Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 254

• 48 370
  • 735
  •   1
Отговори
# 480

Пак съм аз.
Благодаря за споделеното.
Злати, в кои теми коментират ДА, бих искала да прочета отрицателните коментари. Интересни са ми хората, които ги правят. Ако е от завист, няма проблем, ако е от неразбиране, също не е проблем, може би им трябва време за да обмислят сериала.
Снинова, Ша вЪ замоля да превеждате от английски, че нЕкои сме неграмотни... Weary Tired Face

Сега искам да споделя нещо за играта на Туба. Споделях вече в личен чат, а също и в общ във ФБ, но да си кажа и тук.
По мое мнение още от първите минути на първи епизод се усеща колко е различна Туба в този сериал. Нищо общо с гордата Аси, неуверената и променяща се Хасрет, двуличната Мелек, добричката Елиф и разбиращата Сюхан. Ада е нервна, крайна, рязка, не познаваща нюанси. Атмосферата ѝ е друга, ако мога така да се изразя.
Воин!
Вечно на педал, вечно в борба. Гневна. И тя не знае защо. В процеса на филма се разкриват причините, следствието, и неминуемите грешки от такова поведение.
Според мен Туба успя да предаде трансформацията на крайния скептик към нюансираното, философско отношение към живота!
Възхитена съм! Толкова естествено надграждане над предишните героини! Браво!
Не казвам, че няма и други актьори, които да са го правили. Не зная, не ги следя. Но съм въодушевена за следващите ѝ проекти! Дано да дойдат по-скоро! Не че няма да ме зарадва втори сезон, има какво още да се променя в Ада. Въпреки всичко е непреклонна, когато се касае за любовта. Всичко или нищо е девизът ѝ!
Чакайте, за Ада ли говорим, или за Туба...??? !!!

ПП Забравих да споделя едно видео - американски критик споделя критика на ДА. Който, като мен, не разбира, може да си сложи субтитри и автоматичния преводач дава добра представа!
Да живее интернета!

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 18:02 от Lina_4

# 481
Здравейте! Nature SunnyTwo Hearts

Цитат
Злати, в кои теми коментират ДА, бих искала да прочета отрицателните коментари.
Линка,в тези,които пиша няма.Но чета понякога общата тема,закована най-отгоре във форума.Там се коментират някои сериали,които нямат тема и се пуска какво е излязло.Давам ти линка със страницата,но не всички са отрицателни!Предполагам ще има и в др. теми,но не ми се търси!...Благодаря ти за коментарите и видеото.Изгледах го с автоматичен превод.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1418014.390

Туба е отлетяла за Париж....

Туба с различни обеци ...

Интервю с режисьорката и сценаристката на сериала.

https://www.gazetepencere.com/gecmisinden-bagimsiz-bir-gelecekte … hayat-kuramazsin/

Открих превод на руски ез. на някои моменти...благодаря...
Цитат
Laura Luka
«Я написал образ Ады, воображая Тубу Бюйюкюстюн»
Думали ли вы об актерском составе, когда писали сценарий для «Оливкового дерева» и формировали персонажей? Насколько вы можете вмешиваться в актерский состав как сценарист, и есть ли кто-нибудь, кого вы хотите сыграть в этом сериале?
Когда я писал сценарий для первого эпизода, я знал, что Туба его прочтет, и я написал образ Ады, вообразив ее. После того, как вышли эпизоды для других игроков, начали формироваться идеи. Вместе с нашим продюсером Пелин Экинджи Кая и нашим режиссером Бурку мы сначала составили короткий список имен, которые, по нашему мнению, подошли бы на роли, а затем начались интервью с актерами и пробные съемки. Для меня было важно, чтобы им понравился проект и они были взволнованы настолько, насколько они подходили на роль. Был проведен очень подробный кастинг. На последних 4 этапах принятия решений Netflix Turkey, наш продюсер Онур Гювенатам, Пелин, Бурку и я были согласны и счастливы. Мы все сохранили свое намерение быть актерами, которые заставят персонажа сиять больше всего и добавят что-то от себя, и наше желание о лучшем сбылось, на все роли был сформирован невероятно красивый актерский состав. Туба, Гармония и тепло между Бончуком и Седой были выше моего воображения. Fırat Tanış уделил столько времени, что я пожалел, что не написал об этом больше. Как и Серкан. Фюсун Абла был великим Муко. Во время кастинга нашим приоритетом была их гармония друг с другом, и я очень рада, что мы это уловили.

Саундтрака

https://youtu.be/MGGRbZO0HOI

Хубав следобед! Ice CreamBeers

# 482
Момичета златни сте.
Лина много те бива в изказа. Злати таман търсех някакъв превод на това и ти си го сложила.
Към вчерашна дата ДА е било тенденция в 35 страни и вече е на 9 място в Нетфликс за целия свят. Очакваме да се изкачи още по-напред. Все пак са минали само няколко дни от началото. И това ако не успех, не знам какво друго е.

Поздрав с песента от сутрешното кафе на Туба
Enya - My! My! Time Flies!
https://www.youtube.com/watch?v=OVm4diSaKw0

# 483
Здравейте
                 МомичетаБлагодаря на всички вас за многото информация ,снимки,за всичко.

Изгледах сериала.Много ми хареса и си чакам продължението.Има какво още да ни покажат.Дано се вслушат в мнението  и желанието  на зрителите.Туба много е надградила,както винаги е различна във всеки нов сериал.
Връщам се да ви чета.Сега ми попадна  едно интервю на Туба  за Другото АЗ-може и да сте го слагали,ако е така извинявам се
Цитат
Из интервью Тубы о сериале #ОливковоеДерево #ДругоеЯ

Оливковое дерево: жизнь, которая началась снова, сразу после того, как я сказала, что все закончилось. Новый сериал для Netflix, и звездный составе в сериале «Оливковое дерево» рассказывает о трех подругах, которые переживают новый опыт, пытаясь исцелить свои души.

Туба Бюйюкюстюн (Ада)
- Персонаж, которого вы играете, успешный хирург.
Женщина, которая решила решить все разумно под влиянием своей профессии. Можем ли мы решить все в жизни через разум или иногда важна душа? Как можно найти баланс?

