Сняг вали и вятър духа, а СЕПТЕМВРИЙЧЕТО щастливо гука

• 14 150
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Влизам за да подкрепа Яни макар и само във форума.Много ти се насъбра,но ти си много борбена и силна жена и ще се справиш.Възхищавам се на силата ти.Ако имаш нужда от помощ ще ти помогна с каквото мога.Наистина ми е мъчно за теб.Силно те прегръщам и доскоро
Целувки на Дари и Алексчо
Стелитка радвам се че Рая вече е по добре Hug
мама Капи сигурна ли си че ви никнат зъбки.Беше писала че и на теб рано са ти избили,но за мен е чудно толкова рано да избият newsm78
Вики 81 благодаря за саита.Бях го пропуснала.
За косопада за сега не съм забелязала но никога не е късно
До скоро майчета.Нямам търпение да се видим пак.

Последна редакция: пн, 27 ное 2006, 19:16 от Mila84

# 196
Здравейте мили мами и бебоци  Heart Eyes
След срещичката ни в Мола нещо се поразболях,гърло,хрема,температура силно се надявам да не е грип и да не заразя малкият ми тигър.Днес сложиха на Арен 2рата доза пентаксим и това дете спи вече с часове,няма температура или други странични реакции.
Ирини радвам се,че ви е харесало душчето.За мен е едно страхотно преживяване също.Как върви къщата?На какъв етап е вече?Какви костюми търсиш?
Яни мила понякога всичко се струпва на куп,но нямаме избор освен да се справим със ситуацията.Не вини майка си и не търси причини.Гледала е дечицата,а гладенето може да се свърши винаги ,а и родителите не са ни задължени по всички възможни начини.Вече сме порастнали достатъчно ,за да бъдем самите ние родители.Радвай се на дечицата и колкото можеш по-малко нерви хвърляй за домакинството.
teletabis2Добре дошла сред нас.Разкажи ни за себе си и бебочето!
валентинпо-добре ли сте вече?Как е Нели?А Габи?
за пентаксима ми казах а,че я няма в Търговска Лига,аз си я  поръчах от един склад,доставят ти я директно в къщи до 2 часа имат всичко за което се сетите,че може да има в един аптекарски склад.телефона е :9622222

# 197
Здравейте
И ние днес добре се разходихме в хубавото време,жалко че ще става по-студено по-натам,но пък си е хубаво да има и сняг,много приятно настроение създава около коледа.
Моите пъпки се оправиха,все си мисля че не е от въпросния крем,защото алергиите имат друг вид.Но така или иначе е грешка да се купува без тестер преди това за да не стават неприятни изненади.
2 дена подред у ние къпем бебето в душ кабина,мъжа ми сяда на седалката вътре и го държи а аз го къпя,става по-бързо LaughingНе че няма да го къпем вече във ваничка,но можем да редуваме.
Моите килограми са някъде +2-3,но неискам  да свалям всичките,много ми отслабва лицето и не ми харесва,така си харесвах лицето като бременна.Старите ми дънки ми стягат в кръста ,имам  малко шкембенце,но правя упражения и карам крос-тренажор вкъщи.Нямам апетит,но хапвам по малко.Изцеждането съвсем го разредих-по1 път на 3 дена Mr. Green,скоро очаквам да спре.
Лека вечер на всички,по-малко проблеми и повече добро настроение!!
  bouquet

# 198
Здравейте, момичета,
благодаря ви за топлото посрещане във темата.
Аз съм на 30г. и родих на 12 септември първото си много чакано бебе- Александър. Терминът ми беше на 15 септември, но човечето се роди на 12 - 3 510 кг и 54 см. Сега е над 60 см.  и много ми е скъп.

Голямата ми болка е че неможах да го кърмя- беше месец и половина на смесено хранене, защото не успях да се науча нещо и кърмата ми беше малко, но какво да се перави...сега е изцяло на АМ Има ли някой като мен да е на изкуствено хранене сега?
Знацхи аз се опитах да ви пиша за коледното парти, но явно не в подходящата тема- някой видях че е предложил детския парти клуб на Русалийски проход, а аз живея точно натази улица, така че мога да помагам по организирането и т.н.

