Отговори
# 165
  • Кърджали
И силата на Ългаз си има граници и това,че Ългаз стигна до тях направо ми разби душата .
Знам че Каан ще го изиграе невероятно, макар и понякога да ми се иска да го хване мързела и да играе не толкова добре....
Днес случайно попаднах на това

# 166
Как сте момичета ?
Образът на Зафер ми беше много противен , да не говорим от къде го изкопаха този страшен на вид актьор . Много не подходящ за баща на 3 светли деца . На него му се е случило нещо непростимо , но той така и не е намерил сили да продължи напред . Кое от всичките му действия беше правилно ? Нито едно . Така и не успя да прецени ситуацията и да се държи като зрял човек , при това изстрадал . Правеше се на великия отмъстител , а как се държа с Джейлин ? Даже не я изслуша , а тя всъщност е единственото му дете с което можеше да се гордее и да и благодари за усилията и в сплотяване , и физическото и морално оцеляване на семейството му . За отвличането на полицая , колата , златото , планираното убийство на момчето - нямам думи .
Метин направи голяма грешка , заради гузната си съвест ,че е неглижирал сина си и е позволил да тръгне по лош път . Аз никак не го харесвам заради държанието му след престъплението - страхлив , нагъл , даже супер морален , размахващ пръст . По логично е да се беше държал по смирено и разбиращо , когато обвиняваха Джейлин . А уж професионалист - бита , със загуба на паметта и объркана , той я осъди без да се замисли . И т.н , и т.н , НО Зафер е по лошият от двамата . Даже се чудя как може Джей да се прекланя толкова пред него , знаейки в какъв лузър се е превърнал . За това разчитам тя да погледне най после истината в очите и тогава да съди . Най вече да осъзнае кой е какво е за нея Йългас .

# 167
  • София
Алекс, а знаеш ли кой е този филм на Каан и Бушра?

# 168
  • Кърджали
Казва се Aşktır (Любов е), късометражен филм от 2016та.
Полудях да го търся, но ни в оригинал, ми с някакви субтитри го намирам.

# 169
Алекс, този филм "Любов е" изглежда много добър, особено и като разбрах,
че режисьорът е Ферзан Йозпетек - прекрасен режисьор!
Аз го знам от филма "Червеният Истанбул" с Халит Ергенч,
Туба Буюкюстюн и Мехмет Гюнсюр - великолепен филм - препоръчвам го!
Опита ли да го намериш YouTube?
Аз ще го потърся - ако  го намеря, ще пусна линк тук.

# 170
  • Кърджали
Къде ли не го търсих, но не ме огря
Ютуб беше първото място където потърсих...
Ако някой го намери да пусне линк. Ако ще и със субтитри на японски да е 🤪
Още един филм има на Каан, късометражен,който е неоткриваем. Сега не си спомням името му ..

# 171
  • AMS

Привет и благодаря за коментарите!!!
Няма такъв късометражен филм El Amore /Adriano Celentano - 2016 г.
нито във филмографията на Каан, нито на Бюрша, нито на Ферзан Озпетек.
"È l'Amore" е един клип, който е сниман в Истанбул от Ферзан Озпетек,
във връзка с новия албум - Le migliori - Най добрите - 2016 г
Мина и Челентано  изпълняват 12 песни и клипът е върху песента "È l'Amore" .
Първият им албум на Мина и Челентано излиза през 1998 г. Това е втория.
В клипа се вижда и корицата на албума, като реклама с плакати >>>

Скрит текст:

"Изповед" на Челентано е една от любимите ми >>>
https://youtu.be/_BLJVPuK19Y

Тази клип е по-добър  -  >>>

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 00:07 от * Diva *

# 172
  • Кърджали
Явно съм се подлъгала по статиите, на които попаднах от 2016та, че за започнали снимките на късометражен филм Aşktır.
Нищо де, ти клипа си носи насладата почти на филм. Се си го поглеждам от време на време, а и песента ми хареса. Песента всъщност ми се стори позната... Явно съм я чувала...

# 173
Дива, много ти благодаря за инфото! Hands Ok Hand
И аз търсих в световната база данни, но  не намерих нищо....
Но ти  си намерила точната информация! Обожавам Челентано,
а клипчето е разкошно! Hands Clap Hands Clap