- Я бы описала это скорее как чувства и сердце, а не душу. Конечно, невозможно все решить рационально. Существо, которое мы называем человеком, имеет разум, сердце и чувства. Одно не превосходит другого. Если мы будем действовать только с помощью разума, мы будем игнорировать чувства, если мы будем действовать только с помощью чувств, мы будем игнорировать разум. Разум и сердце - неразделимые части нашего существования. Пока мы не отвергаем и не игнорируем ни одно из них, разум и сердце работают в союзе. Вы чувствуете это своим сердцем, вы применяете это своим разумом. Это приносит нам целостность, равновесие и хорошее самочувствие.
Продължение
Скрит текст:
- В отношениях иногда стороны могут обращаться к другим людям, и «лояльность» может быть поколеблена. Что бы вы сказали об Аде, персонаже, которого вы изображаете?

- Лояльность - это то, что заканчивается там, где о ней начинают говорить. Хотя это определяется ожиданиями другой стороны, лояльность на самом деле является выражением внутренней приверженности человека. Быть лояльным на самом деле означает быть связанным, и нам нужно чувство доверия, чтобы быть привязанным к кому-то или чему-то. Существует недостаток доверия в связи Ады с жизнью. Как бы она ни старалась держаться силой своего разума, она одета в наряд, который ей не принадлежит. В какой-то момент жизнь подбрасывает нам ситуации, когда мы должны снять эту одежду, чтобы приблизиться к себе. Из-за событий, которые произошли с ней в ее жизни, Аде приходится столкнуться с тем, от чего она убегает, при этом решив быть рациональной, чтобы меньше обижаться. На самом деле, она отправляется в путешествие, чтобы доверять себе, своим чувствам и жизни.

- Почему женщинам важно быть друзьями и проявлять солидарность? Можете ли вы рассказать мне об этом через трех подруг из сериала?

- Дружба Ады, Севги и Лейлы, зародившаяся в университете, с годами превратилась в дружбу, которая придает им сил даже в самые трудные времена. Ада живет разумом, Лейла радостью, а Севги чувствами. Возможно, самым важным фактором в том, что эти три женщины стали такими близкими подругами, является их разный подход к жизни. Тот факт, что они поддерживают друг друга с этими разными точками зрения и что каждая готова поделиться тем, что у неё есть, питает их дружбу. В этом путешествии к самим себе их величайшее богатство - это доверие, сострадание и понимание, которые они дарят друг другу. В этой истории мы наблюдаем очень красивые дружеские отношения, мы являемся свидетелями того, как они держатся друг за друга, как они могут быть лекарством друг для друга.

Цитат
Вы не можете исцелить себя, не исцелив прошлого. #Оливковое дерево
Geçmişi iyileştirmeden kendini iyileştiremezsin. #ZeytinAğacı
Если больны корни дерева, не вылечив корни, есть ли смысл лечить ветви? Нет.

Приятен следобед,дами и до по -късно.

# 484
Здравейте, момичета! 🧡
 Сядам да пиша, не знам докъде ще смогна, че на телефона ми е трудно. 20-тина дена ще е така, че съм се пренесла в къщата на дъщеря ми да се грижа за котетата и хамстера докато ги няма собствениците. 😀

Линка, не знам защо всеки път търсиш да откриеш някоя от старите героини на Туба в новите. Тя се е доказала като актриса, влиза под кожата на всяка нейна героиня до такава степен, че човек има усещането, че играе себе си. Толкова леко и неподправено става всичко. Иначе всеки, абсолютно всеки актьор си има своите специфични дадености, маниери, жестове, които винаги в една или друга степен използва. И това е напълно нормално, защото всеки от тях е човек, който пресъздава друг образ , други емоции според собствените си представи. Оттук и кой как възприема трансформациите. Не мисля, че е въпрос на интелигентност това да разбереш и почувстваш  играта на Туба. Може би го има и този момент, но в по-малка степен. Аз много съм мислила по въпроса за харесванията и предпочитанията. Според мен те се основават на базата на собствената ни представа как би трябвало да се предаде едно или друго чувство за да ни докосне лично нас, каква е нашата представа за красивото, за чаровното, дори за химията. На мен Туба затова ми е любима, защото когато я гледам си казвам, че точно така трябва да бъде изигран този образ. Досега не ми се е случвало да се замислям по този повод и да се съмнявам в играта ѝ. За други  това няма да е така, защото тяхното светоусещане, тяхната емоционалност е друга. Няма лошо, хората сме различни. Всеки си има своите вкусове. Обаче е въпрос на интелигентност да уважаваш вкуса на хората и да не храниш омраза към тях само защото те не харесват това, което ти харесваш. Аз например не харесвам особено много мъже с плочки и татуировки. Много други ги харесват.

Това, което най-много ми харесва в Туба, освен красотата, която така или иначе притежава, е не само гласът ѝ. Дори гласът ѝ не го харесвам винаги. Харесвам израза на очите, на лицето като цяло, ръцете, които са просто прекрасни и грациозни и тази дълга шия, която в определени моменти ѝ придава аристократизъм. Тя умее да използва всичките си природни дадености.

Иначе ако трябва да споделя моето си мнение за всичките ѝ героини, то най-различни са ми тази от 20 минути и тази от ДП. Другите са различни персонажи, но има едно нещо, което ги обединява- това е , че всички те са експресивни и дръзки. Което съвсем не значи , че се повтарят. Много хора са така. Понякога дори и аз самата. Кой разбрал, разбрал. 🥴

Иначе наистина Туба няма проблем да играе с който и да е. Ако някой не може да играе с нея, проблемът си е негов.

Кастингът на сериала ми хареса. И аз изключвам този дето играе Адам. 🤣🤣🤣 Той в ПС игра, но тук можеха наистина да изберат нещо по-различно за този персонаж. На мен лично най-интересна (ако въобще може да се каже такова нещо) ми беше Лейля. Не че харесвам такъв тип хора, обаче от психологична гледна точка и като за анализ ми беше любопитна. Другите са ми някакси по-ясни коя какво и защо. И тук с пълна сила важи това, че не винаги всичко е така, както изглежда. Може би по-нататък ще разбера и вашата гледна точка.

