А,тотално съм ошашакана,щото прекарах почти целия ден с двама компютърни спецове...дето направо ме довършиха/наред с мрачното време-просто комбинацията беше убийствена/...е,ако всички са като тях-само пият кафета,пушат и говорят на някакъв език дето аз не го разбирам...пък ,че са оперирани от всякакво чуство за хумор...това просто ме накара да мълча почти през цялото време...а,то е ясно,че за бъбрборана като мен си е направо наказание....
За болежките-няма да се давам,Олче,`щото просто няма начин и ще си продължавам да си "обслужвам" менажерията,но просто исках да споделя,да си обърнете внимание-щото знам ,че в началото всички сте се опитвали да се храните по-разнобразно и здравословно,пък и лято беше,а сега.....едва ли изобщо обръщате внимание какво и кога хапвате-а организмите ни се изтощават от кърменето,пък и като го комбинирате с разнасяне на бебоци,на колички.....,ставане по хиляда пъти на нощ....липсата на сън...и накрая резултата е
...та колкото и да е трудно-гледайте да си почивате,и яжте/ не пийте таблетки,а яжте витамини в натурална форма
/За кашите-то и аз вече съм на път да се откажа с това захранване...абе,оплюхме света/ и най-вече мама и къщата/ и сме такъв цирк....то и аз съм упорита и се надявам,че все нещо стига и до стомахчето,ама незнам докога ще издържа
..Тия дни вече ще пробвам и пюре да вкарам,но само да не е тиква,че нея пък как я мразим
...,че и акото неща се сгъсти/та пак ще трябва да е нещо разхлабващо
.....Та аз количества не мога да коментирам,но се надявам вие да споделяте,пък аз ще видя как ще ги пробутвам.....Сега ,като "омрънках" темата да мина на деловата част:
За крустите-ние май ги преборихме/да не ме чуе
,/За пиенето от шише-положението е като при захранването-но поне се занимава с него-може да го дъвче сума време,обаче вътре количеството си е същото...язък ,че толкова шишета сме накиприли...ако не пробутам от време на време по-някоя лъжица вода,или с чаша/обикновена-лочим я като кученце/ ,ще си кара само голата кърма...заваалката

Вики,за печката,не трябвало да казваш,че си в майчинство,че то нас нали ни пратиха вече и след минималната заплата/от нова година нали и нея ще я мечтаем/....Другия път хич не се обяснявай..и ако имаш нужда от съвет-свиркай,ние скоро си купувахме и засега съм доволна/ но понеже и тогава бях в майчинство,си взехме по-средна ръка/
За баткото на Мимозката и аз съм от гласуващите с две ръце,че е голям чаровник...женските мами пазете си щерките
...а,пък мъжките да се замислят,че тя и Жулката е сериозна заплаха.. 
Ирка,не се заканвай много на мъж ти,че то и аз от време на време така разправям...пък минат,не минат два дни и като се сетя ,колко го обичам.....ще се наспиш и ще ти мине....
А,за зъбите-не се плашете-не всички излизат със зор-Сами ми извади кътниците без да го разбера...е,вярно,че преди това кучешките ми разказаха играта,ама се преживява/щом още съм ентусиазирана за бебета/...
На,като казах бебета,та се присетих-тая вечер,като гледах ,че вече и в милата ни Родина ще има раждане във вода и заявих на мъжа,че третото така ще го раждам и той каза"Добре"
Сега/понеже видях,че няма да отметна всички теми...
пък и не е нужно/,да мина и през веселата част:Честит половингодишен юбилей на Лео и на Калоян...И първо зъбче на Килиан,на Божа нова шапка/дано мама и да не я загуби
/..и на всички други с повод и без повод
....И не мога да се стърпя,ама много хубави на снимките и Марти и Мия и Божа и Жулианката и ...абе всичките са страхотни..../и мама Уна и тя много свежа
/Р.S.Таня 79,то вярно вчера времето беше скапано,ама ако вземеш да се разчистиш пак следващия път като ти се отвори път към Пловдив ....да знаеш,че ще се разсърдя сериозно и поне два дни няма да пиша при майските

Моа мъж никога не може да се измъкне на 8ми декември защото тогава е и рождения му ден и нали ще има развод 

Момичета, много мерси за пожеланията, много сте милички. Заповядайте:
morning

), Божа, голяма кукла! 
Деспет, ние даваме желязо, в резултат а*ото ни е сиво - черно (нали се получава тази "реакция") и се запекохме сериозно.
(към 7 - 7.30!
И от 6ч. сутринта вече е сериозно буден, дадох му сок от круша и "разтоварихме" малко... Иначе уж не яде чак толкова каша - 150 - 160 г. (както пише на опаковката, че се дава за 5 месеца), след това има малко цокане преди лягане (ако иска, че и той като Божа нещо ме отлюспва
Ама: