Отговори
# 240
  • Кърджали
Каан носи невероятен талант в себе си .
За първи път трябва да си напомням че гледам филм, че  е измислена история...
Утре при първа възможност ще изгледам серията пак....

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 01:16 от Aлекcандрa

# 241
Майката /на Енгин/, колкото сломена от загубата на детето си, толкова на бащата  /Йекта/ не му пука за детето му. Позитив и негатив. А за чуждите души какво остава да му пука? Наистина отвратителен човек. И без диплома е адвокат - дявол. /Да не говорим, ако имаше диплома./

Джейлин - сестра ѝ с наркотици, любовник, пари, кола..., тя не знаеше. Баща ѝ - заложник, пистолет.., пак не знаеше.
Йелгаз - брат му , с наркотици, пране на пари, Парла замеси..., той не знаеше. Баща му ,продал се за лечение на майка му, прикрил улики за брат му, той не знаеше.
По съдба и двамата сякаш си приличат.

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 08:54 от tigasa1

# 242
  • София
Добро утро, мили момичета!
Гледах снощи, а и сега четох вашите коментари и определено мога да кажа, че ни очакват още притеснения.
tigasa1, съгласна съм с теб за този демон Йекта. Така ми е противен, че даже намразих артиста, който в интерес на истината играе зашеметяващо.
Изпитвам огромна мъка за Чинар. Дали ще може да понесе всичко това, което му се случи само за да помогне на Инджи, която въобще не заслужаваше никаква жертва и помощ от негова страна. То не беше затвор, то не беше почти убийство в затвора и кажи речи убийство от Зафер. А мъката, която носи от съмнението, че е станал убиец. И отново отвличане и бой. Сега веднага някой от вас ще започнат да го упрекват за разпространението на наркотици. Да, съгласна съм.  Много е важно, че той не е наркозависим, а само от лош приятел /Сердар/. Колко много деца са пропадали от това, че са се обвързвали с неподходящи приятели.
Мъчно ми е и за Ългаз, но той е силен мъж и ще се справи с всичко, което се струпа на главата му. Тежки бяха сцените, когато виждаше, че баща му прави опит да се самоубие и когато намериха пребития и вързан Чинар. Прекрасна игра на Каан!!!
Джейлин, как ще приеме случващото се? Дано няма изпадане в  истерии и крещене до безсъзнание. Това не мога да го гледа както при нея така и от семейството й. Аз мисля и се надявам нейната любов да й даде сили да приеме случилото се. Ако тя силно обича Ългаз не би трябвало да го упреква - вижда в какво състояние е, а той няма никаква вина. Не искам да крещи и да го упреква, че не е споделил с нея /как да го направи горкия/.  Надявам се, че Джейлин ще започне да разсъждава трезво и ще помогне да се разкрие истината - каквато и да е.

# 243
  • Кърджали
В първия момент Джейлин ще покрещи, предполагам. Иначе няма да е Джейлин.
Но ако след това не седне и не си спомни кой е срещу нея, мъжът, който направи толкова неща за нея, язък за толкова голямата всеотдайност на Ългаз..
Не знам как ще се справи Ългаз, той се срина толкова пъти за два дни. Сцените с баща му, сам на гроба на майка си, където казва че за него баща му вече е мъртъв,  момента в който поиска прегръдка...

Не знам как ще дойде на себе си. Но ще трябва да се съвземе..трябва му малка сламка за която да се хване. Може би разпита на Чънар ще събуди в него подозрения и ще тръгне да търси истината...Този път Парс ще е на негова страна.
Дерия снощи ми беше като Парс от първите серии..Лазеше ми по нервите. От едно неказване да реши че Парс и Ългаз прикриват някого и да иде при главния прокурор...

