Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 254

• 48 372
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Туба с колеги от новия проект в който участва

# 466
Добро утро,момичета!

Нека всичко добро да ни намери, да ни последва,да ни прегърне и
да остане с нас!Ароматно кафе за началото на един страхотен ден!
CoffeeFlowers Four Leaf Clover

🇹🇷 TubaBuyukustun Heart Exl

Димони Hug,радвам се, че намина в темата.Сериалът те изкуши да пишеш!

Снинова Hug
Скрит текст:
Моите съболезнования за майка ти!Да почива в мир! Hands Pray

Скрит текст:
И при мен знаете ММ не е добре.Излекуват едно,появи се друго.Диабетът си казва думата,въпреки,че не е висок и е на хапчета.

Да вметна изписването на Заман,а не Земан! Wink

И др.снимка зад кадър..

#ZeytinAğacı стана един от най-гледаните в много страни в първия си ден в Netflix Hands ClapHands Plus1

Желая ви приятен летен ден! Two Hearts

============================================================

Добър ден!

Допълвам новото....

снимки от сериала

Туба добавила в инстастори #TubaBüyüküstün,клипчето от колата,където пеят
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244255%2F748f7909 … pl_wall_-63875573

Цитат
Туба добавила в инстастори #TubaBüyüküstün
Стихотворение о любви
Иeока Окоаво
Сегодня здесь вы раскрашиваете цвета флагов ваших стран.. Это просто потрясающе.. вы раскрашиваете мое сердце.. Мы используем множество цветов в этом мире, чтобы определить себя.. Флаги, культуры, верования, глаза, волосы.. Но если мы собрались здесь сегодня со всеми нашими сходствами и различиями, говорим и делимся одним и тем же, это потому, что все мы просто люди.. И потому что мы не что иное, как ЛЮБОВЬ.. Единственный язык, который мы знаем с самого рождения.. только не забывайте..

...пресата....
Цитат
#TubaBüyüküstün #Пресса
Команда уезжает после вечеринки: Мурат Боз, Туба Бюйюкюстюн, Рыза Коджаоглу и Серкан Алтунорак были замечены вчера вечером, покидающими место под названием Куручешме Корто. Панические моменты Тубы Бюйюкюстюн и Серкана Алтунорака «Родилась ли новая любовь? Туба Бюйюкюстюн, вместе с Серканом Алтунораком и другими друзьями быстро села в машину, подъехавшую к входу. Увидев свет камер, пара прятала лица. Мурат Боз, напротив, увидел, что представители прессы ждут у дверей, спустился вниз и ответил на вопросы. Мы всей командой были на ужине сериала «Оливковое дерево» а потом пришли повеселиться. Для нас это был очень хороший проект. Ждем реакции зрителей. В этот период я ​​сосредоточился по актерскому мастерству немного, но музыка всегда со мной. Сейчас, с вашего позволения, я сяду в свою машину»
Ранее утверждалось, что Мурат Боз, появившийся перед камерой с Тубой Бюйюкюстюн в сериале «Оливковое дерево» для цифровой платформы, был влюблен в свою партнершу по сериалу. Хотя и Бюйюкюстюн, и Боз отрицали новости о любви.

Хубав следобед!

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 12:45 от Zlatina3

# 467
Привет, момичета! Heartpulse

Злати, права си, сериалът ме изкуши. Laughing Прегръщам те, че нямам емотиконки и не ми се и търсят. Нали всичко загубих в наводнението, дори долните си гащи,та сега от нулата започвам и нека да не е всичко наведнъж. Яваш, яваш. Kissing Smiling Eyes

sninova
Скрит текст:
Моите съболезнования. Hearts И аз загубих майка си преди почти 7 години  с диагноза рак на гърдата. Радвам се, че Господ ми позволи да бъда с нея последните месеци, въпреки, че беше много трудно да организирам кой през това време ще се грижи за дъщеря ми. Обаче се получи. Казват, че с времето всичко минава. Не е вярно. Болката остава, само се научаваш да живееш с нея. Няма ден , в който да не мисля за майка си и не само за нея. Аз все си казвам за всички любими хора, които загубих през последните години, че са на по-добро място и че са се спасили. Това донякъде ме успокоява. И на теб ти пожелавам мир и спокойствие на душата, а на починалите светла им памет. Ние явно още не сме си свършили работата на земята.

