Един ден и аз да се запиша през деня!
Ирка и аз мисля,че щом малката кукла е жизнена и игрива няма място за притеснение

Лусмар благодаря за линка и аз имам някаква незнайно от какво алергия и ще го прегледам много внимателно
.Добре,че за сега Мони приема всичко което й дам без проблем..
.Дано при вас в Плевен времето се управи по бързо!И в Русе имаше мъгла сутринта,но сега гледам,че се е разсеяла и затова след малко хапваме и бегом на разходка!:mrgreen:Честито на адашката Симона за празника
Анита весело изкарване на купона!Ох да задам един въпрос...дано не се смеете много

Мъжа ми иска да ме води на фирмен купон другия месец в Плевен и аз се чудя дали да отида...
,защото трябва да оставя Мони на свекърва ми....А кърмя сутрин и вечер.....и ако отида дали да оставя кърма,но не знам в какво и как е най добре да се съхранява...или да купя АМ,но до сега такова не съм давала и нямам идея каква марка да взема......ох голяма дилема
Има още време,но аз от сега съм започнала да се чудя и чудя
....А как ми се ходи.....Абе направо не знам....всеки с проблемите си
Много ще се радвам ако ме посъветвате какво да правя,че ще се побъркам от мислене

)) Ванилка, май ти каза, че момата ти е с фини мерки. А изглежда наистина едричка. То и мойто Ани е в тоя калибър - 6,400кг, 63см. Мисля, че са по-малко от другите бебчовци, но пък не изглеждат дребни
Да им ядем дупетата 

Само че, с главата надолу и като пропълзи леглото, събира покривката
Много е смешн как вири дупето и пружинира със свити колена
)

голяма съм тъпачка, аз забравих да купя вестник....
ще пробвам утре ако ги пазят в репа
ми то едно свястно яке, дето става за носене, колкото моето майчинство бе....