*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, - тема 5

• 17 291
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
  • au bout du monde
Ако е така е от страната на баща й.
Винаги съм се чудила, че малко си приличат.
Нещо все още не ми се връзват нещата обаче.

На твсериали не им вярвам хич. А и не споменават име. Може да е друга.
Този не е бащата на Дениз. Thinking Така че няма как да са сестри двете. Приятелки са.

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 01:33 от La Libellule

# 166
Сестри са, казвам ти!

# 167
  • au bout du monde
Сестри са, казвам ти!
Искам черно на бяло доказателства.Laughing

Не ми се връзва да са сестри. Майка й и баща й са различни. Как ще са сестри Rolling Eyes
Казвала е, че й е много близка приятелка. До колко знам са се запознали, когато е отишла в Истанбул.

И на бар са били. Днес ще бъде тихоооо😁
https://twitter.com/BaysalDenizBR/status/1511560054125830147?t=M … 3lxcQipQ&s=19

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 10:56 от La Libellule

# 168
Сестри са, казвам ти!
Искам черно на бяло доказателства.Laughing

Не ми се връзва да са сестри. Майка й и баща й са различни. Как ще са сестри Rolling Eyes
Казвала е, че й е много близка приятелка. До колко знам са се запознали, когато е отишла в Истанбул.

И на бар са били. Днес ще бъде тихоооо😁
https://twitter.com/BaysalDenizBR/status/1511560054125830147?t=M … 3lxcQipQ&s=19

Дадох ти доказателство - ти не вярваш. Grinning Следя Дениз още от времето на фазилетка 2017г. и знам, че Гьозде и е сестра. Веднъж даже турски фенове на Езгито Е(тези които мразят Дениз ) бяха ядосани, че сценария се въртял около Зехра, защото Дениз и Гьозде били сестри(Гьозде работи като помощник сценарист или нещо от сорта за сериала)
Ето още едно интервю на български: не ми дава да кача линка- заглавието на интервюто е Дениз Байсал: "Ако бях на мястото на Хазан, щях да избера Яъз" потърси го.

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 11:18 от Yanica_

# 169

О, вижте кой още е бил на партито.. Според вас дали има някакви искри между него и Езги, харесват ми като двойка 😁

# 170
Момичета, няма никакво значение приятелки или сестри са. Държат една на друга и се подкрепят, това е важното.
Аз се издразних на Кайла, защото нейният поздрав си беше демонстрация. "Ето ме, вижте ме, тук съм." Не ме разбирайте погрешно, нямам нищо против момичето, но ме дразни, когато някой се вре в приятелския кръг на бившите си. В крайна сметка, винаги има причина някой да е бивш и това не означава да се разминавате като бойни кораби по улицата, но и не означава да се обясняваш на приятелите му/й колко са ти ценни. В крайна сметка това принуждава приятелския кръг да избира страна в история, която си е между двама души

# 171
Момичета, няма никакво значение приятелки или сестри са. Държат една на друга и се подкрепят, това е важното.
Аз се издразних на Кайла, защото нейният поздрав си беше демонстрация. "Ето ме, вижте ме, тук съм." Не ме разбирайте погрешно, нямам нищо против момичето, но ме дразни, когато някой се вре в приятелския кръг на бившите си. В крайна сметка, винаги има причина някой да е бивш и това не означава да се разминавате като бойни кораби по улицата, но и не означава да се обясняваш на приятелите му/й колко са ти ценни. В крайна сметка това принуждава приятелския кръг да избира страна в история, която си е между двама души
Оо, според мен това джудже изобщо не е бивша, сега ще се появи за лятната почивка 🤷‍♀️
Аз си мисля, че по-скоро си беше демонстрация към хората, иска да каже "все още съм с него bitches" 😅... Ама и тя си е права, не е за изпускане, кога пак ще извади такъв късмет да има мъж като Чаалар 😁

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 12:05 от Valentina_Dimitrova

# 172
Съвсем скоро ще разберем.
По-скоро съм с усещането, че тя си търси пътечка да се върне, а не че е актуална, но това ще стане ясно до месец-два.
Не забравяйте да гласувате, че двойката ни изостава. Иначе Езги изпадна 😎

# 173
Съвсем скоро ще разберем.
По-скоро съм с усещането, че тя си търси пътечка да се върне, а не че е актуална, но това ще стане ясно до месец-два.
Не забравяйте да гласувате, че двойката ни изостава. Иначе Езги изпадна 😎
Е, как няма да си търси, тя братче на изтривалката пред вратата му трябва да спи и да му се моли да се върне😂 без да се обиждат феновете на Кайла ако има такива тук.. Ама е късметлийка, няма спор и трябва да държи здраво 😅

# 174
  • au bout du monde
Не е казано, че тази й е сестра. Няма име.
Мисля, че е друга сестра й.
Коментираха, че й е близка приятелка, а не сестра.

Кайла да не е актриса, за да съм й фен 😄

Според мен обаче характера му е труден. Може много симпатичен да изглежда, ама никой не знае какво е да се живее с него 😆

Гледахте ли клипчето от бара. Д. май е близо до Ч.😁

# 175
Не е казано, че тази й е сестра. Няма име.
Мисля, че е друга сестра й.
Коментираха, че й е близка приятелка, а не сестра.

Кайла да не е актриса, за да съм й фен 😄

Според мен обаче характера му е труден. Може много симпатичен да изглежда, ама никой не знае какво е да се живее с него 😆

Гледахте ли клипчето от бара. Д. май е близо до Ч.😁
А защо трябва да е актриса, за да ѝ е фен някой, според мен и тя си има своите фенове/симпатизанти 🤷‍♀️

# 176
  • au bout du monde
Не знам как да го обясня аз съм фен на Д и Ч. Тези, с които са слабо ме засягат. Приемам ги като час от тях. Но точно фен не съм им.  За това така го казах. В момента, в който приключат отношения не ме интересуват.

С кучето в ресторанта и в бара 🤔 мн странно.  Толкова да не може да го остави вкъщи. Тази шумотевица не е най- приятното нещо за животното.

И с нашето ходим навсякъде, където може, но на бар до сега не сме били😄

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 12:51 от La Libellule

# 177
Гледах клипчета от партито. Баръш пее песен - яко се вживява Grinning Grinning
Аз пък си оставам с мнението,че са сестри хаха

# 178
  • au bout du monde
Бая танци е имало снощи. На Ч кръста се е оправил 😁

Ох много ни водят вече с гласовете🤨

И в другите категории ще ни настигнат

# 179
Милият Лео го мачка толкова народ и е на сета с целия екшън, че надали ще се впечатли от един бар.
След купона снощи се пита в задачата как снимат днес 😂
Няма да ни настигнат другите категории, просто не бива да се разсейваме и да гласуваме редовно

Общи условия

Активация на акаунт