Канти, благодаря за разяснението. Чувала съм или съм чела, или съм гледала нещо за тази терапия, не си спомням точно. Обаче от сериала не мога добре да си го обясня. Ще чакам да го изгледаш целия и тогава да кажеш какво мислиш, защото тук има много и различни истории. Всяка за себе си е интересна. Но в някои истории не опират нещата до бащата и майката, а поколения назад и има конкретика. Как се стига до нея? На мен по някое време вече този Земан ми приличаше на ясновидец. И си представям , че притежаваше и някакви други качества, за да може да „всели“ емоциите на други хора в ролите на съвършенно чужди и непознати лица. А оттам нататък ролята на самата терапия е друг въпрос. Ще чакам да изгледаш сериала. Purple Heart

Аз изгледах всички епизоди. Няма още да коментирам. Ще ви изчакам да изгледате всичко. Нека тези, които гледат по Нетфликс, да не забравят да лайкнат сериала.

Приятелството между трите жени си остава константна величина. И то сякаш е дар божий, защото в живота винаги трябва да има баланс.

На немски Земан е Заман, Лейля е Лейла, Севги е Севки, а самото заглавие е „Другото АЗ“ . Значение няма, само не се чудете ако нещо бъркам.Laughing

# 468
Здравейте
              Момичета Благодаря на всички вас,за многото снимки,мнения,споделяния,размисли върху сериала,за всичко споделено.
                      Димонидобре се завърнала,явно сериала те е изкушил.
                     azisqДобре дошла.

[img height=]//cdn.bg-mamma.com/pn4l/hZNrq.jpg[/img]
                        Разбрах, че никога не можеш да се върнеш назад, че никога не бива да се опитваш.
                         Смисълът на живота е напред.
                         Всъщност, животът е еднопосочна улица, нали?

Снинова    
Скрит текст:
Моите съболезнования.Да почива в мир.

Изгледах първата серия.Увличате  и ти показват нещата от живота,всеки със своите проблеми,болести,суета,професионално развитие.Човек ,когато се сблъска лице  в лице със сериозна болест,освен вярвайки в традиционната медицина,започва да търси и  да вярва в .други варианти,хомеотерапия,други  неща,на кого ,какво му е помогнало ,защото Надеждата е голяма сила.

Leila, Ada, Sevgi  Три абсолютно различни приятелки, които не могат една без друга  Познават се по-добре от себе си и всъщност приготвят много изненади за себе си ,а също така  и една  за друга.Тези момичета сътвориха съвсем различна история на трите приятелки.

Цитат
Знаете ли защо към Туба има специална любов от цял свят? Понеже играе в #неевропейски, #неамерикански, #нетурски стил 😉 Той е индивидуален, има и трите стила и показва смесването им на екрана с Туба стил ❤ Затова има толкова голям интерес към нея
Скрит текст:
Tuba Buyukustun Georgian Fans
3 ч.  ·
იცით რატომ არის მის მიმართ განსაკუთრებული სიყვარული მთელი მსოფლიოდან? იმიტომ რომ თამაშობს #არაევროპული, #არაამერიკული, #არათურქული სტილით 😉 ის, ინდივიდუალურია, სამივე სტილი გათავისებული აქვს და მათ ნაზავს ეკრანზე თუბას სტილით გვიჩვენებს ❤ სწორედ ამიტომ არის მის მიმართ საყოველთაო ინტერესი ❤

Продължавам маратона.Приятен следобед,дами.

# 469
Здравейте момичета,
благодаря ви за  съпричастността и всичко споделено.
Снощи успях да изгледам и втора серия, а след малко ще се отдам на маратон.
Няма да казвам, че и днес сериала е в тренда на много държави. Туба от вчера споделя от различни държави туитове на фенове за успеха на Другото аз. Днес от Малта, Португалия, Сърбия, Оман, Чехия, Нидерландия , Косово и други.По този начин показва страхотно уважение към всички фенове по света. Значи ли , че има профил в Twitter? Явно официално обявен не, но скрит може би. Знам ли.
Снимали са ги след вечерята онази вечер, и веднага репортерите са я пришили със Серкан. А Линка се беше притеснила. Лина, явно са те прочели Simple Smile))
Канти, мерси за информацията за този вид терапия. Не че съм много запозната, но на моменти ми се струва, че е взаимствано нещо от регресията. Връщат те назад в минали животи, за да преодолееш някакви проблеми сега.

За сега лека вечер.

