АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 8)☀

• 36 548
  • 759
  •   1
Отговори
# 285
  • Bulgaria
Момичета имам малка чуденка относно матрачето за кошарата,незнам какъв е най- добре се вземе.По времето на каката беше с най-обикновен от дунапрен, а сега има голям избор ,моля помогнете.

# 286

Аз гледам това. И по двата варианта, 22-ра седмица е 6ти месец. Днес съм 21+2 и мисля, че това е 22-ра седмица. Тоест считам, че започнах 6ти месец.

Относно машината за затопляне на мляко, аз не съм сигурна дали ще е необходима. Моят мъж мисли, че ще е. И решихме, че е по-добре да я имаме.

Аз спрях да ям тесто и свалих 2кг. 😂

# 287

Зависи кой, какво гледа лунарен или календарен месец. Аз гледам календарен и утре влизам в 6ти месец.
Толкова бавно ми минават, че направо не ми се брои, радвам се на ритничета, на хубаво време, чакам да стане май месец да се развихря по магазините и така Stuck Out Tongue Winking EyeBlush

# 288
Да, този изглежда може би една идея по-реалистично.

# 289
  • Варна
Мисля, че от 22 влизаме в 6ти месец.

Аз утре правя 21 пълни седмици и влизам в 22. След като навърша 22 пълни ли влизам в 6 месец?🤷♀Малко съм объркана

Аз утре правя 22+0 и влизам в 6-ти - аз така ги броя. Всичко, което е 22+ нещо, за мен в 22. Въпреки че като чета доста от вас това го броят за 23. Но и при лекарите си е 22 и нещо.

Та аз си броя, че утре почвам 6ти месец и 22 седмица и съм с термин 01.08 😄

# 290
Аз продължавам да съм зле с килограмите, вярно, че и до ден днешен имам моменти, в които повръщам, а и съм още болна и с намален апетит, ама вече май не е ок.
Забременях 65кг, сега съм 61кг.
Не си само ти така, мойте са много иначе. Забременях 87кг, сега съм 84,5кг, но аз не съм повръщала и си ям всичко. И предните два пъти бях така.
Аз сменям календарния месец на датата на термина. Така ми обясни лекарката.
Аз ползвам обикновен бебефон. С баткото бяхме в гарсониера, с малката и сега сме в тристаен, но не съм изпитвала необходимост от видиофон. Даже бебефона се счупи преди малката да направи 1г, но не съм го сменяла. Сега ще трябва да си взема друг, но първо мисля да занеса този на работа да го видят може да могат да ми го оправят.

# 291
Вече и на мен ми е истинско, още повече че вече и почнах да усещам бебка. Почти сме в 6ти месец, супер бързо ми се струва. След още 10 теми и ще сме родили 🤣.
Аз бебефон няма да взимам за сега. Имаме камера, която праща нотификация при движение и звук(бяхме я взели за кучето), цената й също беше супер-някъде около 80лв, върти се, има нощем режим и картина с много добро качество. Трябва й интернет…ама то къде ще ходим с бебето където няма интернет и ще го оставяме само..май няма такива ситуации в днешно време.
Моят “мама списък” се увеличава, ще поръчваме комарници за прозорците, и ще боядисваме.
Нагревател няма да взимам за сега, ако нещо много ми се стори сложно с топленето чак тогава.
Нямам никоя бременна приятелка, така би ми се искало да обикаляме заедно за бебешки покупки.

# 292
На мен приложението ми сменя само месеците и от 21+1 ми показва, че съм 6-ти месец и ми напомни да си направя снимка за 6-ти.

