Рядко се включвам да пиша във форума, но иначе стриктно чета всичко изписано от вас. Тъкмо реша да отговоря на някого, и друг ме изпревари с моя отговор.
За това си трайкам, тъй да се каже. 
Да отбележа - темичката ни е оформена зверски красиво! Просто като я отворих за първи път - ахнах!!
Аплодисменти за Фиона и Бибошка!

Включвам се по темата "бебешко - мъжко достойнство"
- Бибошка, това от постинга ти не го разбрах - "Дотук съм успяла да сваля кожичката някъде до средата на главичката, но върху самата главичка се вижда една прозрачна ципа, която трябва да разкъсам, преди да успея да продължа. Засега съм го оставила, заради гъбичките в едната ингвинална гънка, които има в момента, да не се инфектира нещо."
Аз съм за забелването. От чисто хигиенична гледна точка.
Забелвам пишлето на сина си от както навърши 20 дена. Така ме посъветваха на една от лекциите, на които ходих като бременна. И на мен не ми достигаше смелост, защото като навърши 3 месеца до никъде не бях стигнала - показваше се само върха на главичката. Обаче това, което описваш Бибошка - прозрачна ципа, която трябва да разкъсам, преди да успея да продължа, не го срешнах.
На миналия контролен преглед при педиатърката я помолих да обърне внимание и на пишлето и тя с едно дръпване извади главичката.
Стефан се смя през цялото време, явно нищо не усети . От тогава до преди седмица на всяка баня го забелвах и мажех с реванол (на мехлем). В записките ми съм си записала, че след окончателното показване на главичката, забелването почва да се прави веднъж седмично. И сега го правя веднъж на седмица.
/е, почти никакви, в медицината 2 и 2
/
,но и по този въпрос се водеше спор в Майки-бъдещи и настоящи. И тук се намериха хора,които да кажат,че традициите не са това,което бяха 

,пък и то това си е традиция при нас-мъж ми е заврян зет,що не и Алекс
Честити месечинки на
и аз съм същата тиква

При всички случаи знанията им са много по-задълбочени.
От една седмица насам пък за капак се буди по цяла нощ и ако не му дам цица няма успокояване,просто Кошмар.С една дума кърмене Нон стоп