Половин годинка мина, МАЙ-ската дружина

• 13 028
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!
Един ден и аз да се запиша през деня! Laughing
Ирка и аз мисля,че щом малката кукла е жизнена и игрива няма място за притеснение  Hug
Лусмар благодаря за линка и аз имам някаква незнайно от какво алергия и ще го прегледам много внимателно Thinking.Добре,че за сега Мони приема всичко което й дам без проблем.. baby_neutral.Дано при вас в Плевен времето се управи по бързо!И в Русе имаше мъгла сутринта,но сега гледам,че се е разсеяла и затова след малко хапваме и бегом на разходка!:mrgreen:
Честито на адашката Симона за празника  ura Анита весело изкарване на купона!
Ох да задам един въпрос...дано не се смеете много Tired
Мъжа ми иска да ме води на фирмен купон другия месец в Плевен и аз се чудя дали да отида... newsm78,защото трябва да оставя Мони на свекърва ми....А кърмя сутрин и вечер.....и ако отида дали да оставя кърма,но не знам в какво и как е най добре да се съхранява...или да купя АМ,но до сега такова не съм давала и нямам идея каква марка да взема......ох голяма дилема Sick TiredИма още време,но аз от сега съм започнала да се чудя и чудя newsm78 newsm78 newsm78....А как ми се ходи.....
Абе направо не знам....всеки с проблемите си Stop Embarassed
Много ще се радвам ако ме посъветвате какво да правя,че ще се побъркам от мислене newsm45 smile3515 smile3518

# 121
  • София
А кърмя сутрин и вечер.....и ако отида дали да оставя кърма,но не знам в какво и как е най добре да се съхранява...или да купя АМ,но до сега такова не съм давала и нямам идея каква марка да взема......ох голяма дилема Sick TiredИма още време,но аз от сега съм започнала да се чудя и чудя newsm78 newsm78 newsm78....А как ми се ходи.....
Абе направо не знам....всеки с проблемите си Stop Embarassed
Много ще се радвам ако ме посъветвате какво да правя,че ще се побъркам от мислене newsm45 smile3515 smile3518

Ооооо,аз бих си стегнала багажа от сега  Crazy
Имаш достатъчно време да изцедиш и замразиш кърма /ако нещо не ти е ясно по тази процедура, виж тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=142618.0 /. Така притесненията за храненето отпадат и ако мъничето е свикнало с бабата - заминавай да се забавляваш! newsm24

# 122
ехей, здравейте! И аз напоследък нямам време за компа и съответно за форум4ето, но про4етох оттук оттам нещичко и видях прекрасното оформление на теми4ката. Благодаря на Олчето и Катя за грижите и красотата!  Hug

Много озъбили се! Хайде да са им здрави и бели зъбчетата на вси4ки юначни май-чета!
Ох тази Миа, да я посерат кокошките, много ми е сладка. Ще я изям от монитора Simple Smile)) Ванилка, май ти каза, че момата ти е с фини мерки. А изглежда наистина едричка. То и мойто Ани е в тоя калибър - 6,400кг, 63см. Мисля, че са по-малко от другите бебчовци, но пък не изглеждат дребни Wink Да им ядем дупетата Simple Smile)

Ирка, дано Елла да премине бързо зъбоникненето, че май признаците за това говорят. Ти гледай да не се терзаеш много,обикновено този период минава за ден-два. А пък и тук другите майки мисля, че се изказаха доста компетентно и успокоително.

Руми, ти изчезна за известно време, радвам се че се разписа! Simple Smile

Диди_р, много сте сладки на снимката на аватара. И ти и бебка. За кърмата - можеш да я замразиш във фризер или камера. Няма проблем. Във фризер можеш до 3 месеца да я съхраняваш. А в хладилник май до 24 часа. Можеш да я сипеш в бурканче (от малките детските), в пластмасова чашка, или в малко пликче (само незнам откъде се купуват санитарно чисти).

Ани, много хубаво губиш басове! БРАВОС  thumbsup

Хайде и една почерпка от Ани-то, че става на 6 месеца, демек половин годинка! Почва вече и за нея възрастта да се измерва в "години". Grinning
Една торта за принцеси и един освежаващ и отпускащ коктейл.Заповядайте!

# 123
# 124
  • София

Руми, ти изчезна за известно време, радвам се че се разписа! Simple Smile
Уф, Галя, с това захранване в приключение се видях! На фона на другите наши преживелици, ми предложиха и работа от Нова година. Предложението е фантастично, но с това незахранено бебе и с липсата помощ за гледането... луднах от мислене!!!

В тая връзка - мама Eunos, намери ли бебегледачка?

И така и така съм почнала да мърморя - и тая седмица нема почивка за мене -все се настройвам за събота и неделя и си оставам само с настройката! Скъпият гледа дребния 1 час и каза, че го боли главата!!!
Снощи пък го оставил да "чете" Д-р Спок - в резултат от едната страница липсваше парче колкото 20 ст. ... преди малко го намерих... в памперса  Crazy това моето дете хартия прояде, ама пюретата...

ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА АНИ!

Последна редакция: нд, 19 ное 2006, 14:31 от Rumya

# 125
Здравейте!
Честита племенница на Лони!
Честито юбилейче на Ани. Милата ни снахичка, да ни е жива и здрава!
Руми, сподели каква работа са ти предложили!?

А аз да продължавам с чистене и готвене, че днес е ден на таткото и той се занимава с Ивко изцяло.