Серкан А. Според мен така си играе. Последно го гледах във “Всичко за брака”. Харесвам го, но нещо не ми достига. Сякаш не може да се отпусне напълно, знам ли, не мога да кажа точно.
Що се отнася до Мурат, ами добре се справи с ролята си момчето, особено в последната серия. За мен притежава повече чар, отколкото актьорски качества, но и това стига понякога. Тъй като гледам сериала на телевизора и не мога да си направя стоп кадър, не мога и точно да ви покажа момента, в който не ми хареса. Ада минаваше покрай него или тръгваше и погледът не отговаряше на този, който би трябвало да е на Топрак. По-скоро ми приличаше на поглед на Мурат към Туба. Един поглед само, но го регистрирах. Прощавам му, иначе си беше ок. 🤣

Спирам, че се измъчих с писането по тази малка клавиатура.

# 485

Злати, нищо интересно не прочетох. Това за еднообразната Туба го чета от Аси. Нямам какво да кажа по въпроса,
Димони е права, харесването на някой зависи от човека...
Ако си слушал само чалга ще харесваш само чалга и Моцарт ще ти се види скучен и цигу-мигу...
Димони, Лейля(Седа) е по-зрелищна и забавна, за това привлича окото и ти се струва интересна. За мен и трите са интересни и взаимодопълващи се.

Мурат Боз се представи повече от добре, а в любовните сцени направо отлично в сравнение с някои прочути имена, за това му прощавам не особено говорящите погледи. В повечето случеи... Но се стараеше и сега той най-много се радва на успеха, не се притеснява от папараците и е направо щастлив. А и има за какво. Пресата го хвали
https://seriesturkish.com/murat-boz-who-started-the-zeytin-agaci … the-role/25329877
Заявявайки, че също е развълнуван от излизането на сериала Zeytin Ağacı, Мурат Боз обясни защо иска да участва в този проект по следния начин: „Това беше много различна работа за мен, не е имало такава работа в моята кариера. Това беше една от основните причини да приема. Но и там ситуацията е много интересна. Когато погледнете актьорския състав, всички са космос. Мисля, че се справих добре с ролята. Публиката ще хареса работата. Мисля, че това е различна работа, която не е била извършвана напоследък.
Изразявайки изненадата си, Мурат Боз изрази мнение, че е преодолял ролята, тъй като е бил заедно с такива влиятелни актьори като Туба Бююкюстюн, Седа Бакан, Риза Коджаоглу, Фърат Таниш, Серкан Алтунорак, Фюсун Демирел.
Мурат Боз каза: „От една страна се страхувате, да видите толкова успешни актьори заедно е плашещо, но от друга страна, това е шанс.“

Режика го хвали, феновете го обожават!
Аз Серкан го харесах, мисля, че е един от най-добрите актьори на Турция, щото беше от каста на филм на Ферзан бей, а аз Ферзан бей мнооого го уважавам.
Но Серкан, също като Онур (от него съм го чула) няма онова нещо, което прави актьора звезда - чар ли, шарм ли, не зная как да го нарека. Няма нищо общо с красотата - за мъжа не не необходимо да е красив, Мурат Боз всъщност е грозноват, ама има звезния чар

Чаровник е Ръза, мисля, че е звезда. Много е добър!
Но моят фаворит е Фърат Таниш. До сега не е играл с Туба и при Ферзан бей и не го знаех. Много ми хареса. Ролята му е много еднообразна и от там много трудна. За Седа е лесно да подскача и да прави шоу, и хоп - харесва на всички. Но да изиграеш спокоен гуру, и да накараш очите ти да блестят особено, когато гледаш Ада и устните и брадата ти да треперят, когато става дума за сина ти, за това се иска и тренинг, и майсторство! Страхотно владее мимиката. Впечатли ме!

Сериалът ни е още в тренда - 4 ден вече...

И в глобалната статистика на Нетфликс сериалът е вече на 7 място

И още една рецензия от Уърлд стрийт джърнал, представете си!

https://wordstreetjournal.com/another-self-anotherself-series-re … t-on-the-present/
Друго Аз се ръководи от три главни жени: Туба Бююкюстюн, Седа Бакан и Бончук Йълмаз. Те никога не пропускат да ви удивят с актьорските си способности.
Tuba Büyüküstün като Ada носи смесица от острота и крехкост. Тя позволява на героя да надмине нейната личност и осигурява независима идентичност. Изразите на Туба са в основата на нейното изпълнение.
Тя може да бъде ядосана и спокойна едновременн
о. Опитах много, но не успях да намеря нито една вратичка в цялото й представяне като Ада.
В ролята на Лейла на екрана, Седа Бакан гарантира едно лудо и безгрижно пътуване. Тя е нишката, която държи заедно хумора на Другото Аз. Нейните действия са достатъчно стимулиращи, за да изведат на преден план смеха и радостта. Освен това Седа се справя изключително добре по време на емоционални сцени, което първоначално не очаквах да е така.
Бончук Йълмаз като Севги е сладка и чаровна. Тя изглежда крехка, но също така усъвършенства интензивните сцени. Особено харесах нейния герой заради това, че се опитва да разбие оковите и да търси лична свобода. Освен това, емоционалната крехкост, която Йълмаз носи заедно, е похвална.
След като потърсих в Google Murat Boz, разбрах, че е турски певец. Но представянето му в Another Self не е нищо друго освен професионално актьорско, тъй като той се справя с героя на Топрак с лекота. Нещо повече, неговото безпроблемно и добре композирано излизане е подпомогнато от привидно присъщата способност на Мурат да се държи хладно и удобно пред камерата.
Fırat Tanış като Zaman е неразкритият лидер на глутницата. Той е спокоен, сдържан и има нотка елегантност, за да ви впечатли. Начинът, по който Танъш се държи с достойнство в Друго аз, е похвален и примамлив. Също така, той перфектно използва паузите между думите и асовите интонации.
Серкан Алтунорак е Селим в тази турска драма, която се предава в Netflix. Актьорът успява във всичко, което желае. Той представлява смесица от гняв, отношение и любов в Друго Аз.
Друго приятно изпълнение идва от Rıza Kocaoğlu, който играе Фико в сериала. Учтивият му характер ви печели. И докато историята продължава, характерът на Фико става важен за вас на лично ниво. Много от вас биха се свързали с него и биха искали той да върши добро.
Всички останали в Another Self са удоволствие за гледане. Когато изпълненията са почти перфектни, едно шоу непременно ще завърши добре.