А забравих иначе имам малка галерия за картини и  се занимавам с организиране на изложби Simple Smile
поздрави и итцелувки на всички

# 199
Здравейте момичета!
От вчера следобед Нели не е вдигала температура,а и пъпките започнаха да завяхват малко по малко.Сега се моля Габи да не е следващата. Praynig Praynig Praynig.
За килограмите-остават ми 3 кг. и вече съм си възвърнала килограмите от преди да забременея,за 10 дена съм отслабнала с 5 кг.,ако е карам така може и да си възвърна ученическите килограми Mr. Green.Само като си помисля,че като отидох да раждам бях 88 кг.,а сега съм 68 кг. и направо не мога да повярвам на кантара Shocked.
Яни мила много ти се насъбра и на теб напоследък,но съм сигурна,че всичко ще се нареди,след лошото идва мноооооооого хубаво,вярвам в това.Прегръщам те силно Hug!
Телетабис добре дошла при нас,надявам се ще се чувстваш добре в нашата компания.  bouquet
Стелитка радвам се и аз,че Рая вече е по-добре Hug!
Мили момичета,не искам да се повтарям,но наистина без вас съм за никъде,толкова мило ми става като чета колко положителна енергия ми изпращате с милите думи,съпричастността и съветите,които получавам от вас,просто не мога да ви опиша колко сили ми давате,прегръщам ви силно всички до една Hug!

# 200
  • София - Бургас
ПРИВЕТ!
     Телетабис, добре дошла и от нас с Карина! Heart Eyes
    Ирини, напоследък и аз се чувствам много уморена, въпреки че Кари е много спокойна и нощно време не се буди (наспиваме се).Ти явно имаш доста повече ангажименти от мен - работиш, грижа около къщата, Спаси и т.н.Аз не работя, грижа се само за Карина, съпругът ми много помага в къщи - готви, чисти, дори вечер се занимава повече от мен с детето и въпреки това се чувствам отпаднала, постоянно ми се спи, кръс ме боли и т.н.Но стига съм се оплаквала...
    За килограмите: забременях на 49кг., камих 17кг., тоест влязох да раждам 67кг., три дни след като родих бях 58кг.Сега вече съм 51 кг., остават още 2 кг.Надява се скоро и тях да сваля, дори и още един, два по - малко.Вече влизам в старите си дънки, но определено не се чувствам комфортно, СТЯГАТ ми...., около краката, дупето, коремчето .... ooooh!
      Телетабис, не се притеснявай, че бебчето не е на кърма.Аз все още кърмя, но за съжаление кърмата не достига на бебка и утре ще купя Аптамил.Запасите в фризера са на привършване.... SadВ началото само ще дохранвам, но предполагам, че много скоро след това кърмата съвсе ще спре.Все пак има много деца хранени изцяло от АМ, които са живи и здрави...
      Денис и Ирини, аз също ще се възползвам от информацията за пентаксима.Благодаря ви! Heart Eyes

# 201
Привет на всички във форумчето и от мен Simple Smile Редовно ви изчитам и искам да помоля да прибавите и нашите данни към септемврииските бебоци.
Бебе Калина се роди на 26.09 с тегло 3.550 и дължина 50 см. През първия месец качи само 590гр и бях на крачка от грешката да започна да я дохранвам. Благодарение на подкрепатна на  една приятелка и мъжа ми  нашето бебче е само на кърма и за две седмици  качи  цели 900гр. След два дена сме отново на консултация и ще разберем колко още сме порастнали.
Държа да отбележа, че отскоро да маневрирам в интернет пространството и за първи път участвам във форум (всъщност нищо не ми е ясно Embarassed), та моля предварително да бъда извинена за евентуалните грешки и пропуски!

# 202
teletabis 2 , dобре дошла при нас !
И моя бебо Димитър беше в началото на смесено харанене/не ми достига6е кърма.... болна тема за мен е това..../
От 2-я месец сме на АМ - Аптамил, а ти каква храна дава6 на бебо?
Приятен и усмихнат ден на вси4ки !

# 203
Mima kalina, горещо приветстване в най-големия форум за бременност и майчинство, а и сред нас СЕПТЕМВРИЙКИТЕ;-)
Добре дошла и от мен, Teletabis2! Много е хубав, че ставаме все повече и повече!

