На тази база вижда, каквото вижда и звъни на полицията да предадяла убиеца на баща си и тези, които му помагат. Ми, мила, ти на практика нищо не знаеш. Като дойде полицията, какво ще й кажеш, Йекта ми каза, че вътре е убиеца и ето ви го. Второ технически още нищо не знае за това кой, кога, какво е разбрал, та да държи сметка, че криели нещо от нея.
Тримата как се юрнаха да разплетат, гледаха записи, търчаха по пристанища и всичко, за да съберат виновните. Ако бяха я дондуркали, Метин щеше да е свършил със себе си, Чънар нямаше да е заминал, ама кой знае какво щеше да го прави Йекта. Нашите сега да не загазят, че собствено разследване правят с любезното съдействие на патките Джейлин и Дерия. Парс по на място от Ългаз и се надявам последната да си я нахрани като му дойде времето.
И много е добра Джейлин в речите, колко й е ценен Ългаз, ама май да си върви при най-добрия й приятел Йекта. Той нали й каза, че е такъв, а тя очевидно му вярва повече от на Ългаз, че на него в колата му се качи и го изслуша, нещо което Ългаз не е заслужил, явно.
Мен, ако питате, това му е голямото разочарование на Ългаз. И наистина пресолиха с боя, който хвърли. Малко Джейлин стайл. Да беше ги изслушал първо и двамата за детайлите и после да ги бие. Надявам се Джейлин да си го връща после и той да не точи сълзи, сополи и лиги по нея, ами да обмисли горните факти. Кая обаче, не са Ергуван и никой няма да натяква, че заради баща й става всичко.
С две думи, фрагът повече ме ядоса, отколкото да ме натъжи. Не хвърляйте камъни.
На всички за коментарите!