# 470
Цитат
Не че съм много запозната, но на моменти ми се струва, че е взаимствано нещо от регресията. Връщат те назад в минали животи, за да преодолееш някакви проблеми сега.

sninova, това наистина прилича на регресията, но тя се осъществява чрез определен тип хипноза, много малко хора в света я владеят наистина и тя се упражнява върху определения човек. А тук този, за който се води сеанса не е под хипноза. Аз затова си мислех дали тези, които не изпълняват ролите не са под хипноза. Обаче всичко, което съм чела за регресията и също съм гледала под формата на документални филми, не се прави по този начин. Е, все пак това е сериал. Но на мен лично ми е много интересно. Възможно ли е всички тези непознати хора да са били свързани с теб в предишни животи?  Ако не, как е възможна в този случай регресията изпълнена по този начин. Просто си разсъждавам. Освен това Ада казва, че ние не си избираме родителите. Аз понякога си мисля, че си ги избираме. Дори си мисля, че всички дето се познаваме и живота по някакъв начин преплита пътищата ни, сме в „кюпа“ още от предишни животи. Може би ролите ни са били различни, но може би имаме избор, знаем какво трябва да научим, решаваме, че ще е по силите ни и ще се справим с определени „хора“. Някои ще се справят, други не. Не знам. Но определено не мисля, че случайността играе някаква роля. Дори си мисля, че убийците също се появяват с определена цел, но никой не знае истината, поне докато е в човешки образ. Всичко си има своя смисъл и вероятно , когато ролята ти е изчерпана, си отиваш.

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 21:30 от Dimony

# 471
Димони,
права си за регресията и за всичко казано след това,  И аз си мисля че е така. Няма нищо случайно и по някакъв начин сме свързани с минали събития. Казала си го много добре.
Щях да питам не ви ли е позната песента, която върви в края на всяка серия, но си получих отговора.

Много се смях на сцената където Ада шиеше пилето. Много професионално го правеше.

# 472
Туба, красива и чудесна

# 473
Здравейте!

Вчера така се унесох, че зарязах задачите, и днес се наложи да ги свърша двойно.
А и гледам един австралийски  сериал „800 думи“ и си върнах и вчерашния епизод.
Малко е шантав, но ми харесва.
Канти, благодаря за разясненията. Далеч съм от тези неща, не съм чела или гледала нищо по въпроса, разчитам на интуицията си, а тя не е много добра.
Димони, Снинова, четейки в ТТ останах с впечатление, че сериалът е писан по книга

Цитат
Ayrıca dizi ‘Seninle Başlamadı’ kitabından uyarlanarak  yapılmış ve ben dün elime o kitabı aldım tam başlaycktm dizi tavsiyesi geldi🙈
Canım
@mmuhasibe
 sayesinde aydınlandm⭐️
Oyuncular arası uyum⭐️🫶🌸
#TubaBüyüküstün #MuratBoz
#FıratTanış #BoncukYılmaz
#SedaBakan #ZeytinAğacı
Освен това поредицата беше адаптирана от книгата „Не е започнало с теб“ и купих тази книга вчера и тъкмо щеше да започне и препоръката за поредицата дойде 🙈
 Аз съм просветлен от
 Съответствие между играчите ⭐️ 🫶🌸

#TubaBüyüküstün #MuratBoz
 #FıratTanış #BoncukYılmaz
 #SedaBakan #ZeytinAğacı
Цитат
"Seninle Başlamadı" gibi basyapit bir kitaptan yola cikilarak hazirlanan bir film. Kitabi o kadar guzel yansitiyor ki. Koklerimizle baglarimiz, bizden cok kusaklar oncesinin suanki bize etkisi cok guzel anlatilmis.Köklerini,bağını iyilestirmeden kendin iyilesemezsin #ZeytinAğacı
Филм, базиран на шедьовър като "Не е започнало с теб". Толкова добре отразява книгата. Нашите връзки с нашите корени, ефектът им върху нас преди много поколения, беше обяснен много добре. Не можете да се излекувате, без да излекувате корените и връзките си #ZeytinAğacı

Не знам автора.
Това е кадър от сериала, не е книгата, но може би в тази е коренът на принципите, които използва Заман (благодаря за поправката, Злати) за своите методи.

И понеже не знам, попитах гугъл и той ми даде това инфо

и това клипче, който се интересува

За сериала ще си говорим, когато всички го изгледат, защото има много обрати и на всеки етап различно мнение има човек.

В България също сме в тренда, лично го снимах

Димони, благодаря че ми каза, че може да се лайкне, защото не знаех, даже го ловнах! Blush

Събрах и друго инфо, ама следващия път.
Лека нощ!