# 244
  • София
Алекс, Ългаз е силен мъж! Ще се справи, особено ако Джейлин е плътно до него. Ще бъде трудно за Джейлин, но ако го обича и е разумна ще му подаде ръка, въпреки болката от загубата на баща си. Надявам се сценария вече да тръгне към посока разкриване на истината и стига победи за Йекта и стига тези негови мръсни номера.
Рейтинга от вчера:

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 10:53 от Nina NN

# 245
  • Плевен / София
Алекс, Ългаз е силен мъж! Ще се справи, особено ако Джейлин е плътно до него. Ще бъде трудно за Джейлин, но ако го обича и е разумна ще му подаде ръка, въпреки болката от загубата на баща си. Надявам се сценария вече да тръгне към посока разкриване на истината и стига победи за Йекта и стига тези негови мръсни номера.
Рейтинга от вчера:

За сравнение ....рейтинга на конкуренцията...

# 246
  • София
Съгласна съм с Алекс, че Джейлин ще се разкрещи, приемайки веднага, безапелационно и глупашки твърденията на Йекта...Един злодей побеждава в нея доверието й към тримата обичащи я мъже...
Ългаз ще бъде разбит, но не и отчаян...Нейната реакция, неговият характер ще го доведат до истината -
1. Чинар не е убиец;
2. Зафер е отвлякъл Чинар и се е опитал да го убие;
3. Метин е ясен;
4. Сердан или Енгин са убили Зафер;
5. Джунейт е съпричастен към престъпленията на Йекта;
6. Ролята и намесата на дядото.
За мен скрита лимонка е Дерия - нищо не разкрива за себе си, а налита на мига да разбере всичко със всички средства. Да докладва на главния прокурол, убаво, ама що бърза...
А Каан не игра, той сякаш горя като факла, тази серия беше само той, как намери сили този уникален човек...

# 247
Привет!

Откъде Йекта знае мястото на убийството на Зафер - това трябва да е първият въпрос в главата ѝ. Може би няма да крещи. А и от всичко, което виждаме вчера на сета съдя, че сме се разминали с бурята.

https://www.instagram.com/p/CcMYEw5IJdX/

Голяма атака от фенове Smile

https://www.instagram.com/p/CcMSWSHIClx/

# 248
Ще видим как ще се държи Джейлин, но ако няма нито един момент, в който тя и семейството й да не изпитат някакво неудобство от действията на баща й, посланието, което ще даде това няма да е никак добро. Така беше за жалост с Инджи. Ако сега  семейство Кая си сложи достатъчен грях с прикриването на даже неубийството, то с първото влизане на Чънар в затвора, при което и едва не го убиха всичко му се случи, заради сестрата на Джейлин, а от него имаше само желание за помощ.
Какви приятели има Ългаз само, ако жена му се окаже не на място, да търси друга направо!

Всички играят като зверове! И малката Дефне беше страхотна снощи. Не съм гледала прочутата Черна любов, където Каан е злодей, ама мисля, че това ще да са неговите роли. Блестящ е и като влюбен, и като съсипан, както в последните серии, ама май ми допада повече като ядосан, отколкото да е като плюшено мече.

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 14:05 от solnichka

# 249
  • Кърджали
Сякаш ножовете, които Сема и Каан забиваха снощи в сърцето ми  бяха малко, Сема не пропусна да отправи позицията си и по още един от проблемите в страната ѝ с тази сцена между Нева и Парс.
https://vk.com/wall609002571_205
Там наистина има такова нещо,че почти всички обвинени в насилие, убийство (и не само) присъстват на съдебните заседания със сако, вратовръзка, абе облечени така,че да приличат на примерни и почтени граждани. И много често това им помага да получат намаление на присъдата си. Дори и хората така му викат "намаление за добър вид".