Като ви чета колко много неща сте на купували, аз съм купила само 2 бодита 😂 Даже не съм започвала да правя списък и не съм си харесала кошара, все още се колебая дали да взема голяма дървена или от типа некст ту ми. Страх ме е, че ако е в голяма кошара далеч от мен, няма да мога да спя и ще си я взема при мен на леглото в някакъв етап, а това изобщо не искам да се случва.
Много се радвам на хубавото време, по цял ден съм по улиците, днес даже съм рожденичка и ми е много приятно че е топло, защото попринцип винаги вали сняг на този ден и ми е било мрачно.
Качвам ви една снимка и ви черпя с по един бонбон виртуално🍬🎂🍰
Скрит текст:

# 293
M Manoela_, Честит рожден ден! Здраве и щастие! Изглеждаш чудесно! ☺❤

# 294
Честит рожден Ден, изглеждаш прекрасно.

# 295
Здравейте момичета, мен пак ме обзеха лоши мисли покрай новините около мен и даже не ми се говори с никой. Чувствам се като някаква досадна мрънкачка и чак ми е неудобно да се оплаквам. Терапевта ми каза, че си обезценявам проблемите под предтекста «на хората им се случват и по-лоши неща». Надявам се съм далече от пълното полудяване.

Намерих си доплер за £8, трябва да отида да го взема, поне да ми е спокойно като слушам бебето.

Записах си час при Троянчев за след 7/8 дни. Каза, че може да взема още един човек, та ще видим кой ще слуша повече ММ или мама. Благодаря много за препоръките, кажете той дава ли запис или дали може да се снима с телефон, забравих да попитам като се обаждах.

Преди няколко дни говорихме за протеин. ММ сравни състава на обикновен спортен протеин и този за бременни, който продават в БГ. Има разлика в самия принцип на извличане на протеина, спортните обикновенно са млечни или яйчни изоланти, а този за бременни е телешки. Т.е ако сте принципиален вегетарианец не е подходящ. Като цяло няма значение какъв протеин пиете. Важното е да го понася организма. Дали е 1 или 2 грама повече на лъжица прах, не е болка за умиране. НО Е МНОГО ВАЖНА разликата с това, че обикновенно в спортните протеини се съдържа BCCA и Lcarnitine, които НЕ ТРЯБВА да се приемат по време на бременност. Аз имам чист, безвкусен протеин, който добавям към някой храни като (и когато) готвя, но той е от някакви дистрибутори на супер храни и беше по-скъп от кокаин. Днес ще разгледам дали има вкусни варианти без половината менделеева таблица.
Другото, което ММ каза е, че по добре да се яде фасул от колкото луканка, защото тази от магазина е със съмнитено съдържание. Ако са домашни луканкитеие друг въпрос.

Маноела, Честит рожден ден! Страхотно излеждаш! 🎂

# 296
Честит рожден ден,Маноела! Бъди здрава,обичана,щастлива и ти пожелавам едно леко раждане. Изглеждаш страхотно!

# 297
Моите прегледи вече стават на по-често (два пъти в месеца). При вас така ли е?

# 298
На мен приложението ми сменя само месеците и от 21+1 ми показва, че съм 6-ти месец и ми напомни да си направя снимка за 6-ти.

Като ви чета колко много неща сте на купували, аз съм купила само 2 бодита 😂 Даже не съм започвала да правя списък и не съм си харесала кошара, все още се колебая дали да взема голяма дървена или от типа некст ту ми. Страх ме е, че ако е в голяма кошара далеч от мен, няма да мога да спя и ще си я взема при мен на леглото в някакъв етап, а това изобщо не искам да се случва.
Много се радвам на хубавото време, по цял ден съм по улиците, днес даже съм рожденичка и ми е много приятно че е топло, защото попринцип винаги вали сняг на този ден и ми е било мрачно.
Скрит текст:

Честит рожден ден ! Пожелавам ти много здраве,щастие,късмет,усмивки и лека бременност ! 🎂🌸🎉🎂

# 299

Скрит текст:

Честит рожден ден Маноела, здравичка бъди ти и цялото семейство. И все така сияеща! Flowers Cherry Blossom Flowers RoseFlowers Tulip

Общи условия

Активация на акаунт