Юлските девойки и момчета папкат ту ръчички, ту крачета

• 13 779
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
  • somewhere over the rainbow
Диди,тук съм бе Hug Но аха-аха да пиша и момата квикне hahaha
Току що прочетох последните публикации и малко се афектирах отново,но ще се въздържа от коментари, в името на добрия тон. И понеже виждам че тук някакви общи правила не могат да се наложат /защото всички сме различни/ и че винаги има засегнати и обидени,ще помоля нещо лично за себе си: МОЛЯ,да се издирват и да ми се предоставят линкове към статии /насочени определено към мен/ тогава и само тогава,когато съм попитала или очевидно се колебая! Не желая статии, противоречащи на моето мнение и разколебаващи решение,което вече съм взела! Това е,вие сами ще решите дали да удовлетворите молбата ми. Смятам,че за да няма обидени,чули и недоразбрали,по-добре е директно да си кажа кое не ми е приятно. И колкото повече мами го направят,толкова по-коректни ще са отношенията ни и толкова по-дълго ще се запазим в този състав Hug Уточнявам,че този ми пост е провокиран от изказванията по-горе,но в никакъв случай не визира никой от тях Naughty
И аз съм понастинала,пия Парацетамол и едни капки за нос #Cussing out Май се заразих от Дая hahaha Иначе за болно гърло мога да ви препоръчам едни много ефикасни бонбонки-Фитолол се казват.
Оф,трудно ми е да пиша с една ръка,като заспи Дая,пак идвам  bouquet

# 181
...момиета може ли някой да ми пусне линк за продавалника че нещо не го намирам Embarassed

http://www.prodavalnik.com/ppc/

заповядай  Grinning

Lala, радвам се, че Пипи е добре и нямате тревоги около него  Hug
трябва да ги запознаем някой ден тия наш`те астро близнаци Laughing
някой не организираше ли  Варненска срещичка скоро, какво стана newsm78

# 182
  • Варна
Здравейте и от нас!
Лала браво на Пипи, че се е оправил само с физиотерапията  Hands Thumbsup. Ние също ходихме при доцента, но той каза, че на Тодор всичко си му е наред.
ИвИчка, ние двете с Жорито си правим вече за втори път срещичка само двете, защото никой друг не идва tooth , но си прекарваме добре  Flowers Sunflower

# 183
  • ES
Здравейте момичета,
първо честити месечинки на родените с днешна дата бебчовци

Хей, момичета не спорете, не се карайте. За това е форум всеки да сподели своя опит и виждания, ако успее да убеди че правилни, още по-добре.

Лала много се радвам за Пипи, колко малко му е трябвало да се оправи детето, само ядовете и притесненията остават.
Синеоче, със слинг съм, не личи ли? Ами как ще личи като съм го опнала, ама и бебо искаше ръцете да са отвън и е обхванал само дупето му. Това не е слинг с халки, сестра ми го подари за Митака и да ти кажа взех да го ползвам и уж не реве. Че с това носене на ръце без ръце останах.

Момичета моето момче ме целува с кърмаческа целувка. Мисля, че имаше в кърмаческия такава тема. Там е дадено видео с едно бебе как суче....бузата на мама. Та и моя си досуква оттам.  Laughing  Знам, че не е истинска целувка, че детето не влага това, което една целувка предполага, но усещането е страхотно.  Flutter
Лек ден

# 184
  • somewhere over the rainbow
Време е да ви се оплача от наш'та мома. Mr. Green Мисля да я номинирам за приза "Най-ревливо бебе на републиката" hahaha Няма толкова рев-ако й се събират 3 часа в денонощието да е будна и да не реве,трамвай да стана. Реве  като е гладна,реве кат' се нахрани /че е свършило/,реве като е насрана,реве като й слагаш новия памперс,реве като й се спи,събужда се с рев,реве,че иска да е на ръце,като я вземеш реве,че иска да не седиш на едно място...и т.н. и т.н. Ааа,и м/у другото ей така за разнообразие малко рев-профилактично. Ее,аман!...Имам шумове в ушите вече hahaha Абе като Сърдитко Петко: Все за нещо ще намери да се начумери,ту му млякото горещо,ту пък друго нещо...
Хей,Диди,не давай на Алекс да го чете това, Naughtyче току виж се отказал пред олтара Joy
Ааа,Бета,моля,моля, ние сме по-фини bowuu Според мерилките на педито сме 5.400 кг и 62 см, но аз нещо не вярвам на тоя кантар,че бая тежи чавето Peace Нашите очи определено са светли-за сега синьо-зелени,но сигурно ще станат зелени,че на татито са зелени. Ама на майка ми и на сестрата на мъж ми са много сини,така че знае ли се newsm78
Мариаели,и нашият мехлем за дупето не помага. Първоначално имаше ефект,ама сега същата работа...червено ама червено Sick Незнам вече к'во да я правя newsm78

# 185
  • Варна
Здравейте мами и бебоци  bouquet
Честито на днешните месечинки.да са здрави и засмени
пишете ни и нас в кюпа на болните. #Cussing outаз кашлям яко,носът ми тече абе тадост.малкият и той киха изапочна и да кашля вече Sick.и аз май като всички други с хомеопатия ще се лекувам/както и малкия/дай Боже да помогне.

