Отговори
# 255
Алекс, мерси за превода на интрвюто! Flowers Hibiscus
Помагаш ми да разбера образа на Нева, който не е много ясен...
Може би по-нататък обяснява и за връзката й с Джунейт?

Но диалозит на Нева и Дария съвсем размиха образите им... Grin

Друго е с образите на останалите главни герои.
Няма ли да има трейлър тази вечер?

# 256
Здравейте !
Сложих Гъбарко за поздрав, че от вчера при мен е дъждовно

С много красоти  сте украсили страничките! Наслада за очите
Нямам какво да пиша по изминалата серия - завесата се повдигна и вече  Джейлин видя част от сценката.
Чакам пълното разследване от съответните органи и справедливото наказание за всички провинили се.

А аз си изливам гнева виртуарно на Йекта      

# 257
Каанджъм в компанията на семейството си

# 258
  • Кърджали
Башак за Нева и Джунейт
https://vk.com/wall609002571_207
Джан страшно прилича на батко си Каан.

# 259
Изгледах Нева. Уж си каза, че има договор и т.н., та не може да коментира издавайки. За мен даде подсказка, че Ългаз е затворена страница за Нева. Не че не го подозирахме, защото би било клише да ни занимават с борещи се за нашите бивши, ама все пак. За Джунейт малко ми беше трудно да й следя мисълта. Той си е най-мътния образ до тук. Подозирам, че и сценаристката го държи като някакъв резерв, да избухнат около него действия, но на мен той на моменти ми е подозрителен. От една страна поддържа Йекта в мръсотиите към Джейлин, но реакциите му понякога, ако не са дефект в играта на актьора ми приличат като да не му е кеф това и там няма да се изненадам, ако негови чувства към Джейлин не изиграят някакъв ход в събитията.

# 260
Имаме фрагман Ългаз пак ме разчувства Каан няма спирачки и това е.Видях го по ТВ докато гледах Кардешите.

# 261
Привет!

Фрагман 1 за еп. 29

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1513982804220157961/pu/vid/ … KDeQVp.mp4?tag=12

Алекс Flowers Bouquet и за всичко споделено! Flowers Bouquet

# 262
  • AMS
Фрагман еп.29 >>>

# 263
Предчувствах, че още днес ще има трейлър!
Но сега няма да мога да заспя - не  понасям насилие над деца...
И все пак настоявам на това, че никой  не се сети да разпита подробно
Чинар какво точно се  случило в парка... Особено брат му Ългаз!
Не е редно да го бие толкова жестоко - при това след като Чинар е бил измъчван
в оня фургон на пристанището...

Много тъжно...

А финалът на трейлъра е леко озадачаващ, освен ако срещата е след две-три години...

# 264
https://turkru.tv/prigovor-29-seriya.html
Джейлин първо подава жалба срещу помощниците на убиеца на своя баща, а накрая влиза с представяне и заявка да бъде адвокат на Ългаз ("искам да бъда Ваш адвокат" - не е много ясно на кого точно ще е адвокат и ... дали Ългаз ще приеме).
Добро утро, момичета! Simple Smile

# 265
  • София
Добро утро!
Късно видях фрагмента, гледах и не мога да повярвам. Наиснита трябва да изгледам и епизода, но за сега за мен образът на Ългаз - прокурора, брата, сина и любимия се срути. Действително Ългаз е идеализиран и събираше много овации, но сега сценаристката е прекалила. Не случайно нейните фенове бяха писали, че я избива на садизъм. Идва ми да пиша още, но ще чакам епизода, защото сега за мен Ългаз, изпаднал в паника с нищо не се различава от баща си. Ами да ядосан, разочарован, сърцето му кърви, но да блъска в стената, да чупи стола и всичко, неодушевено, което е пред очите му, но жив човек, който и да е НЕ. Започва да ми прилича и на Зафер, който тръгна да убива без да има доказателства.  Не, не неискам Ългаз да се превърне в отмъстител и дано вече да почне да търси причината за случилото се и доказателства, разпити, ами да влезе в ролята на прокурор. Приятелите му и всички да му помогнат в разследването. Стига вече жестокости!