Това интервю кога ще го преведат?
Лека нощ!

# 486
Добро утро,момичета!

Добре дошъл,август!Първи понеделник и нова седмица!
Нека ни е на късмет и започнем с първата чашка кафе
и си пожелаем здраве и щастливи дни!
CoffeeNature Sun With FaceFlowers Four Leaf CloverHeart

Вичи,Снинова,Димони,Линка,благодаря ви за всичко споделено от вчера! HugTwo HeartsFlowers Cherry Blossom
Димони,Линка и за коментарите относно героите и актьорите!

Понеже знаете,гледам доста сериали,ще вметна за Фърат Танъш и Ръза Коджаоолу са много търсени актьори.Имат завидна филмография-над 30 участия!Като имате предвид Ръза е роден 1979г.,а Фърат-1975 г.!
Ще изброя къде съм ги гледала двамата.
Ръза К.- Езел,Кузей/Гюней с Къванч,Карадайъ с Кенан Им.,Вътре,а сега и в Чукур/Ямата(ще го дават от 3 август по ДФ от 21 ч.).
https://tr.wikipedia.org/wiki/R%C4%B1za_Kocao%C4%9Flu
Фърат Танъш-в ''Щастливи заедно'',в ''Под липите''- с Туба,(беше в ролята на Невзат),в ''Двама завинаги''-с Къванч и Седеф Авджъ,в ''Истанбулста невеста'',направи също запомняща се роля,а сега и в ''Азиз'' с Мурат Й.-в ролята на френски делегат в Антакия по времето,когато е била откъсната от Т-я и по късно се присъединява.
https://tr.wikipedia.org/wiki/F%C4%B1rat_Tan%C4%B1%C5%9F
Имат участия и в много филми!Малко се отнесох рано,рано,но като не правя дълги коментари! Wink

от снощи...
Коментар на телевизионната водеща Филиз Акън #TubaBüyüküstün
(мисля,че тя интервюира Туба от времето на ПЛ)
Гледах няколко епизода на #OliveTree в @netflix.
Приносът ви за успеха на сериала с ролята на "Ад" е огромен.
Поздравления, Туба @tubabustun.officia

"Ако корените на едно дърво са болни, има ли смисъл да се лекуват клоните, без да се лекуват корените? Не."

Един по-дълъг превод на руски ез.на статията,която Линка, е пуснала снощи с БГ превод на част от нея.

Преводът го пуснаха току що в ТуКи и тъй като е дълъг в скрит текст:
Скрит текст:
Статья от Word Street
Ревью от
Обзор сериала "Другое Я" (AnotherSelf) Netflix: Победившее шоу из Турции, которое исследует Прошлое и его влияние на Настоящее.
У Турции есть привычка постоянно создавать потрясающие художественные произведения. От "Гибели любви" до "Как летит ворона" недавнее прошлое было наполнено несколькими блестящими турецкими шоу на Netflix.
Чтобы утолить вашу жажду просмотра, страна возвращается с “Другим я”, новым веб-сериалом, транслируемым на Netflix. Это обещает быть интимным, искренним и эмоциональным. Но доставляет ли это удовольствие?
Еще Одно Резюме Самоанализа
Предвидя будущее, мы не можем обнаружить нити прошлого. Другое "Я" пытается развернуть то же самое и преуспевает в своих усилиях. Продолжайте читать, чтобы узнать о том, что работает за и против этого турецкого сериала.
Еще один Самоанализ
Трое друзей, борющихся с личными проблемами, едут в приморский город, который оказывается местом, меняющим жизнь. Они понимают, что корни их проблем лежат в прошлом. Каждый из них открывает свое “Другое я” с помощью загадочного человека по имени Заман.
Является ли прошлое всего лишь застывшей памятью? Или это что-то, что все еще живет с нами?

Другое я" - турецкий сериал, созданный Нуран Эврен Шит, в главных ролях Туба Бююкюстюн (Ада), Седа Бакан (Лейла), Бончук Йылмаз (Севги), Мурат Боз (Топрак), Фират Таниш (Заман), Серкан Алтунорак (Селим), Риза Коджаоглу (Фико) и Фюсун Демирель (Муко) в главных ролях.
Что работает для Другого "Я"?

Концепция
Недавно я посмотрел много фильмов и сериалов, и у Другого "Я" самая новая концепция. Идея исследовать прошлое может показаться устаревшей, если смотреть на нее с точки зрения триллера или научной фантастики.
Но когда используется то же самое, сохраняя в центре внимания психическое здоровье и личные травмы, кульминацией становится безмятежный и завораживающий опыт. Мне понравилось, как создатели заставили меня поверить в идею, которая с самого начала казалась надуманной.
другого "Я" есть история, которая удерживает вас в течение длительного периода. Да, иногда он заикается, но повороты и повороты поддерживают интерес. Более того, создавая очаровательные отношения, он привносит романтику и умело сочетает ее с таинственностью.
Самое лучшее в "Другом Я" - это его приверженность сюжету. Вы никогда не обнаружите, что в истории есть ненужные элементы, вызывающие волнение. Это просто продолжается, как и жизнь. Да, художественная литература, очевидно, является ключевой частью этого турецкого шоу, но нет никаких неожиданных сюрпризов, которых вы бы не хотели
Я люблю шоу, в которых есть натянутый текст в качестве отличительной черты. Эта турецкая драма, транслируемая на Netflix, также отличается высокой эффективностью изложения. Вы никогда не найдете скучного момента, удобного момента для исправления или паршивого паса в Другом "Я".
Большое внимание уделяется характеристике, помогая каждому человеку проявить свою индивидуальность в шоу. Иногда сценаристы создают большие тени, под которыми второстепенные персонажи могли бы обрести покой, чего нельзя сказать о Другом "Я".
Кроме того, диалоги хорошо написаны, чтобы соответствовать сценам и соответствовать современному времени. Они не пережариваются, чтобы привлечь бесспорное внимание зрителя.
Успокаивающий и Сердечный
Турецкое шоу начинается с безмятежной атмосферы и несет ее на протяжении всего времени исполнения. Вы почувствуете спокойствие и захотите продолжить наблюдение ради своего душевного спокойствия. Другое "Я" берет все нужные аккорды, чтобы передать умиротворяющие вибрации.
Это искреннее, эмоциональное и спокойное изображение жизни, достойное обморока.

