Клиники в Истанбул - тема 15

• 67 355
  • 778
  •   1
Отговори
# 465
Не съм видяла, че питането е след трансфер. Горното, което написах е след Пункция.

# 466
Момичета , вярно ли е че  в Мемориал след трансфер предлагат храна за жената и мьжа в стаята кьдето ви остават да лежите след трансфер? Колко време ви дават да лежите преди да си тръгнете?
След трансфер стоях само 30мин и след това си тръгнах. След пункция стоях 2 часа и ни дадоха храна.

# 467
И след пункция и след трансфер в мемориал дават храна и на жената и на мъжа. До колкото знам и след хистероскопия дават.

# 468
Момичета, припомнете ми кои бяха хормоните, които се изследват на първи ден преди стимулацията. 🙂

# 469
Момичета, припомнете ми кои бяха хормоните, които се изследват на първи ден преди стимулацията. 🙂

На 1 ден пускате: Progesteron, LH, FSH, Estradiol

Да добавя само, че задължително 10 минути покой в седнало или легнало положение, преди да ви вземат кръв. Тук мисля точно в тази тема малко по-назад коментирахме, кака иначе излизат завишени резултати.
Успех пожелавам ☺

# 470
  • София
В Аджибадем Маслак след пункция дават хляб, сирене, кашкавал, краставици, чери домати, черни и зелени маслини, чай, масло, мед, сладко и течен шоколад

# 471
Прогестерон или пролактин? Само за пролактина е необходим покой.

Да добавя само, че задължително 10 минути покой в седнало или легнало положение, преди да ви вземат кръв. Тук мисля точно в тази тема малко по-назад коментирахме, кака иначе излизат завишени резултати.
Успех пожелавам ☺

# 472
здравейте ,  момичета и аз да се в мъкна в темата разбрах Д-р Мефтуне Шефкетова  от асибадем бившата токуда , също е много добра и върши чудеса със своя екип  ...... питам и за вашето мнение , понеже не всеки има време и средства да посети турция , имате ли представа колко излиза пакета от услуги там ...
аз в момента съм в проучване на ситуациата за да избера най - подходящото  за мен .... наистина е доста трудно и бавно и се радвам , че тук има толкова много информация
Тук е тема за инвитро в Турция, какво ни занимавате с посредствени лекари м6 България. Намерете си другаде информация и не се опитвайте да правите реклама на въпросната. Ако си мислите че тук е евтино жестоко се лъжете,губите нерви,време пари и Здраве! Не знаете, колко струва пакета тук, а заявявате,че в Турция е скъпо. Всеки средно интелигентен човек ще разбере,че се опитвате да пропагандирате за въпросната ,,чудоправеща,, лекарка. Аре,няма нужда знаем ги всички лекари в Бг на какво ниво са.
Моля модератор да се намеси и за не допуска евтини рекламки на посредствени лекари.

# 473
Преди седмица пусках точно тези изследвания плюс пролактин, като единствената ми завишена стойност, дойде именно от прогестерона. Именно заради това от клиниката в Турция ме помолиха да повторя изследването и на втория ден и поради това, че бях спазила условието  за покой, на втория ден, имах 2 единици разлика и съответно в референтинте стойности резултат. Та смятам, че въобще за хормоните е нужен покой преди взимане на пробата. Това е моят опит.

Успех пожелавам ☺

# 474
Преди седмица пусках точно тези изследвания плюс пролактин, като единствената ми завишена стойност, дойде именно от прогестерона. Именно заради това от клиниката в Турция ме помолиха да повторя изследването и на втория ден и поради това, че бях спазила условието  за покой, на втория ден, имах 2 единици разлика и съответно в референтинте стойности резултат. Та смятам, че въобще за хормоните е нужен покой преди взимане на пробата. Това е моят опит.

Успех пожелавам ☺

Покой и да не са пити кофеинови напитки

# 475
При мен лечението беше в кабинета на доктор Мюстеджеб след това пункцията ми беше в Колан Хоспитъл. Горе долу около два часа останахме там дадоха закуска домати краставици маслини сирене кашкавал хлепче и черен чай Simple Smile. Всичко беше на топ ниво. Координаторката през цялото време си беше при нас. Сега очаквам цикъл и ще започнем подготовката за трансфер. Никъде по аптеките не мога да намеря естрофем. Ако някой има или знае къде има да ми пише, много ще съм благодарна.

# 476
Здравейте!
Бихте ли ми казали в Турция препоръчват ли някакви добавки за мъжете и ако да какви ?

# 477
Този препарат намира ли се в аптеките в Одрин или друг имуноглобулин?
Благодаря

# 478
Здравейте момичета, Simple Smile Предстои ни стартиране на стимулация в Истанбул след 2 седмици. Изчетох всичко, свързано с взимането на болничен от работа и знам, че е коментарано много пъти, но информацията е много различна и ще се радвам ако някой е минавал през това скоро и сподели мнение и съвет Simple Smile
От личната ми лекарка разбрах, че след прибране от Турция, се взима документ от нея, с който се отива на лекарска комисия и тя на база на преведени документи от Турция, ЛКК (лекарска комисия) ти издават болничен със задна дата.  Въпросът ми е дали трябва да търся въпросната лекарска комисия и да се договоря с тях предварително? И всяка лекарска комисия ли издава такъв болничен или има някаква вероятност да откажат?
Много ви благодаря и пожелавам успех на всички!

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 13:45 от mlubom

# 479
  • София
Този препарат намира ли се в аптеките в Одрин или друг имуноглобулин?
Благодаря
Намира се има и с друго име Оливия пак е същото

Общи условия

Активация на акаунт