# 266
  • Кърджали
Чак сега идвам с превод...
https://videa.hu/videok/film-animacio/29.1-5kUam9t1dQxaQmDO
https://vk.com/wall609002571_208

Сноши съм заспала преди фрага...
Според мен края на фрага е обещаното "как са се запознали Джейлин и Ългаз"..Сема Ергенекон отдавна беше обещала такава сцена, беше казала че има идея, просто чакат момента за да го покажат...

Ългаз е човек. Все пак.Сума ти месеци усещаше че брат му крие нещо. Колко пъти го пита какво има, какво крие. Колко пъти пита и баща си. И двамата - нищо няма, ти изпадаш в параноя. И точно когато се почувства в Рая , сам сглоби парчетата пъзел и разбра какво са крили от него. Убийството на бащата на жената, която обича повече от себе си буквално. Сега освен разочарованието от близките си, той сам не вярва че заслужава тази обич, не вярва че Джейлин ще го обича повече. Ако беше нечие друго убийство дори, може би Ългаз би се овладял,.но той губи самоконтрол, когато става дума за нея. Видяхме че и на баща си се разкрещя само когато той го попита "Какво ще стане сега с вас?".
Ългаз в момента знае това, което той си сглоби в главата. Тази сцена е веднага след като Джейлин си тръгва от там. За мен е разбираем този изблик на нерви и агресия (същия този Ългаз размяташе и Енгин в затвора когато Къдричко се опита да го изнудва).

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 08:31 от Aлекcандрa

# 267
Може би ще започнат всичко от начало? Връзката им, имам предвид.

# 268
Не съм съгласна с вас, момичета. Grinning
Първо, аз не виждам насилие, упражнено от Ългаз над дете.  Ългаз, доколкото виждам, му удари два шамара (не се вижда баш) и го блъсна с думите: "Не съм ти брат вече, който може да те изслуша". Да Ълагз е бесен и такъв не сме го виждали, но ... ситуацията му си е афект. Нормално състояние - брат ти убиец, баща ти - полицай, който подменя доказателства, при това - събитието засяга и най-ценното в живота му, Джейлин. В такива ситуации човек губи контрол върху разума си и крещи, блъска ... Фактът, че до сега сме били свидетели на един железен и самоконтролиращ се прокурор, съвсем не означава, че това не е човек. Според мен, Сема си ни го представя съвсем реалистично - натрупването на напрежение и разочарование може да срине всеки. Второ, Чънар не е в детска възраст, тя общо взето приключва към 13-та, 14-та година от развитието на личността. В неговата възраст личността вече трябва да има цялостен образ за себе си, да знае какво прави и да носи отговорност за действията си. А ние го видяхме объркан, но доверил се на хората, които ще го прикрият. Вярно, че вероятно не е убиецът и смъртоносен за Зафер сигурно е вторият изстрел. Но това го знаем ние, никой от "помощниците" по думите на Джейлин не го знае. Паника имаше в неговите и на Метин действия. В Ългаз има болка и гняв от предателството на най-близките му, паника няма - той е наясно как се действа в такива случаи и виждаме накрая Чънар с белезници.
Трето, доказателства ще търсят тримата и ... ще ги намерят. Но това в никакъв случай не отменя задължението на Чънар и Метин да признаят участието си в събитието поне пред Ълагз. Видяхме при първото обвинение на Чънар как действа Ългаз. Във втория случай има предадено доверие и това е най-болезненото. Така че след изблика на афект ще има отрезвяване, с никакво отмъщение не свързвам аз Ългаз.

# 269
Катя, и моите мисли са подобни на вашите. Ългаз видя Джейлин да си тръгва, страховете му че няма да го иска реши че се сбъдват и яростта му се надигна - нямаше как да не избухне. Да нямаш никаква вина и да изгубиш най-свидното си - нормална реакция си има човека. Още повече че Джейлин се обади и за тримата дето му помагат....тя както винаги прибърза - не знае че те го подготвяха за участъка.
След шока от истината ще започне разследване. Възможно е да възложат случая на Деря - другите все пак са замесени. Ще видим.
И ми омръзна Йекта да е самодоволен. Крайно време е да му види някой цаката. Чакам този момент с нетърпение.

Общи условия

Активация на акаунт