# 174
  • Кърджали
Значи сериозно съм се подвела от статиите, на които попаднах.
Здраве да е.
Клипът наистина е разкош

# 175
Как сте момичета ?
Образът на Зафер ми беше много противен , да не говорим от къде го изкопаха този страшен на вид актьор . Много не подходящ за баща на 3 светли деца . На него му се е случило нещо непростимо , но той така и не е намерил сили да продължи напред . Кое от всичките му действия беше правилно ? Нито едно . Така и не успя да прецени ситуацията и да се държи като зрял човек , при това изстрадал . Правеше се на великия отмъстител , а как се държа с Джейлин ? Даже не я изслуша , а тя всъщност е единственото му дете с което можеше да се гордее и да ѝ благодари за усилията ѝ в сплотяване  и физическото и морално оцеляване на семейството му .
За отвличането на полицая , колата , златото , планираното убийство на момчето - нямам думи .
Метин направи голяма грешка , заради гузната си съвест , че е неглижирал сина си и е позволил да тръгне по лош път . Аз никак не го харесвам заради държанието му след престъплението - страхлив , нагъл , даже супер морален , размахващ пръст . По логично е да се беше държал по смирено и разбиращо , когато обвиняваха Джейлин . А уж професионалист - бита , със загуба на паметта и объркана , той я осъди без да се замисли . И т.н , и т.н , НО Зафер е по лошият от двамата . Даже се чудя как може Джей да се прекланя толкова пред него , знаейки в какъв лузър се е превърнал . За това разчитам тя да погледне най после истината в очите и тогава да съди . Най вече да осъзнае кой е какво е за нея Йългас .

Благодаря, Фили - и аз мисля по подобен начин, затова и споделям поста ти! И не ми се искаше да споделя това , което ще напиша след малко, но ме сърби езика да си го кажа като  се надявам на вашето снизхождение и търпимост.
Та така - аз май никога няма да разбера този култ към бащата в турските сериали.
Ми той направо Бог, бе Та тези бащи бият децата си ( особено ,ако са момичета), малтретират ги, търгуват ги, лишават ги от образование и винаги са готови да се откажат от тях, а накрая дори ги убиват.  И няма оправия от това клише - "той ми е баща", постоянно е насаждано, поощрявано, втълпявано и през 21 век. Вече бягам с 200 от такива сериали. Както и да е. Няма да продължавам, за да не засегна някоя от вас.
Иска ми се Джеилин да има достатъчно щастие, за да остане добър човек.
Искам за Ългаз достатъчно изпитания, за да стане още по- силен.
Искам достатъчно тъга за двамата, за да останат  човечни и достатъчно надежда, за да бъдат щастливи накрая.

# 176
Привет!
Благодаря за споделеното Flowers Bouquet, на Алекс за песента и клипчето Flowers Bouquet!

Напълно споделям това в цитата, защото досега се възмущавах тихо и наум.

Цитат
И не ми се искаше да споделя това , което ще напиша след малко, но ме сърби езика да си го кажа като  се надявам на вашето снизхождение и търпимост.
Та така - аз май никога няма да разбера този култ към бащата в турските сериали.
Ми той направо Бог, бе Та тези бащи бият децата си ( особено ,ако са момичета), малтретират ги, търгуват ги, лишават ги от образование и винаги са готови да се откажат от тях, а накрая дори ги убиват.  И няма оправия от това клише - "той ми е баща", постоянно е насаждано, поощрявано, втълпявано и през 21 век.

Гюл поне поиска прошка от Джейлин. Никой не пожела да я изслуша, да разговаря. Баща, майка, сестра вкупом се отказаха от нея, унижиха я като я изхвърлиха на улицата, шамар ѝ удариха, затръшнаха ѝ вратата като на някоя престъпница. Тя плака, моли ги...
После, все едно нищо не се е случило, Джейлин на пристанището трепери от вълнение в очакване на същия, който я изхвърли от дома ѝ. Не зная какво искат да внушат на зрителя, но мен не успяха да ме убедят, че държанието ѝ е приемливо. Липса на достойнство, мазохизъм.

# 177
  • Кърджали
Бащата си е баща (грам не одобрявам държанието му) и когато ти го отнемат по такъв начин, все боли. Когато не можеш да се сбогуваш, си остава рана... Хора сме....
Иначе вината е "разпределена" между двамата бащи, за да може все пак въпреки всичко Ъогаз и Джейлин да останат заедно. Защото ако се беше случило всичко това по някакъв начин, без Зафер да бе опитал да убие Чънар, ей тогава вече оставането им заедно беше невъзможно...

Нашата сценаристка Сема Ергенекон има рожден ден! Да е здрава най-вече, да се радва на обичта на хората, на любовта на любимият ѝ мъж и да продължи да пише истории, които вълнуват!

# 178
Привет!

Честита да е Сема! Здрава и много щастлива! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

От официалния акаунт на "Присъда" - Възхищаваме се от нея и от перото ѝ ❤️ Честит рожден ден

От Шюкран и Мехмет

# 179
  • Кърджали
Добро утро в неделя, добро утро в ден "Присъда"

Каан и Пънар в една от редките снимки, на които и двамата присъстват в кадър

И още малко споделени от фенове снимки

Общи условия

Активация на акаунт