NAN,и ние сме като вас Peaceвсе едно твая постинг аз съм го писала.да вземем да направим едни общи номинации Joyмай Митака на gery_to и той е снас,абе тез Димитровци много ревливи излязоха Laughing
Пздрави на Адаша  bouquet
нашите очи минаха през цялата цветна гама.малкия се роди със сиви,после станаха пъстри и сега започнаха да покафеняват.ами то няма как като и двамата с татито сме със кафеви очи.
Между другото/само споделям/днес педито което е и хомеопат ми каза че Хамомилата помага много при деца които много плачат и искат само на ръце.аз ще пробвам да видя дли ще има ефект.айде изчезвам че сйм със бебе в скута.до после  bouquet

# 186
  • някъде
НАН, каква е тази ревлива мома ooooh!, мале да знаеш че младите ще живеят при теб тогава, аз такава ревлива снаха не искам в моя дом hahaha Когато се оправи е добре дошла Hug
jorjito, взимай мерки и се лекувай защото този вирус е много упорит- мен вече 5-ти ден ме държи и от днес мога да дишам през носа, че тия дни не можех въобще! И пия фервекс, правя си инхалации, напарвам си краката ooooh!

# 187
Здравейте, мамита Wink
Честито на Деница,Пламена и Калоян!
Nita,с тези коктейлчета ще се опианчим сега  newsm24
N_A_N ,с характер ще е момата.Значи у вас е весело Whistling
Диди, Фервекс мога ли да пия?Незнаех... Thinking
Айде после пак...се не остава времееее Crossing Arms

# 188
Честито на Деница,Пламена и Калоян!

# 189
  • София
Честито на бебчовци Пламена,Деница и Калоян.
Днес цял ден моят Люско е голямо мрънкало и все до него трябва да съм.То не бяха викове,то не бяха ревове,изобщо чудо голямо.Друг път поне памперса като сменяме настава веселба,но днес и тази процедура не му се нрави.Ей го дей,сега уж спеше,ама сякаш ме усети че сядам да напиша някой ред и ококори очите.И понеже се мъчим сега да пишем и двамата ще пожелая само бързо оздравяване на болните мами и бебета и ставам да се разнасяме.

# 190
  • някъде
Диди, Фервекс мога ли да пия?Незнаех... Thinking
Да, може също и колдрекс! Аз пия фервекс три пъти на ден- съдържа парацетамол! Peace
Така каза една аптекарка, понеже пратих мъж ми да купи нещо от рода на оспамокс, но да става при кърмене и тя казала че няма такова, но мога да пия тези! И днес докторката каза същото! Peace

Днес цял ден моят Люско е голямо мрънкало и все до него трябва да съм.То не бяха викове,то не бяха ревове,изобщо чудо голямо.
Споко Mr. Green, днес това явно е масово явление  ooooh!, не сте само вие hahaha

Очите на Алекс baby_neutral в началото бяха сиви, после сини, сега са пъстри като на баща му с леки нюанси на кафяво (като моите) ама как само го обясних Crazy

# 191
Честито на Деница и Калоян!!!
А сега и ние да почерпим днес, че ставаме на цели 4 месеца!!!

# 192
Честити месечинки днес!

Gery_to, аз доста се чудех как да процедирам със заголването - видях, че има доста противоречиви срановища и първите два месеца нищо не пипах. После, обаче, по лично мои си причини, реших, че е по-добре да започна аз да го правя, вместо да оставя нещата на произвола. Дотук съм успяла да сваля кожичката някъде до средата на главичката, но върху самата главичка се вижда една прозрачна ципа, която трябва да разкъсам, преди да успея да продължа. Засега съм го оставила, заради гъбичките в едната ингвинална гънка, които има в момента, да не се инфектира нещо. Не бързам заникъде.

N_A_N, няколко пъти се случи, когато Самуил плаче без очевидна причина и от нищо не се успокоява, започвам да го чеша, където се сетя и така налучквам някое място, при което той видимо се успокоява - просто го сърбяло детето. В началото си мислех, че защото бързо растат - помните ли като ни растяха коремите, как сърбяха най-накрая? После дойде тази суха кожа и обривите. Дали пък и на Дая не й е някакъв такъв случаят  smile3506?

А, на кого щях да казвам - ако и двамата родители са с кафеви очи и коси, при определени обстоятелства е възможно детето да е със светли. Обратното не е възможно при никакви обстоятелства. Naughty /е, почти никакви, в медицината 2 и 2 почти никога не е 4 ! rotfImao /

# 193
Здравейте маменца  wavey

Асе добре дошла пак при нас  Hug
biboshka как е възможно да има гъбки там в гънките не доумявам  Rolling Eyes
Аз побързах да я свърша тази работа със заголването /както и моите приятелки/ понеже знам че до 3-тия месец децата имат недоразвито усещане за болка.Мен така ми беше притеснено а камо ли ако бебо реагира  ooooh!

Иси кам не се фиктирай чак толкова.Мнения различни  Wink

Нарина чудесна тортичка си сътворила  Joy
Честито на днешните месечинковци! И специално на Пламенчето !    bouquet
Галко също понякога ми засуква бузата,друг път си търка устичката в нея.Кое ли от двете определя като целувка чудя се  newsm78
Очичките са ни все още сини пък да видим дали ще се променят към зелено като моите  Praynig

Хайде лека нощ  Heart Eyes

# 194
Фионка разбирам манията ви по тая игра но не мисля да се примирявам със ситуацията,нито пък да си я превръщам в хоби  Naughty
То не е от днес това.Вече почти година, но все си мисля че ще му втръсне ама тц...

Общи условия

Активация на акаунт