Но аха-аха да пиша и момата квикне 
Току що прочетох последните публикации и малко се афектирах отново,но ще се въздържа от коментари, в името на добрия тон. И понеже виждам че тук някакви общи правила не могат да се наложат /защото всички сме различни/ и че винаги има засегнати и обидени,ще помоля нещо лично за себе си: МОЛЯ,да се издирват и да ми се предоставят линкове към статии /насочени определено към мен/ тогава и само тогава,когато съм попитала или очевидно се колебая! Не желая статии, противоречащи на моето мнение и разколебаващи решение,което вече съм взела! Това е,вие сами ще решите дали да удовлетворите молбата ми. Смятам,че за да няма обидени,чули и недоразбрали,по-добре е директно да си кажа кое не ми е приятно. И колкото повече мами го направят,толкова по-коректни ще са отношенията ни и толкова по-дълго ще се запазим в този състав
Уточнявам,че този ми пост е провокиран от изказванията по-горе,но в никакъв случай не визира никой от тях 
И аз съм понастинала,пия Парацетамол и едни капки за нос
Май се заразих от Дая
Иначе за болно гърло мога да ви препоръчам едни много ефикасни бонбонки-Фитолол се казват.Оф,трудно ми е да пиша с една ръка,като заспи Дая,пак идвам

, но си прекарваме добре

Според мерилките на педито сме 5.400 кг и 62 см, но аз нещо не вярвам на тоя кантар,че бая тежи чавето
Нашите очи определено са светли-за сега синьо-зелени,но сигурно ще станат зелени,че на татито са зелени. Ама на майка ми и на сестрата на мъж ми са много сини,така че знае ли се
Незнам вече к'во да я правя
, мале да знаеш че младите ще живеят при теб тогава, аз такава ревлива снаха не искам в моя дом 

в началото бяха сиви, после сини, сега са пъстри като на баща му с леки нюанси на кафяво (като моите) 
?
/