Бахчеджи?

# 440
Привет, аз съм сега в стимулация при доктор Емре. Нас също не ни притеснява, че е в отделен кабинет. Работим с него и с проф. Башар за мъжкият фактор и координаторката Хафизе Солмазова. От скоро работа при тях е започнала и другата Хафизе от Бахчеджи. Всичко е много лесно направено за пациентите. Предната ми пункция и трансфер бяха в болница Джинамед, на пешеходно разстояние от кабинета му. И моята хистероскопия беше в Мемориал. Като цяло сме изключително доволни от подхода му. Препоръчвам с две ръце 🍀🍀🍀

# 441

Благодаря ти, MaDu ❤️

# 442
Пробата на пролактина взета ли е правилно? Мъжът ви да е бил в покой поне 15 минути. За мъжете не знам, дали има други изисквания...
Момичета, имали ли сте проблем с висок пролактин при мъжете си. Някой правил ли е консултация по тази тема с турски специалисти. Как се процедира.
Благодаря на коментиралите, страшно се притесних .
Утре ще повторим изследването, защото това изискване не е спазено.

Според мен в така комерисалните лаборатории напоследък въобще не го спазват това изискване за покой.
Преди няколко месеца за първи път си пуснах иманенно тези изследвания, но в лаборатория към кварталната поликлиниката и жената, която ми взимаше пробата, като видя какво ще изследвам ми каза точно това: седни тук отстрани за малко да си починеш и да ти се успокоят хормоните, при което се учудих.
Миналата седмица при стартиране за стимулация отидох в цибалаб и пуснах абсолютно същия пакет като вас и въобще никой не ми обърна внимание на това че хормоните трябва да се успокояват и да съм в покой, съответно имах леко завишен прогестерон. От клиниката в Турция поискаха да повторя изследването на следващия ден, но този път го направих пак в кварталната клиника и пак жените там като видяха какво ще изследвам казаха да седна и да постоя 10-15мин. Та няма значение мъже/жени преди хормоналните изследвания явно, че трябва да сме в покой.
Момичета, много ви благодаря за насоките да повторим пролактина.
Днес повторихме изследването, спазихме изискването за покой и резултатите са в норма 282 mIU/l при граници 85-325.
Явно тук в България сами трябва да искаме спазването на тези условия.

# 443
mi.mi,
В Мемориал ли бяхте за прегледи на всеки от тези дни? Ако да, в хотел ли отседнахте или пътувахте за всеки един от дните? От какво зависи дали ЗЕТ ще бъде на естествен цикъл?
Извинявам се за многото въпроси, но се опитвам и аз да планирам къде и какво да правя за самия ЗЕТ.
Благодаря предварително за отговорите и стискам палци в неделя. ❤️

Скрит текст:
Ние ще правим ЗЕТ на ест. цикъл в неделя. За прегледите и хормони ходих на 2, 11, 13, 15ти ден от цикъла. На 15ти ден бих овитрела, на 17ти започвам прогестерон, лутинус, монодокс и преднол. На 21вия ден ще е трансферът.

Благодаря ти, MaDu ❤️

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 14:59 от AnMary

# 444
Криси6-Браво! Бях убедена, че не са ви казали за изискването. Успех занапред!

# 445
Искам да споделя за нашия преглед при др Мюстеджеп Каврут. Вчера координаторката рано сутринта ни посрещна от автогарата в Истанбул бяхме много притеснени но всичко мина като приказка. Отидохме в кабинета на доктора прие ни и всичко ни обясни едно по едно направихме цветна снимка, генетични изследвания и ни предназначи лекарста витамини. После координаторката ни попита дали сме гладни седнахме хапнахме си заедно и ни закараха до хотела който бяха резервирали предварително. Тази сутрин ни вземаха от хотела и отново ни оставиха на автогарата. Толкова мили хора такова отношение не бихме получили никъде. Доктора ни вдъхна доверие беше много усмихнат и отговории едно по едно на всички наши въпроси. Сега очаквам август да ми дойде цикъла и тръгваме. Дано да се сбъднат мечтите на всички желаещи. Simple Smile

И аз съм пациентка на др Мюстеджеб Каврут. Много сме доволни и ние от отношението му подхода по време на лечението ми не съм се чувствала натоварена даже имаше ден когато нямах преглед но отидох да го видя Simple Smile Сега скоро ще имам трансфер дано положителен. Innocent  Писала съм ви на лични.

# 446
Здравейте!Писях с координаторка на Мемориал, оказа се че искат цветна снимка.Даи зачитат такава направена в БГ, болезнено ли е или по-добрия вариант е с упойка?Тепърва тръгваме по тоя път и умирам от страх..на години съм!

# 447
Здравейте!Писях с координаторка на Мемориал, оказа се че искат цветна снимка.Даи зачитат такава направена в БГ, болезнено ли е или по-добрия вариант е с упойка?Тепърва тръгваме по тоя път и умирам от страх..на години съм!

Аз правих в Ехомар - процедурата е буквално 5 мин, не усетих никаква болка - само където се страхувах Simple Smile Изобщо не се притеснявайте за тази съпка Simple Smile Бях правила и в България, но ми препоръчаха да направя при тях. Дават диск и снимка, които после се гледат от лекуващия лекар. Успех ви желая 🍀

# 448
Горещо ти препоръчвам да я направиш в Турция, а не в България. Разликата е огромна като качество. На снимката в Ехомар се виждат от няколко различни ъгъла, завърташ се. Да не говорим, че става бързо, без упойка и не е болезнено.

# 449
Благодаря Ви, момичета, дано е така, за пръв път опитваме инвитро и направо в Турция.В Бг ми препоръчват само донорска, но искам да опитам там, дали ще успея да хвана последния влак., ако е възможно с моя..Свило ми се е сърцето,в предвид това че годнити не са ми малко.

Общи условия

Активация на акаунт