АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 8)☀

• 36 550
  • 759
  •   1
Отговори
# 270
Аз не съм ползвала. Нямам много място в кухнята и за мен винаги е бил излишна вещ. Млякото на големия го правех за секунди с гореща вода, а малката беше на кърма и не ми се е налагало да топля. Пюретата ако бяха студени ги топлех по бабешкия метод в гореща вода.

# 271
Аз пак с въпрос се включвам…от вчера го мисля. Нагревател за шишета трябва ли наистина? Колко от вас ще купят?
Изглежда ми много удобно нещо, но дали не е от вещите, които не влизат много в употреба?
Принципно бях писала,че имах много голям проблем с кърменето със сина ми. Аз ще взема нагревател. Приятелка е с обикновен няккав и е  много доволна. Сега даже топли пюрета с него☺

# 272
  • София
И аз съм кото болибон. Като започнах да правя АМ, имах приготвена топла вода, на стайна температура и си мешах. Пюретата топлех на водна баня. За мен е излишен нагревателят, но ако ви улеснява, няма какво да се чудите, важно е майката да е спокойна.
Вие ме замислихте за камерата обаче. С първото бяхме в малък апартамент, но сега сме в тристаен и може би ще съм с по-спокойна психика, ако купя камера, с която да гледам бебето докато мия чинии или готвя например. Ще го помисля определено.

# 273
Пюрета топля в микровълнова, нагревател ползвах на приятелка в един хотел, удобно е, но той е съд, в който сипваш вода и той я загрява.
Няма да купувам, АМ правя като водата в термоканата е предварително преварена и съответно цъкаш бутона и докато сложил 3-4 л мляко в шишето, водата е идеална температура.

# 274
Момичета от коя седмица влизаме в 6 месец? На моята приятелка нагревателя е най-обикновен и евтин за 50лв някъде,мисля и аз да взема такъв☺

# 275
От 22ра седмица влизаме в 6тия календарен месец 😁 и някак вече изглежда доста по-близо и реално всичко, поне за мен, защото ми е първа бременност.
Момичета от коя седмица влизаме в 6 месец? На моята приятелка нагревателя е най-обикновен и евтин за 50лв някъде,мисля и аз да взема такъв☺

# 276
  • София
Аз продължавам да съм зле с килограмите, вярно, че и до ден днешен имам моменти, в които повръщам, а и съм още болна и с намален апетит, ама вече май не е ок.
Забременях 65кг, сега съм 61кг.

# 277
От 22ра седмица влизаме в 6тия календарен месец 😁 и някак вече изглежда доста по-близо и реално всичко, поне за мен, защото ми е първа бременност.

Аз мисля, че от 23та Blush демек 22+0
Незнам.... Август къде е? Grinning Не стана ли вече

# 278
  • Пловдив
Какво мислите за памперс-гащичките от плат/ ковъри/ пелени (не знам правилно ли се казват така)? Някоя мама има ли? Някоя бъдеща мисли ли да закупи?
Ще се радвам да споделите. Не че няма да ползваме и еднократни, но чета по други групи, че много запарват бебешката кожа и появата на обрив е много вероятна и съм малко объркана.

# 279
Мисля, че от 22 влизаме в 6ти месец.

# 280
Даа точно така, но аз понеже не ги броя напред, за това за мен е 22ра 😄За мен 22+0 зо 22+6 е 22ра седмица. Поне АГ-тата при които ходя го броят така.

Аз мисля, че от 23та Blush демек 22+0
Незнам.... Август къде е? Grinning Не стана ли вече

# 281

Аз утре правя 21 пълни седмици и влизам в 22. След като навърша 22 пълни ли влизам в 6 месец?🤷‍♀️Малко съм объркана

# 282
Аз сменям всеки месец на датата на термина, така ми е най-лесно и логично.

Неизвестна, ще се родиш с камера, обещавам ти! Аз и до ден днешен си ползвам моята, най-вероятно още доста време ще я ползвам. А пък за път е просто безценна. Но си вземи с ротация, да не съжаляваш после.

# 283

Аз утре правя 21 пълни седмици и влизам в 22. След като навърша 22 пълни ли влизам в 6 месец?🤷‍♀️Малко съм объркана
Аз го смятам след като навърша 22, началото на 23та...и по термин съм така.
На 28 ми март влизам в 23та... И термина ми е 28-01 юли /август.

# 284
Ей, това е въпроса, който май ще си задавам до края Wink Аз днес съм 20+0. В едното приложение чета инфо за 20гс, в другото за 21, понеже там е по дни за всеки ден, та... и аз не знам точно Wink

Общи условия

Активация на акаунт