# 474
Здравейте,момичета!

Момичета,благодаря ви за всичко,което сте открили и пуснали в темата!Всичко е интересно за мен!
Вчера в бързината забравих да благодаря на Канти, за разясненията.И аз не бях чела нищо по темата!
Линка,аз пиша как се чува на турски ез.,все пак гледаме турски сериал.А както Димони е писала при тях на немски ез. имената ги изписват по друг начин.Самата дума ''заман/време'' у нас често я използваха преди години в моя роден край,който се намира на турската граница.Но сега знаете живея в Бургас. Simple Smile
Да поздравя и Азисия Hug!С нея се засичаме и в други теми! Wink

Аз вчера успях да изгледам 2-ри и 3-ти епизод.Днес се надявам на още два епизода и за утре - останалите!
Хубаво беше да има превод на бълг.език,но явно групите превеждат други летни сериали.А тези на Нетфликс и Дисни+ по рядко се превеждат,въпреки че са малко епизодите и са кратки!
Аз гледам ''Бягство'' с Енгин Акюрек на бълг. ез.!На военна тематика е,но ми е интересен и се излъчва на седмица по един епизод на Дисни+.На Нетфликс ги излъчват всички на веднъж.

...повтарям снимките,но са пуснати в статията...от вчера...

#TubaBüyüküstün #ZeytinAğacı #AnotherSelf #Преса
С участието на известни актьори, The Olive Tree се превърна в едно от най-популярните предавания в Netflix откакто се излъчва. Лятната драма на Netflix "The Olive Tree" излъчи общо 8 епизода. Сериалът, който се излъчи по Netflix в четвъртък, 28 юли, вече зае първо място в списъка на 10-те най-добри телевизионни сериала в Турция. Той беше посрещнат с положителни реакции в социалните мрежи. В сериала "Маслиново дърво" по сценарий на Нуран Еврен Шит и режисиран от Бурджу Алптекин, ролите се изпълняват от Туба Бююкюстюн, Мурат Боз, Фърат Танъш и Бончук Йълмаз.

статията:
https://www.sayfa16.com/magazin/netflix-in-yeni-dizisi-zeytin-ag … nildi-h62210.html

Пожелавам ви приятна събота,изпълнена с лятно настроение!

******************************************************************************************

Добър ден! Nature Sunny

Наминавам да допълня появилите се нови неща!

Пуснаха ново видео с трите актриси,които отговарят на въпроси.Туба е с този тоалет,чиито снимки се появиха в началото на месеца,когато беше рождения й ден.Явно са избързали да го снимат тъй като Седа Бакан е в напреднала бременност.А сега го пуснаха.
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244263%2F9963c0c2 … pl_wall_-63875573
##TubaBüyüküstün
От Instagram Magnet Quarterly: Имахме хубаво интервю за сериала и снимките с Туба Бююкюстюн, Седа Бакан и Бончук Йълмаз, актьорите от сериала „Маслиновото дърво“, който беше показан по Netflix.

нови снимки...

Актрисата Füsun Demirel /Фюсун Демирел в ролята на майката в ''ДА'',
участва и в сериала ''Азиз'' с Мурат Йълдъръм.На есен ще има 2-ри сезон.

Хубав следобед! Two Hearts

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 12:33 от Zlatina3

# 475
Здравейте
          Мили дамиБлагодаря на всяка една от вас,за всичко,което споделяте,снимки,мнения,новини,за всичко.

"Осъзнавам, че всеки ден има нещо, което мога да науча,
                         нещо,което трябва да забравя и много,
                         много неща, за които  да БЛАГОДАРЯ!"

Бавно напредвам до 5 сериия съм,защото всяка дума,действие има значение,показва ни нещата от живота,каква е връзката с миналото и евентуално с бъдещето.

Цитат
Филм, базиран на шедьовър като \"Не е започнало с теб\". Толкова добре отразява книгата. Нашите връзки с нашите корени, ефектът им върху нас преди много поколения, беше обяснен много добре. Не можете да се излекувате, без да излекувате корените и връзките си #ZeytinAğacı
Линка Много точно казано.

Приятен следобед,дами

# 476
Здравейте съботно,
остана ми само 8 последна серия, но си я запазвам за довечера.
Благодаря за всичко което правите  и сте донесли.
Туба е достигнала 5.8 милиона последователи в IG. За все по-кратко време  достига следващи сто хиляди последователи.

Феновете намират всичко.

Излезли са някакви части от интервютата за ДА. Не трябваше ли утре да излязат и май не са целите. Няма още превод.