По-същество:
Ирини, задължително ще пробвам този начин на къпане! Струва ми се, че е много хубаво и за бебка, когато усеща пълен контакт с кожата на мама или татко! Със сигурност изживяването е страхотно и за двама ви!  Peace
Денис, оправяй се по-бързо! Малкият ти тигър се нуждае от теб! Дано наистина да му се размине и ти да се възстановиш бързо!  Heart Eyes
Яни, тази история ми е добре позната! И аз когато забременях ми беше говорено и обещавано какво ли не, но резултатите два месеца след раждането нямат нищо общо! Май ще се наложи да прекъсна, защото няма кой да гледа Ивана, зад мен има един куп дрехи за гладене, навсякъде има биберони, шишета и помпи за изваряване /и то при условие, че се кърмим, не сме на АМ/, трябва да сготвя нещо, да изчистя, а и да гледам да съм максимално много време на вън с малката! И това при условие, че живея със свекърите ми!  Tired
Ивелина, тя и моята педиатърка така си говори, но от едното влиза, от другото излиза! Една мама с момиченце на 6 месеца също ходи при нея и тя й казала, че можело да започва вече да дава месо, а тя малката е още изключително на кърма  Party
За косата да споделя и аз, че не ми пада, но ми е много изтъняла и за първи път не ме хвана боята както трябва, а съм се боядисвала по време на цикъл, на бременността и винаги ме е хващала перфектно!
Килограмите при мен все още са критично много - 65, но не се притеснявам много, когато му дойде времето ще ги сваля бързо, поне така се надявам! Старите дрехи още са ми теснички, но това е една добра предпоставка да си купя нови!  Hug

Сега да ви разкажа малко и за нас. Ивана ми се струва мнооого пораснала и натежала, защото гърбът много ме боли! Единственото спасение е масаж преди лягане! Малкото патенце започва да си спи по цяла нощ /от 23 до 6 часа/ и да си прави понякога по-големи от 3 часа паузи! Изглежда ми всичко наред при нея, но да не викам дявола!  Twisted Evil В 11 часа сме на ваксина /първи прием на Пентаксима/ и се надявам да мине леко, заредила съм се с Панадолче за всеки случай, а ако каже докторката, ще и дам превантивно!

По-късно ще се отчетем и с актуални мерки и теглилки! Лек и успешен ден от нас!

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 09:35 от Assita

# 204
Ирини а като се къпете така под душа не влиза ли вода в ушичките на Спаси, нали трябва да се пазят  newsm78
Валентин радвам се че сте по-добре дано скоро се похвалите ча всичко е минало и сте напълно здрави
за косата - не ми пада и въпреки че кърма боята ми хваща но е станала по-суха, след като я исуша слагам обилно кристали за коса, и кожата ми е стнала по-суха особено на краката Confused
Добре дошли на новите мами със сладки бебешори  Hug

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 11:46 от viki81

# 205
здравейте,мами!
Искаме и ние да се присъединим към вас!Моето бебче е родено на 17 септември и се казва Александър.Роди се 3 килца и 50 см.Ще се радвам да си бъбрим за малките бебешоци.Скоро ще ви пратя и снимки.
Цунки на всички бебоци и до скоро  Hug

# 206
Здравейте мами и бебочета:)

Добре дошли на новите мами и от мен, ех колко хубаво:)

Телетабис, за тържеството... ами Денис всичко вече е организирала, ако имаш възможност прочети темичката и ще разбереш.  И в тази вразка и аз да си кажа Браво Денис страшна си  и бързо да се оправяш, ей:)

И ние практикуваме това с къпането, супер е:) С Ивайло така сме се забавлявали, сега и с бебо. Вики81, все пак главичката на бебо не се слага по душа, няма страшно.