Скрит текст:
Изведнъж почнах работа и се оказах без грам свободно време, затова временно спрях с преводи. Но както изведнъж почнах работа, така и изведнъж ще се окажа без работа в края на седмицата, та свободно време пак ще имам

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 14:11 от Aлекcандрa

# 250
Здравейте, момичета Simple Smile
Много е двусмислена ситуацията в последния кадър.
Джейлин знае, че ще намери убиеца на баща си в този склад и прикриващите убийството Ългаз и приятели. Това й каза Йекта - там е Чънар, а всичките му близки се опитват да прикрият убийството. От Парс преди това разбра, че Ългаз гони убиеца. Сварва завързан Чънар, а тримата го освобождават. Гледа в очите на Ългаз огромната болка, а преди това я изряза за къщата, над която положи сама много усилия. В този момент няма как да мисли въобще. Струва ми се, че няма и да крещи. Тя е смазана от струпалите й се нещастия и се държеше само за Ългаз. Виждам я да се срути психически и физически.
А Йекта е мръсна душа. Той се наслаждава и храни с интриги върху чуждото нещастие. Въобще не му е необходима диплома на юрист. Печели (за сега) с гадното си мачкане на хората. Отврат...
Гледам рейтинга на снощната серия. И си го обяснявам с нагласата на хората, че  правосъдието е мястото на справедливостта. Сема обаче ни разкрива многоликото му лице, а то си е такова, колкото и да не ни се иска да го приемем. И честността, и правилата не са определящите. Затова си и мисля, че заглавието "Присъда" е много точно. "Семейни тайни" звучи неадекватно на идеята й и някак ... битово.

# 251
изгледах сега сцената с Нева и Парс

Аз от самото начало съм с едно наум за Нева, да не е от тези бивши, които се вкопчват в любимия

Но засега нейният образ ме изненадва положително Hands Thumbsup , допуснала е един път грешка като е осъдила неправилно невинен човек и беше съсипана, но откакто е в съда в Инстанбул досега не е направила нито един грешен ход, отсъжда справедливо спрямо доказателства и ситуации - показва много добри качества

смела е в решенията си, и подкрепата на брат й й действа добре, стреми се да е добър съдия

харесва ми че тя покрепя Парс и се грижи за здравето му, той също много държи на нея, като я простреляха беше готов да набие престъпника

надявам се да не развалят образа на Нева
предпочитам Джейлин и Ългаз да имат в нейно лице приятел

но и на мен, както й на Парс, ми направи впечатление, че все още нарича Метин "татко" и малко се подразних... някак си ми се иска да забрави този навик Joy

# 252
  • Кърджали
Малко лошо се получи като качество на субтитрите но нямам как сега да го пусна да се конвертира отново (утре вечер може да сменя линка с по-добро качество)
Ългаз срещу баща си
https://videa.hu/videok/film-animacio/SKgTWtqrEFFsIK5E

Ългаз на гроба на майка си
https://videa.hu/videok/film-animacio/93cLTihmx9h8f2tm

Pinhâni – Aşk Bir Mevsim, песента от серията
https://videa.hu/videok/film-animacio/UHjlMukMb9jJYLLl

Заслужило си е момчето почивката и презареждането на батериите при най-близките си

# 253
  • AMS

Привет и благодаря за преводите и коментарите!!!
Обичам като започне да спада рейтинга.
Тогава епизодите стават най-интересни и актьорите са на мах.
Липсваше Джунейт от солничката в тази серия,
а на Осман му върнаха фабричните настройки за Парла. 
Ългаз каза на Метин такива неща,
които ние тук много пъти сме ги казвали преди >>>

А монологът  >>>

Признанието ще присъства вече във всяка серия.
Тепърва се очаква признанието на Метин и дано издържи.
На Чънар, ... на Сердар, на ... И на Йекта ще му дойде реда.
Ългаз не успя да направи своето признание само пред Джелин.
Джейлин затвори очи, за да не вижда тази картина на финала.

"Не се привързвай прекалено към никого по света.
Дори сянката ти те напуска, когато се стъмни."

# 254
  • Кърджали
Има доста интересно интервю с Башак Гюмюлджинелиоулу, но нямам възможност да го преведа цялото.
Затова засега само кратък откъс, където Башак говори за Нева и Ългаз. https://videa.hu/videok/film-animacio/K71yFlkuwtzrNcAO

Общи условия

Активация на акаунт