Приятен остатък от деня

# 477
Добро утро!

Изгледахте ли го вече? Аз го и повторих!
Ами много ми харесва.
Не можем да коментираме, има неочаквани обрати, и ако не си го гледал може да развалят удоволствието.
Попаднах на статия от англ.сайт.
https://theenvoyweb.com/reviews/another-self-review-slow-compell … 68xYePtqVDA-z-_ag
Мнението на автора съвпада с моето, дори в критичната си част. То няма да мога по-добре да го кажа
Ада е представена от Туба Бююкюстюн в драматичния сериал „Другото аз“. Тя изпълнява с много грация и стил. Гласът й допълваше ролята добре и тя беше невероятна във финото изобразяване на емоциите.
Точно финното изобразяване на емоциите е силата на Туба, изисква известна интелигентност да го разбереш, за това някои хора не го разбират.
То целия филм изисква известна интелигентност, за да бъде рабран, а някои компенсираме с емоционална интелигентност, съпоставяйки чуствата си с тези на героите.

А който е видял само пикантните сцени и строгият му морал не ги понася, си е негов личен духовен недостатък и не е предмет на обсъждане в нашата тема.

Композиторът и приятел на Туба Ерик Кристиянсен, когото целия свят, без мен (правя изводи от ИГ му), подозира, че е бил с нея в Мексико, се гордее с постижението ѝ в ДА

Харесах и МБ. Е, в някои моменти ме дразнеше, но така е с всичките партньори на Туба. Важното е, че я усещаше и беше отдаден, с което ми напомни на Енгин. Това е много важно да повярва човек в любовта.
Серкан А. беше страхотен, макар, че героят му реагираше на случващото се малко по женски, което не е странно, като се има предвид, че СЦ е писан от жена.
За другите - другия път.
Ще кажа един недостатък за мен. Ние сме комшии и знаем за преселенията, земетресенията и т.н. , другите знаят ли? За това казвам, че се изисква известна интелигентност да разбереш филма. А турците, знаейки всичко това, много харесват сериала, поне тези, които коментират. И, може да изглежда странно, но само някой тъп таблоид може да зацикли на интимните сцени, търсейки евтина сензация, другите не ги и споменават, защото те са органична част от филма.

Млъквам вече, че прекалих рано сабахлям.
Желая ви приятна неделя!

# 478
Добро утро,момичета!

С неделя изпращаме юли!Поглеждаме напред с надежда за късмет!
Да бъдем здрави,а месеците идват и си отиват!
CoffeeBoatFlowers Four Leaf Clover

Благодаря за споделеното на Вичи и Снинова,от вчера! HugTwo Hearts

Тъй като внучката я взеха по-рано от предвиденото,вчера следобед и снощи си направих маратон и изгледах сериала.Нямах търпение! Simple SmileМного ми хареса,въпреки обратите!Туба е невероятна в играта си! HeartNature FireNature Dizzy
А това какво пишат по др. теми не ме интересува!

Това предаване с Туба,Седа и Бонджук,което пуснах вчера е на Magnet Quarterly!
Днес ще очакваме другото....

Появиха се нови снимки зад кадър...

От малкия Мехмет Айбарс Кая...

Вчера Серкан А. е написал...

На 1 място в Египет Nature Boom

Желая ви спокойна и щастлива неделя!

ПП Докато подготвях поста,се появи този на Линка Hug.Сега ще те изчета!

# 479
Здравейте момичета,
и аз изгледах всички серии и ми хареса.
И наистина много добре казано от Линка и това което  е сложила.
Много ми харесаха момичетата, Тези две актриси не съм ги гледала, но бяха страхотни.
На Седа много и отива тази роля според мен. Много красива жена също.
Харесаха ми много и Заман, Фико ,Серкан и Муко.
За мен , ако мога така да кажа слабата точка ми беше мъжът на Лейла. Може би нещо ми липсваше. Знам ли.
Не, че и екранното време му беше много.
Ако мога да кажа и още нещо, което някак си не ми беше ок,защото го свързах с други проекти.
На два или три пъти Туба беше с дрехи от предишен проект СК. Това не е изобщо важно. Явно понякога играят и с техни си дрехи. И на погребението на майка и вървеше песен от КПА, която свързах със съвсем други емоции. Това по никакъв начин не намалява стойността на серяала.
Сутринта Туба е сложила в ИГ това - писма от фенове.

И сутрешно кафе

И намерих части от въпросите и отговорите от вчера на английски

Малко хаотично писах май Simple Smile))
Лека ден за сега.

Общи условия

Активация на акаунт