АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 8)☀

• 36 549
  • 759
  •   1
Отговори
# 255
Королева, много ми стана интересна камерата, какво прави за толкова пари Hushed
Проверих я веднага при мен колко струва, 100£ е.
Аз мислех да взема използвана, защото не мислех, че е от покупките които трябва да са задължително нови (като шишета, стерилизатор, помпа, дрешки и т. н.)

Не съм държала да е скъпа. Мъжът ми я хареса, той гледа характеристики някакви. Аз не съм добра в това. Но определено мисля, че някаква камера е добре да имам. Купих я от хиполенд и честно казано там всичко е скъпо.

Определено трябва да е с добри характеристики Blush
Аз също ще взема, но определено ще е нещо по евтино.
Аз нямам нищичко още, освен 3 бодита, които ги дадоха на майка ми.
Жената която ги даде е родила бебенце 2 кг., бодито е по малко на дължина от дистанционното ми, силно се надявам да е малко за моя малчо. Тя продължава да ми се смее/радва на корема и се шегува, че май сега ще му стане. Шапчици и ръкавички ми дадоха нови. Но искам да отида да си пазарувам не искам да ми дават дрехи, не мога да ги откажа, не мога да ги изхвърля и трябва да ходя да ги давам по така наречените им "чарита".
Същата жена обаче спаси мен, дънки и клинове ми даде, които след 2 месеца ще пръсна 100% ама са си спасение на този етап. Защото днес отидох да си търся по магазините и камък... Много се ядосах, нищо не ми стана, накрая си тръгнах с гащи и обувки... Grinning

# 256
  • Асеновград
Много хубава баня, честито! И аз много обичам сиво и в нас банята е сива.
Супер са и покупките на авент, но аз ще чакам намаленията. И аз ще взема камера със сигурност, но нещо по-евтино. На Моторола бебефона много го хвалят и е наполовин цена на този от на Авент. Мисля него да взема. Шишета ще взема две на авент air free, едно малко и едно голямо. А ако не кърмя и ни допаднат тогава ще взема още.

# 257
Видеофоните на моторола са доооста по-добри. А и един съвет - търсете с функция въртене на камерата. Защото от един момент нататък, бебетата не са статични и няма такова удобство просто.

# 258
Момичета, някъде бях чела, че магнерот и желязо не трябва да се пият заедно защото не се усвояват, но не съм сигурна дали точно за тях ставаше въпрос. Пия витамини за бременни витамам, желязо, магнерот и витамин ц, знаете ли кое не трябва да пия на веднъж и колко време трябва да има по между им?

П. С. Изписани са ми от лекар, но не се сетих да питам.

# 259
Банята е много хубава! Честито!

Относно камерата, мъжът ми каза, че било хубаво качество и можело от много голямо разстояние да се гледа. (Не се виждам на голямо разстояние от бебето, така, че е излишно 😂). Просто той не е българин и е от тази нация, дето постоянно гледа технологиите. 😂 Та, не купувайте такава!

Аз пия магнезий и комплект витамини за бременни. Докторът не ми е казал да е проблем.

# 260
Момичета, някъде бях чела, че магнерот и желязо не трябва да се пият заедно защото не се усвояват, но не съм сигурна дали точно за тях ставаше въпрос. Пия витамини за бременни витамам, желязо, магнерот и витамин ц, знаете ли кое не трябва да пия на веднъж и колко време трябва да има по между им?

Мисля че три часа разлика трябваше да има,но не съм сигурна на 100%. Също така около приема на желязо и след не е желателно да се приемат млечни продукти. Но все пак питай АГ.

# 261
Браво за банята. Завиждам благородно. Нашата изглежда все още така ... Хахах

Но пък ще трябва да стане това Wink

# 262
При нас едната вече е почти готова, остават само аксесоарите, а в понеделник започват и родителската. Надявам се май месец вече да се пренесем на новото място.

# 263
Момичета, нали знаете, че всяка година Хиполенд и Комсед през май правят -25% на всичко, ние на това намаление пазарувахме за каката, както традиционните  подаръци за 1ви юни 🥳

# 264
И на 1.06 има големи намаления. В някой магазини са само на 1.06, в някой са по няколко дни.

# 265
Момичета ,има намаления в baby.bg .Аз поръчах шишета и помпа намалени с 25%
Там толкова са завишени цените, че думи нямам. Давам ти пример с шишетата на Авент. Шишетата и на двете места са пластмасови. Днес бях в детския магазин за влажни кърпички и гледах точно на тези шишета цените, същите са като на снимката на Палчо, той е един от магазините, в който пазарувам. Цените в моя и в него са еднакви или с разлика 10ст.

Не знам ,аз поръчах комплекта на Авент за 63 лв,а в другите магазини ги гледам че вървят 79-85лв.

# 266
Радвам се, че има и споделящи за ремонтните си премеждия. От известно време бях започнала да се чувствам гузно, че всичко бебешко съм оставила настрана и само обикалям строителни хипермаркети или избирам мебели 😀 хубаво е да знам, че не съм само аз на не изцяло бебешка вълна. На нас днес и утре ни монтират кухнята и е голямо вълнение 😍 бебешките покупки ще почакат още месец, явно ще съм тъкмо навреме за намаленията, успокоявам се, че време има. Всеки ден благодаря на вселената, че карам толкова лека бременност и нищо не ми тежи, за да мога да търча за всички задачи и ангажименти.

# 267

Мисля че три часа разлика трябваше да има,но не съм сигурна на 100%. Също така около приема на желязо и след не е желателно да се приемат млечни продукти. Но все пак питай АГ.

Да, така е. Не е препоръчително да се приемат магнезий и желязо едновременно. Аз винаги гледам да има достатъчно промеждутък между приема им. И в аптеката дори са ми казвали.

# 268
Момичета, бях поръчала от НМ два клина за бременни, размер ХС, но едва след като ги изпрах останових, че са ми малки. Вчера си взех вече М.
Ако някой е толкова слабичък за Хс да знае, че ги продавам. Ще ги пусна и в групите, но реших да пусна първо тук. Ако някой има интерес да пише.
Чисто черни са, тънички.

# 269
Аз пак с въпрос се включвам…от вчера го мисля. Нагревател за шишета трябва ли наистина? Колко от вас ще купят?
Изглежда ми много удобно нещо, но дали не е от вещите, които не влизат много в употреба?

Общи условия

Активация на акаунт