Пак съм аз.
Благодаря за споделеното.
Злати, в кои теми коментират ДА, бих искала да прочета отрицателните коментари. Интересни са ми хората, които ги правят. Ако е от завист, няма проблем, ако е от неразбиране, също не е проблем, може би им трябва време за да обмислят сериала.
Снинова, Ша вЪ замоля да превеждате от английски, че нЕкои сме неграмотни...

Сега искам да споделя нещо за играта на Туба. Споделях вече в личен чат, а също и в общ във ФБ, но да си кажа и тук.
По мое мнение още от първите минути на първи епизод се усеща колко е различна Туба в този сериал. Нищо общо с гордата Аси, неуверената и променяща се Хасрет, двуличната Мелек, добричката Елиф и разбиращата Сюхан. Ада е нервна, крайна, рязка, не познаваща нюанси. Атмосферата ѝ е друга, ако мога така да се изразя.
Воин!
Вечно на педал, вечно в борба. Гневна. И тя не знае защо. В процеса на филма се разкриват причините, следствието, и неминуемите грешки от такова поведение.
Според мен Туба успя да предаде трансформацията на крайния скептик към нюансираното, философско отношение към живота!
Възхитена съм! Толкова естествено надграждане над предишните героини! Браво!
Не казвам, че няма и други актьори, които да са го правили. Не зная, не ги следя. Но съм въодушевена за следващите ѝ проекти! Дано да дойдат по-скоро! Не че няма да ме зарадва втори сезон, има какво още да се променя в Ада. Въпреки всичко е непреклонна, когато се касае за любовта. Всичко или нищо е девизът ѝ!
Чакайте, за Ада ли говорим, или за Туба...??? !!!

ПП Забравих да споделя едно видео - американски критик споделя критика на ДА. Който, като мен, не разбира, може да си сложи субтитри и автоматичния преводач дава добра представа!
Да живее интернета!

Благодаря на всички вас за многото информация ,снимки,за всичко.

, Линка
Причината да изостана с материала, е че бях за 3 дни на едно прекрасно място - гр.Априлци.
. А тя е също прекрасна и има своя чар като всяка от нашите планини