Выступления
Другим "Я" руководят три исполнительницы главных ролей: Туба Бююкюстюн, Седа Бакан и Бончук Йилмаз. Они никогда не перестают удивлять вас своими актерскими способностями.
Tuba Büyüküstün as Ada сочетает в себе остроту и хрупкость. Она позволяет персонажу превзойти ее личность и обеспечивает независимую идентичность. Выражения Туба лежат в основе ее выступления.
Она может быть как сердитой, так и умиротворенной одновременно. Я очень старался, но не смог найти ни единой лазейки во всем ее выступлении в роли Ады.
Играя Лейлу на экране, Седа Бакан гарантирует сумасшедшее и беззаботное путешествие. Она - та нить, которая скрепляет юмор Другого "Я" воедино. Ее действия достаточно стимулируют, чтобы вызвать смех и радость на первый план. Более того, Седа исключительно хорошо справляется с эмоциональными сценами, чего я изначально не ожидал.
Бончук Йылмаз в роли Севги мила и очаровательна. Она выглядит хрупкой, но также прекрасно оттачивает напряженные сцены. Мне особенно понравился ее персонаж за то, что он пытался разорвать оковы и стремился к личной свободе. Кроме того, эмоциональная хрупкость, которую Йилмаз привносит в игру, заслуживает похвалы.
После поиска в Google Мурата Боза я узнал, что он турецкий певец. Но его игра в "Другом Я" - это не что иное, как игра профессионального актера, поскольку он с легкостью играет персонажа Топрака. Кроме того, его непринужденному и хорошо продуманному выходу способствует,

Фират Таниш в роли Замана - нераскрытый вожак стаи. Он спокоен, сдержан и обладает ноткой элегантности, чтобы произвести на вас впечатление. То, как Таниш с достоинством ведет себя в Другом "Я", достойно похвалы и заманчиво. Кроме того, он прекрасно использует паузы между словами и интонации тузов.

Титры изображений: Netflix
Серкан Алтунорак играет Селима в этой турецкой драме, транслируемой на Netflix. Актер преуспевает во всем, чего он желает достичь. Он представляет собой смесь гнева, отношения и любви в Другом "Я".
Еще одно приветливое выступление - от Ризы Коджаоглу, который играет Фико в сериале. Его вежливая натура покоряет вас. И по мере развития сюжета персонаж Фико становится важным для вас на личном уровне. Многие из вас были бы близки с ним и хотели бы, чтобы он в конечном итоге делал добро.
На всех остальных в другом "Я" приятно смотреть. Когда выступления близки к совершенству, шоу обязательно завершится хорошо.

Запаздывает в середине
Где-то на средней фазе Другое "Я" сталкивается с трудностями в отношении сценария. Это становится медленным и заставляет вас задуматься, будет ли все снова лучше или нет. Тем не менее, шоу приходит в норму, чему способствует музыка и сильные выступления.
Через Некоторое Время Становится Скучным
История превосходна, и концепция тоже интригует. Тем не менее, я боюсь, что Другое "Я" можно назвать безупречным. Когда занавес раздвигается, вы находите это захватывающим. Однако после нескольких раундов одного и того же занятия наступает фаза, когда вы начинаете чувствовать отсутствие вдохновения.
Помните, как вы ждали следующего уровня в видеоигре? Потому что в нем есть что-то новое, проблемы и, самое главное, это бодрит. То же самое относится и к фильмам и шоу. Вы ожидаете, что они будут расти в тандеме со временем выполнения. Однако Другое "Я" никогда не переходит на следующий уровень и постоянно повторяет одно и то же.
Это не совсем отрицательный момент, но что-то, что могло бы еще больше улучшить впечатления от этого турецкого сериала, транслируемого на Netflix.

Последнее слово
Другое "Я" - это поразительный взгляд на сущность прошлого. В нем есть все ингредиенты, чтобы держать вас на крючке в предвкушении. Я бы назвал это обязательным для всех.

Приятен ден и хубава седмица!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

===========================================================

Редактирам тъй като няма пост.....

Привет следобедно! Hug

Да пусна новото до момента....

Според най-голямата в света база данни IMDb #TubaBüyüküstün
Tuba Büyüküstün тази седмица е на 1-ва позиция сред турските актьори.

И още ново..Туба продължава да ни изненадва...HeartHands Plus1Hands Clap

От Instagram L'Officiel Türkiye #TubaBüyüküstün
Говорим както за пътуването в нас, така и за пътуването към другото Аз. Айвалък. Издание на L'Officiel Турция, август 2022 г. Очаквайте скоро на корицата на LOfficiel Турция @netflixturkiye #İçisindeYolculuk #BaşkaBirBen

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244268%2F2f092281 … pl_wall_-63875573

И кадри от видеото...

превод на интервюто с Мурат Боз....
Скрит текст:
#TubaBüyüküstün #MuratBoz #ZeytinAğacı #AnotherSelf
Из интервью Мурата о сериале #ОливковоеДерево #ДругоеЯ

«Мы выбрали песню, подходящую для неоконченной истории…»
- Как вы думаете, в чем причина того, что Топрак и Ада не могут расстаться друг с другом?

- У них есть незаконченные истории, и они все еще любят друг друга.

- В сериале вы играете роль музыканта, который долгое время находился вдали от сцены и откладывал свои мечты. Как вы подошли к этой роли известного и всеми любимого музыканта? Где она вас поймала?
- Одна из причин, которая меня зацепила, это то, что Топрак - музыкант. Я столкнулся с подобными процессами в начале своей карьеры. Эта ситуация приблизила меня к персонажу.