# 126
Снощи пък го оставил да "чете" Д-р Спок - в резултат от едната страница липсваше парче колкото 20 ст. ... преди малко го намерих... в памперса  Crazy това моето дете хартия прояде, ама пюретата...
Joy Joy Joy Голям смях, лелееее...като малко дете съм се смяла  Mr. Green Хартията не е толквоа страшна, като почнат да лазят и да лапат фасове и дъвки от земята ще се видиш в чудо  #Crazy
По тоя повод - ние се опитваме да лазим от 1 седмица  bowuu Само че, с главата надолу и като пропълзи леглото, събира покривката  hahaha Много е смешн как вири дупето и пружинира със свити колена  Laughing
Танче, почивай бе! В събота и неделя вярно, че е малко за поправяне, ама ти пък по къс ръкав  Crazy Бая си се разгорещила явно  Wink Аз подредих малко и пуснах пералнята, ама още има работа.... Първо обаче да прочета тук  Mr. Green
Не мога да се нарадвам на малките сладури, то не са моми хубавелки, то не са компютърни маниаци (Олче  Heart Eyes)

Честити 6 м на празнуващите!   bouquet
Отивам да си дочета предишната тема, че ми е останало малко  Blush

# 127
Ейй, все забравям да питам!  ooooh!
Малко тъп въпрос, ама се чудя от много месеци вече: Що е то сладък картоф?  Embarassed
Явно не е картоф, дето си мисля. Пак някакъв кореноплод, ама друго име няма ли? Как изглежда, с како се готви? Би трябвало да го знам, ама с друго име... Някой ако има снимка, ще съм благодарна да ме образова   bouquet

# 128
  • София
Крейзи веднага те образовам, виж тук:
http://kulinar.gbg.bg/foodview.php?spid=49

# 129
ПРИВЕТ мАЙСКА ДрУЖИНА!!!
От разходки към края на седмицата не мога да намеря време да ви изчета, но днес е неделя и това е деня в които Мариса е при майка ми та можах да изчистя подредя и да стигна и до вас да ви проверя. И ето то много новини - да честитя на месечковците минали и настоящи на озъбилите се вече бебоци на Руми за новата работа на Лони за племеничката (сигурно пропускам още но да ме извинят).
При нас захранването си върви със зеленчуци няма проблеми за сега и това само може да ме радва лакомо си е детето (не че няма на кой да се метне де)  още не съм давала каща и благодаря за ценната информация която събирам от тук.
Друго не се сещам - приятна неделна вечер на всички и пожелавам една още по слънцева и усмихната седмица.
Едно клипче и от нас
http://galiushana.multiply.com/video/item/3

# 130
  • София

galche, и твойта мома кокошките да.....  Mr. Green голям е бонбон , а тортата наистина за принцеси, жива и здрава да ви е!!!

# 131
Анна, благодаря ти! Май не го знам това чудо... Ще проверя в Билла, че по пазара не съм го виждала това чудо  Rolling Eyes

# 132
  • София
Руми, сподели каква работа са ти предложили!?

Ани, тя моята стана малко - "рибата в морето, аз тигана готвя"...в смисъл, че всичко е още в сферата на възможното, но аз се надявам да стане... иначе работата е в една организация от неправителствения сектор. Стискайте палци!

Анна, благодаря ти! Май не го знам това чудо... Ще проверя в Билла, че по пазара не съм го виждала това чудо  Rolling Eyes
Крейзи, има го в Била. Аз много го харесвам, на вкус ми го докарва на нещо средно между картоф и тиква.

# 133
Привет и от нас!
Честито на месечковците - Ани на GalyaG и Вики на emoli  Hug .
galiushana, клипчето не се вижда, иска парола.
Бабълче, аз взех млечна каша Фризокрем (царевица и ориз), защото нямам замразена кърма и за да не купувам АМ да добавям. Правя я с вода, слагам малко повечко лъжици, отколкото е на таблицата, за да става по-гъста, иначе е рядка като за шише. Давам през ден - вечер. Това е любимото ядене на Венци засега. Не се е запичал от нея.
Майчета, да ви питам нещо: вчера и днес акото на бебо е тъмно зелено  Sick . Знам, че може да е от зъбите, но все пак малко се притесних. Не е настинал. Дали може да е от някаква храна?
Днес не ставаше много за разходки. На мен лично ми се видя хладно, така че се разходихме с таткото без бебето. Утре ще ходя да подам молба за детска кухня. При нас почва от 10 месеца, но ми казаха, че се чака известно време, така че мисля да се застраховам.

# 134
  • Варна
Здравейте, момичета!!!

Ирка, какво става с вас, мила? Как е Елла? Макси и той имаше периоди, в които отказваше мляко, макар и не от зъби, че при нас въпреки симптомите, още няма нищо в устата. Дано сте добре и вече няма причина за притеснения  Praynig

Звездолина, на малкия доста често акото му е тъмно зелено. Или е от зъбите, или от преработката на някоя от храните. Няма причина за притеснение, не се шашкай.

Честито на месечковците!! Честити нови зъбета!! Честита племенничка на Лони!!!   bouquet

doh голяма съм тъпачка, аз забравих да купя вестник....  Sad ще пробвам утре ако ги пазят в репа

Ние днес с мъжо се обзаведохме с по едно якенце. Ама какви цени само... Money ми то едно свястно яке, дето става за носене, колкото моето майчинство бе....

Ах, че хубави снимчици. Ама то с такива убави бебоци   love001

Лека вечер на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт