Отговори
# 210
  • София
О, не! Йекта отново ще злорадства пред Джейлин! Отвлекоха Чънар.

# 211
Джейлин досега 10 пъти щеше да пита какво му е на Ългаз.

# 212
  • София
Йекта е отвлякъл Чинар и ще го покаже на Джейлин в края на епизода...

Само той знаеше къде е

# 213
Ерен как не позна къртика на Йекта. Ългаз трябваше да се сети, че има и други замесени. Но Метин още не е казал, че трупът на Зафер е бил откраднат.

# 214
Дерия продължава да рови, където не й е работа. Нахална работа.

# 215
Взех да се чудя дали Деря няма зъб на Йекта или на Мердан... какво е тово любопитство да знае всичко за всяко дело

# 216
Е, браво! Съдийка и прокурорка по цял ден си клатят краката и си чешат езиците !
Сега заради идиота Йекта ще ме откажат от сериала.
Заслужава Чънар да го осъдят,  да види и обратната страна на живота, от който досега беше недоволен. Изобщо не ми е жал за него. Всеки заслужава да изсърба, това което си е надробил

# 217
Докато Джейлин стигне до Чънар, Ългаз и Ерен също ще успеят да отидат там.

# 218
Ългаз не е нашия Ългаз иначе фантазията беше един път.

# 219
Парс и Ерен 200% приятели и мъже на място.
Дерия вече ми е твърдо неприятна. Как и на Нева сметка държеше! Тя тъпа, че дрънка. Джейлин много просташки тръгна да влиза с ритник в кабинета на Ългаз семейни скандали да вдига.
Дерия ужасна!!!!

# 220
То беше ясно, че Джейлин ще разбере - след думите на Ългаз за къщата.
Джейлин в колата на Йекта - не мога да повярвам, че му се довери и тръгна с него.

# 221
  • София
Ългаз  дойде преди Джейлин...

Връщам си думите назад - за фрага казах, че Йекта не е щастливо зъл...като Jokera e...

# 222
Йекта пак се измъкна - трябваше да види тримата освободители на Чънар. На мен идеята Йекта да посочи на Джейлин "убиеца" ми е смешна. СтигатолковаЙекта!

# 223
Мисля, че с тази сцената омекотиха малко удара, който понесе Джейлин.
За пореден път ме разочарова като се качи в колата на Йекта и по този начин му се довери.

# 224
Че Ългаз ще е там в халето познах. Ама че ще са всичките на куп... Много болка, много ...

Общи условия

Активация на акаунт