- В сериале вы интерпретируете песню Думана «Ты не знаешь, что я умираю» Как проходил отбор песен? На что вы обращали внимание, интерпретируя? Как вы думаете, как это будет воспринято?
- Вместе с нашим режиссером Бурджу Альптекин мы позаботились о том, чтобы подобрать песни, подходящие к сценарию и историям Ады и Топрака. Когда я интерпретировал, я обратил внимание на то, что нужно читать не в том стиле чтения, к которому я привык годами. Топрак - рок-певец, и я пытался интерпретировать его в этом стиле на студийной сцене. Перед чтениями смотрел концерты и живые выступления многих рок-групп, это мне очень помогло. Я не знаю, как это будет воспринято, но я верю, что зрителям понравится.

От сценаристки Нуран Эврен Шит:
«Мурат Боз своим вкладом довел проект до очень хорошего уровня»

- Считалось ли, что Мурат Боз подходит для той роли, которую он играл, потому что это совпадало с его личностью музыканта?
- Конечно, тот факт, что Топрак был музыкантом, что мы собирались увидеть его выступление на сцене, совпало с идеей сыграет эту роль, Мурату Бозу, который является одновременно музыкант и актером. Мурат, с его энергией, трудолюбием, скромностью и дисциплиной, сразу же взялся за эту работу, и я думаю, что он отлично справился. Он довел проект до очень хорошего места благодаря своему вкладу как в актерском, так и в музыкальном плане.

Лек следобед! Two Hearts

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 15:40 от Zlatina3

# 487
Здравейте!

В глобалната класация ДА е вече на 5-та поз. и в тренда на 59 страни.

Туба, както вече ни е уведомила Злати е на първа позиция в IMDB
Но не само Туба, всички гл.актьори са в класацията. На някои е за първи път.

Време ни е да започнем да коментираме сериала, актьорите са ясни. Като начало ще ви пусна един руски коментар. Впрочем не съм се съмнявала в рускините.... Не че съм 100 процента съгласна, но е много интересен

Цитат
Елена Милютина
Послевкусие после сериала(кратко).
Оставим в стороне поиски корней, ветвей и листьев генеалогического оливкового дерева.
Финал собственно показал то, что, как мне показалось, пытались донести до зрителя создатели фильма. Современные женщины намного взрослее, умнее, целеустремленнее в жизни, за редким исключением.
Они могут делать карьеру и испытывать сильное чувство любви(Ада), они могут жертвовать собой ради любви (Лейла), они поборят болезнь и смогут найти в себе силы любить....а мужчины ищут в женщине мать (Селим) или развлечение(Топрак). Топрак не добился в жизни успехов, не сделал карьеру, жил, припеваючи играя на гитаре, менял женщин, завел ребенка и так и не смог сделать ни одну женщину счастливой. Я не поверила в его слова, что он не хочет терять Аду, что он может ей предложить? Любовь? Так она у него тоже какая-то вятолекущая....Даже в сцене на пляже, так много обсуждаемой и осуждаемой, видно что Ада испытывает сильные чувства, актриса и показывает это в кадре, а Топрак, для него это просто секс...Фико, не добивший материального успеха, наделен прекрасными человеческими качествами, он понимает, что сможет предложить только свою любовь, но эта любовь настоящая, надежная.Он не настаивает на браке, он предлагает попробовать, понимая что он не блестящая партия для умной образованной Севги, но может ей нужна именно такая любовь. Лейла ради любви к неверному мужу пошла на много жертв, она его любит и согласна на всё для сохранения брака, что тоже заслуживает понимания и сочувствия. Выводы малоутешительны, женщины сегодня нуждаются в сильных надежных мухчинах, а их нет...вымерли).

Най ми стана интересно, че сериалът влезе в класацията на най-обсъжданите сериали за юли, само за 4 дни, докато другите са ги дъвкали цял месец

Злати, благодаря за разясненията за актьорите. Ръза го знам, той  игра в ИЧ, т.е. човек е на Ферзан бей, а другия не го помня, то „Под липите“ не ми е силата...

Приятен ден и успешен месец август!

# 488
Здравейте момичета, благодаря за всичко.
ДА напредва. За 5 дни, вече е на 5-то място. Иначе днес е в тренда на 59 държави.

Очакваме фото сесията. Предвещава да е огнена.

Ада Коркмаз

Приятна вечер

# 489
Понеделнишки привет, момичета! 🧡

Днес сериалът ни е на 5-то място в тор 10 на немския Нетфликс. Като се има предвид, че турците тук не гледат немски Нетфликс, това си е голямо постижение. Вчера беше на 6-то място. Не се знае утре как ще е.

Значи тъй като не чета никакви други коментари, не знам и какво се пише, освен това, което публикувате вие, няма и да обсъждам друго. По принцип си имам собствено мнение и обикновено  чета на други места, ако имам някакви колебания. И по-често, когато нещо не ми харесва. ( за да се чудя какво им харесва на другите и защо 🤣🤣🤣). Другото Аз или Маслиновото дърво ми харесва,  вече писах, че всяка история сама по себе си е интересна. Не харесвам Лейля повече от другите. Просто тя погъделичка повече любопитството ми, защото притежава палитра от качества, които в моята представа не са дотам съвместими, но напълно възможни. От една страна е шумна, кифлее доста, от друга страна има  задълбочен поглед върху различни страни от живота, който ту го показва, ту прикрива. Сякаш има две различни лица и те си сменят ролите. Искрена е, директна е, когато става дума за любимите ѝ хора. Историята ѝ от миналото с тази Елени, която дори не познава, не ме впечатли в началото, но когато не се качи на лотката, сякаш перфектно си пасна. Интересни ми бяха и двете гледни точки- нейната и тази на Адам.

Злати е написала къде е гледала актьорите. Фърат и аз много го харесвам, не е красавец, но играе много добре. Затова е и толкова търсен. А такива с визия като Ръза са малко. Що се отнася до неговия герой- Фико, аз не бих го избрала за спътник в живота си. За приятел може би, но нищо повече. И това не заради визията. Не ми допада като държание спрямо любимата си, не е мойто. Сякаш го харесвам повече в отрицателни роли. Но за Севги някакси ставаше. То при нея малко като да хване “последния влак”. Много ми хареса и актрисата и играта ѝ. Нейната история ме докосва и по лични причини. Героинята Ада е представена отлично от Туба. Тя обаче не ми е загадка.