Валентин, хайде гонете ги вече тези болести... Стискам палци Габи да не я прихване и вече да мислите само за хубави неща и престоящите празници:)

За килограмите... и аз имам да свалям 4-5кг, но не ги мисля. Все пак 9 месеца сме ги качвали, сега ни трябват 9 да ги свалим:)

Бебе Бобо напоследък е доста поспалив, сигурно и времето му се отразява. Иначе проблеми с него нямам, папка, пишка, ака, спинка, гукаме си, играем си:) Днес сме на консултация да ни видят и главичката (стискайте палци), че нали беше малко мекичка, и ако там нещата са наред..... ехеее кои като мен:) Е от работа не мога да избягам, но не се и оплаквам, хубаво ми Simple Smile

Приятен дееен, ние се гмуркаме в мъглата:)

# 207
привет мамчета!
Преди малко се прибрах от бизнес среща и гледам - Спаси го няма. Таткото се обади и ми каза "Ние сме на зъболекар" Shocked Shocked Shocked  Simple Smile а на мечето ми му е време да хапва.
На новите момичета - добре дошли   bouquet И да пишете, ей, че присъствието ви на първата страничка само по себе си няма никакво значение ако не общуваме Naughty
Валентин, дано ви се размине, мила. Денис,оздравявай. как е Арен? Щастливке, чакам добри резултати за хубавеца Бобо /много много е сладък/  Praynig
За килогтрамите - аз ви казах - стоя на едни 10кг отгоре и даже чат-пат варирам с половин килограм нагоре или надолу. Иска ми се да си наложа някакъв добър хранителен режим, но дефицитът от време ми налага друго. Ви, четох в кърмаческия коментарът ти в темичката за килцата и направо все едно аз съм го писала. Убедена съм, че ще вляза във форма в момент, в който спра да кърмя, но ако измисля нещо и по-рано ще е супер. В този ред на мисли, понеже сте ми близки - ако решим дружно да си наложим някакви правилца и си обещаем - аз бих се стимулирала /дам ли дума, ако ще света да свършва си я спазвам/

Иначе, тези дни  съм някак коледно настроена. Вчера пекох тиква с мед, ванилия и канела и цялата къща мирише на празници  Wink  Правя си списък с предколедните задачки и подаръци и със Спаси от утре ще започнем да го изпълняваме.

# 208
Привет сладурки!!!мнооооооого ми е мъчно за вас и за това че не влизм така често но имам задачки. Иначе сме здравички и тежички! Пътуваме вече и на далече Laughing затвъддихме режим, който включва за жалост  и хипер активност от 12ч дп 0 Sick на ръце занятия всякакви и киселеене Rolling Eyes Как да излезен НЕ знам!!! Освен колата, където спи за световно.....
Ирини пишеш:
Цитат
b]За килогтрамите [/b] - аз ви казах - стоя на едни 10кг отгоре и даже чат-пат варирам с половин килограм нагоре или надолу.

Е същото е .
Чакам с нетърпение 19ти за срещата и ме е яд че пропуснах предишната Mr. Green
Количка май сега Куини спидито но седналия вариянт със столче ще вземем, въпрреки че кекгурото е супер, но вече бягам от зимен кош за да не му търся и на него място Whistling
Тревожи ме че не се обръща нито коша нито дръжката обаче и на Иван може да не му се хареса.
Веси, давам вода за проблема и като че ли действа-били сме жадни. Ей Shockedжаден сме го държали newsm78
не съм ви изчела но ще наваксвам!
'Айде до скоро Heart Eyes

# 209
Здравейте мамчета
Добре дошли на новите момичета Надявам се да намерите много приятели сред нас
Благодаря ви за подкрепата и разбирането Hug Понякога когато ти е тежко най-важно е да има с кой да споделиш
Дарчето вече втори ден е на градина и ми липсва Толкова съм привързана към нея
А малкият ми мъж днес ми попя Направо се размазан Толкова му е сладко гласчето на мама мишлето

Мъжки мами как са ви пишоните Успяхте ли вече да ги заголите

Ние пък вече къпем Алекс в банята и го плакнем с душа Пускам лека струя и си му изплаквам главичката Той изобщо не реве за разлика от сестра си която и до днес реве като и мия главата

Щастливка чакаме добри новини от консултацията

Асита чакаме новини и от вас
Валентин  радвам се че Нели е по-добре Дано цялото семейство сте приключили с тая шарка

Денис оправяй се мила Стискам палци

Милче Дари много иска да види мъничката Неси трябва някой ден да се уговорим нещо че тя май ще пропусне 19 защото тогава е и нейното тържество

Алексчето ме вика така че до скоро Hug

Общи условия

Активация на акаунт