Има нещо, което не ми хареса особено и това е как бяха направили Ада да изглежда като по-млада. Мисля, че отговарящите за грим и маска, можеха да вложат малко повече умения. Знам, че при Туба е трудно. Тя ако днес се облече и среши като Аси, в случай че се снима, никой няма да разбере, че снимката е направена толкова години по-късно. При нея ако тръгнат да я състаряват, ще им е по лесно.
 Толкова за днес, момичета! ❤

# 490
Привет, момичета и от мен в първия ден на м.Август!

Много нови неща са излезли тези дни - едното интервю което очаквахме, откъслечни преводи от него, много нови мнения за сериала, класацията в Imdb, превод на интервютата на СЦ и режисьорката. Много ви благодаря, че сте сложили всички тези неща, както и вашите мнения за героите
Злати Flowers Hibiscus, Линка Flowers Hibiscus, Вичи Flowers Hibiscus, Димони Flowers Hibiscus, Снинова Flowers Hibiscus

Аз за съжаление още не съм изгледала сериала, защото тези дни не бях в София.  Така, че  за сега няма да се включвам в обсъждането му. И дори ще прескачам написаното от вас за него, за да не ми повлияте с мненията си Hands V Причината да изостана с материала, е че бях за 3 дни на едно прекрасно място - гр.Априлци.
Скрит текст:
В събота походихме из Стара планина (до сега не бях ходила из нея No Mouth . А тя е също прекрасна и има своя чар като всяка от нашите планини yes2 )
Опитахме се видим Видимското пръскало, но понеже времетто ни беше ограничено и не можахме да стигнем до него. Но разходката в планината си заслужаваше определено Hands V
Скрит текст:
Видимското пръскало е водопад, намиращ се в Средна Стара планина, в резервата „Северен Джендем“, част от Национален парк „Централен Балкан“. Той е един от най-високите водопади в България – 80 метра.

Намира се в източната част на Северния Джендем. Водата му се събира от три поточета, извиращи малко под главното старопланинско било в района между седловината Пилешки полог и връх Юрушка грамада, течащи на северозапад. В началото те се спускат по тревистия склон, съединяват се и достигайки до отвесен скален венец, скачат от височина 80 метра.[1]

Районът на Видимското пръскало е почти непристъпен, характеризира се с отвесни стени, шеметни пропасти и дълбоки урви, от които трудно се излиза, веднъж попаднал. Добро място за поглед към Пръскалото от разстояние е крайната точка на екопътеката „Видимско пръскало“. Отиването от тази точка до самото Пръскало е препоръчително само за опитни и добре подготвени планинари.[2]

Реката, на която е Пръскалото – Пръскалската река (наричана също и Дясна Видима), и в по-ниската си, по-достъпна част е много живописна. След водослива с река Лява Видима двете продължават като река Видима.
https://bg.wikipedia.org/wiki/Видимско_пръскало

Срещата- интервю на трите грации вече го има и в Тюбето. От там направих и гифчетата. Ако искате можете да го изгледате с автоматичен превод на български, руски или английски. Поподразбира се доста от това, за което си говорят. Или по-точно отговарят на въпроси на зрители

Още няколко гифчета  

Вече сте сложили стоп-кадри от новия клип на L'Official Turkey - Злати, Снинова.
За пореден път сме изненадани приятно. Сега ще сме в очакване на новия брой на списаниети и съответно новите снимки  

Злати благодаря ти за информацията за актьорите в кои проекти са участвали до сега. Но за Фърат Танъш като Невзат в "Под липите" изобщо не вдявам кой е подобно на Линка. Може ли да сложиш някоя снимка за да зацепя? Аз го харесвах много този сериал, но не се сещам за този герой Rolling Eyes

Оставям ви за сега. Приятна ви вечер. А аз отивам да си гледам сериала

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 21:22 от kanti

# 491
Добро утро,момичета!

Доброто настроение, чашката кафе и положителната нагласа за деня са добро начало.
Нека да ни е приятно и уютно и имаме повече поводи за радост и усмивки!
CoffeePurple HeartCoffee

ЛинкаFlowers Cherry Blossom,Снинова Flowers Cherry Blossom,Димони Flowers Cherry Blossom,Канти Flowers Cherry Blossom,благодаря ви за снимките,гифчетата,инфото и коментарите! Two Hearts

Линка,Канти,ролята на ФТ в ''ПЛ'' явно е била епизодична и не намерих снимка.Доста се порових снощи.Това е в началото на кариерата му през 2005 г.!Тогава се е снимал и в ''Щастливи заедно'' с Махсун Кърмъзъгюл,Берен Саат,Аслъ Тандоаан.

Слънчевите очила, които Ада носи в The Olive Tree,
са с марката @gentlemonster и са на цена от 3591TL.

Режисьорката Бурджу Алптекин е споделила пост с благодарност!
Скъпи мой екип, радвам се за вас!И нови снимки зад кадър! Hands Plus1

Скрит текст:

Туба с известната водеща и актриса Филиз Акън преди години,когато й взе интервю.
Filiz Akın добави #TubaBüyüküstün към Instagram история
Моите поздравления за успеха на сериала #OtherMe
Честито с любов...

https://youtu.be/h-wkKmdHAYk

Приятен ден!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

========================================================================

Добър ден! Two Hearts

Наминавам с новото....

Туба на корицата на сп. L'Officiel Türkiye! Страхотна е! Nature Boom Nature Star Nature FireHands Plus1

Туба е добавена към инстаграм, на корицата на списание L'Officiel Türkiye #TubaBüyüküstün

Ние участваме в историята на откритията. Туба Бююкюстюн в главната роля. В цялата история сърцето и логиката й са подложени на кръстосан разпит по някакъв начин. Тя не се страхува да се срещне.
Тя гледа и изследва.
@tubabustun.official
L'Officiel Турция, брой от 4 август 2022 г. с две различни опции за корици!
Координатор на излъчването: @meltemaydin_ofc
Директор на публикацията, директор на модата и интервюта: @inankirdemir
Снимка: @riccardo.apostolico
Стил директор: @ipek_ersoy
Творчески директор: @mahahaider
Коса: @serkanyildirim
Грим: @cireneroz
Продукция: @armaganmervabilgin
Снимка: @lrg.visual, @hasandoganayy
Асистент в модния екип: @ecealtun_, @nidakusdogan
Асистент на режисьора: @baranyahsi, @berezovskayalina
Комуникационна агенция: @golin.istanbul

и Мурат е на корицата на сп.L'Officiel Türkiye при мъжете...

Скрит текст:

Туба за сп.L'Officiel Türkiye #TubaBüyüküstü
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244269%2Fb0f5cca8 … pl_wall_-63875573

_________________________________________________________________________________

Сценаристката Нуран Еврен Шит добави #TubaBüyüküstün #ZeytinAğacı #AnotherSelf към Instagram

Бих искала да ви благодаря хиляди пъти за всички съобщения, които сте написали от цял ​​свят за ''Маслиновото дърво''. Телефонът ми е блокиран от 4 дни. Очите ми се пълнят с благодарност, докато ги чета всичките. Всеки от тях изпълва сърцето ми със светлина и надежда. Тръгнахме на пътешествие с едно намерение, нека бъде "нашата обща история" Ние сме пълни с благодарност, че ни приехте...

Хубав следобед! Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 14:29 от Zlatina3

# 492
Здравейте!

Не ви ли се струва странно, турски сериал без български превод да е на 3-та позиция в Нетфликс България?
Странно е. Нетфликс гледат само младежи, на които англ. им е като майчин, общуват и работят на него всекидневно. Кои млади дами са се вмъкнали в системата да качат сериала на трета позиция?  Признавайте!
Снимката е истинска, лично я правих.

След като  Злати ни е уведомила за днешните нови снимки на режика Бурчу, изказването на СЦ Нуртен и корицата като цяло и на мъжкия сектор на ЛОфицел, за мен остана да ви пусна една дълга серия от сн. на статия, чието начало Туба е публикувала в ИГ си. Добрата душа Вики Беретон я снима и публикува във ФБ. Много хубава и разбираема статия, ще я споделя с вас

Скрит текст:

Много е дълго, но си струва да се прочете.
Биха искали втори сезон, но явно зависи от продуцента и Седа, която чакаме да роди.
Мурат Боз може да не е най-красивия и най-талантливия, но е джентълмен не по турски! Пошлите коментари за близостта им с Туба ги трие от акаунтите си, изобщо всякакви отрицателни коментари за Туба трие. За себе си приема. Пич!
 Напълно различен от предишните партньори, абсолютно европейско джентълменско държание, без изявления по медиите, но пък спокойно им обясни, че са само приятели с Туба, не избягва разговорите по темата, не се крие, не бяга. С такова държание спечели любовта и уважението на феновете на Туба по целия свят! Вече са и негови!

Снимките са от колекцията на Серкан А. и той нощес ги е споделил.
Авторът на книгата благодари на създателите на сериала

Желая ви хубав ден!

# 493
Здравейте
                          Мили дами Благодаря на всяка една от вас,за многото материали за четене,снимки,колажи,мнения,за всичко споделено от вас.Благодаря ви.

"Не пропускайте да се радвате на малките неща всеки ден -
                              песента на птиците, ароматът на прясно кафе,
                              смехът на децата, вятърът в короните на дърветата, вдъхновяващият стих...
                              Забелязвайте тези малки неща и ще живеете великолепен живот. "

Робин Шарма

Цитат
Туба надмина себе си като Ада. Пое риска и даде живот на жена с конфликти, които наистина трябваше да свържат нейната духовност
 #TubaBüyüküstün
 #ZeytinAğaci
Скрит текст:
Tuba has outdone herself as Ada.Took the risk and gave life to a woman with conflicts that really needed to connect her spirituality
#TubaBüyüküstün
#ZeytinAğaci

Цитат
Френска прес: В новия, мистично-философски проект на Netflix ще видите високата класа на играта на известния турски актьор Туба Буюкустун
Отличният тандем и изключително изпълнение на Туба Буюкустуни и Мурат Босе, което вълнува публиката веднага щом се появи. Пригответе се и определено гледайте новия, много интересен, съвсем различен красив и мистериозен сериал на Netflix "Друго аз". Море от емоции, радост, болка, страст, мистицизъм, влиянието на миналото върху настоящето, всичко е обвито в този проект. Любовта, приятелството, силния и силен характер, показан от отлични актьори в проекта, ще пленят публиката веднага щом започне сериалът.
Екип от страхотни актьори, Туба Буйкустуни, Мурат Божи, Бонджук Илмази, Седа Бакан, Риза Коджаоглу, Серкан Алтунораки, Фират Таниш и Фусун Демирели, удоволствие е да се гледа. Много силен сценарий и отлична режисура - невъзможно е да не се отбележи.
Страхотната ми препоръка към този страхотен проект, определено го вижте - пише Френс прес.
http://www.cinereflex.com/le-chemin-de-lolivier-une…/…
  ·   ·Tuba Buyukustun Georgian Fans

Злати Линка

Дами,тези дни имам проблем с очите
Скрит текст:
летен конюктивит,но днес съм по-добре,просто ми смениха лекарствата
.
Приятен следобед,дами

# 494
Добър вечер дами,
много неща, много нещо.
Доколкото разбрах списанието ще излезена 4.8
Туба е много активна днес. Сложила е поне 12-13 сторита. Къде отзиви на фенове, къде репост на приятели, къде нещо друго.

И клипче с държавите, където ДА е в тренда. Виждаме се , ама не е благодарение на мен. Май само Лина има заслуга от нас.
В тренда на Япония. Почти го разбрах Wink))

За първи път турски сериал е тренда на Великобритания. Божкее пропуснах Ямайка.
С две думи на шир и длъж. А дали споменах Бахамските острови Wink))

Лека

Общи условия

Активация на акаунт