Отговори
# 135
Коментарите. Съгласна съм с третия.

Скрит текст:
ChN
21 ч. назад
Лора

Тоже огорчаюсь(((( Ну, как Метин с таким стажем работы, с таким дружным коллективом, не доказал, бы самооборону сына!? Тем более Зафер перед всеми угражал ему. И это глупое ранение..... неужели, раз на то дело пошло, нельзя Мердана попросить сделать нормальную перевязку? Понятно, что это кино, что все мелочи предусмотреть сложно, но в турецких сериалах, к сожалению, это частое явление. Они сначала привязывают нас к героям, а потом....половине зрителей точно захочется узнать, чем всё закончилось. Это ,как в семье))))) дети выросли, нет смысла лезть в их личную жизнь, но встречи с ними необходимы! Надеюсь, сценаристы вдохнут весенее обострение и будут нас радовать интересным, непредсказуемым, завораживающим сюжетом!

Гость
вчера
->Лора

Согласна со всем , ещё  недавно они поймали полицейского, который скрывал в лаборатории улики по смерти Энгина , то есть лаборатория сейчас под охраной и слежкой ! А тут Метин перед камерой меряет улики , невозможно , чтобы комиссар не знал о камере, ещё и он виден невооружённым взглядом !
Из всех турецких сериалов за последний год я считала только этот сериал самым достойным , где ты не всегда можешь предугадать исход … Ни одного турецкого сериала я не досмотрела до конца , с середины придумывают сказки . А все потому что , сценарий пишется на ходу иногда сами уже путаются в сценарии, теряя первоначальную задумку!
Увидев этот сериал , я подумала : « вот наконец-то что -то без клише , главное пусть не испортят» , но увы уже начинают перегибать палку !
Поэтому я за то , чтобы сначала писался полностью сценарий , отснять и потом выпускать на экран !

маиа
4 апр.
->Лора

да ляпов у этого сериала много как у всех даже у "оскаросновцов" но и не надо клевешат тоже - да; насчет трупов :про заферов труп- его не насили туда сюда - он был выкраден почты сразу после убиства и в ту же ночь закопань. ну там через где-то 2-3 часа после убийство А труп той девченки был положен в машину в ту утро когда их задержали(впичитление что намеренно) А вот насчет поступков Метина_ весь сериал упор делаеться на то что он -очень честный -значить он не привык "фабриковать" улыки.для него это впервое .да он опытный ,но он не опытен в таких делах-одно дело знание а другое приминение знании.а самое главное и это подло   - когда человек отчайвается-когда он в цайтноте,он всегда допускает ошибки  и часто делает неправильный выбор ,хотя на тот момент ему кажется ,что все как надо сделал! необдуманные поступки -вот что портият дело!да и как узнали бы Парс с Эреном-  что он ранен , если повязку на работе не поменял и в добавок не надел светлый костьюм? они не тянуть на вес сезон тайны.

1. От Мехмет 2. Нергис Йозтюрк и Енгин Хепилери в пиесата "Аkciğer - Бял дроб"

https://hannsahne.com/oyun/akciger

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 22:03 от LU4IQ

# 136
  • София
Лучия, аз също съм съгласна с третия коментар, който с превод на Гугъл в общи линии е: "Но за действията на Метин_ цялата поредица се фокусира върху факта, че той е много честен, което означава, че не е свикнал да фалшифицира. За него това е първият път. Да, той е опитен, но той не е опитен в такива въпроси, знанието е едно нещо, друго е прилагането на знанието и най-важното  това е подло - когато човек се отчайва, когато е в затруднено време, той винаги прави грешки и често прави грешен избор, макар че в този момент му се струва, че е направил всичко както трябва! Необмислени действия! Как Парс и Ерен биха разбрали, че е ранен, ако не смени превръзката на работа и освен това не облече друг костюм? "
Аз си обяснявам необмислените действия на Метин и от това,  че той изпадна в  паника. Метин не е престъпник и не е глупак. Той изпада в  това психологическо състояние на внезапен страх, на тревожност, на надвиснала заплаха над близките му, който надделява над трезвата мисъл и извършва куп грешни постъпки.

# 137
# 138
  • Кърджали
По погрешка пуснаха и изтриха фрага

Та... Ужасът е пълен...
ПРИСЪДА еп 28 фр 2
https://videa.hu/videok/film-animacio/28.2-xEZXNKuOzgxXgAlM
https://vk.com/wall609002571_201

# 139
  • AMS
По погрешка пуснаха и изтриха фрага

Та... Ужасът е пълен...
ПРИСЪДА еп 28 фр 2
https://videa.hu/videok/film-animacio/28.2-xEZXNKuOzgxXgAlM
https://vk.com/wall609002571_201

Благодаря за превода!!!

# 140
Е не ... Йекта е отврат.
И ако накрая излезе че Енгин е убил Зафер дано има някой ехидно да му се присмива. Изрод !

# 141
Ами то си е Енгин убиеца, ако не физически, то на практика като поръчител. Нали направляваше Сердар, а защо не да се окаже, че се и появил на мястото.

# 142
  • София
Ами то си е Енгин убиеца, ако не физически, то на практика като поръчител. Нали направляваше Сердар, а защо не да се окаже, че се и появил на мястото.
Точно така!  А защо не и физическия убиец? Той имаше пистолет, който беше оставен след това в колата му и  който беше в ръката на Джейлин за да бъде тя убиеца му.  Сердар никаде не го даваха с пистилет, ама знаели се? Енгин беше в течение на случващото се, защото Сердар го информираше непрекъснато. Аз все се надявам да има още едно признание от отвъдното /флашка/, че Енгин е убиеца. Но ще има да почакаме още доста и да гадаем.

# 143
Какво излиза Метин ще поеме вината от Чинар...?
То така няма да разкрият случая, ако Метин каже, че той е убиеца

Но Йекта е много гаден и какво прави Джейлин в колата му, защо му вярва, като знае, че той иска да я нарани

# 144
  • София
В ступор съм...
Сема толкова е уплътнила образите - то лошото още по-лошо, то доброто ударено не със скала, а направо с ураган, то удареното захвърлено на вълците...
И ако Сема намери начин поне някак да разпредели истината, някак да не изпотроши всичко и всички...значи е вълшебница...

# 145
  • Кърджали
Едва ли Метин ще успее да поеме вината.
Ългаз видя Пънар и Зафер в автобуса, там още започна да сглобява пъзела

В миналата серия Лачин каза че е видяла Ългаз да влиза в кантората на Йекта. Джейлин ме само каза че се е припознала и че не няма как да е той, а дори и нищо не попита след това Ългаз.
Къде ще избие това не знам ..

Беше ясно че Йекта няма да стои и да чака. Разбра че Чънар се готви да бяга. Въпроса е кого ще види Джейлин там на строежа...

# 146
Цитат
Въпроса е кого ще види Джейлин там на строежа...
Ългаз  Sunglasses

# 147
Привет!
Алекс, благодаря за фрагмана и превода! Flowers Hibiscus За всичко споделено! Flowers Hibiscus
Не Ългаз, а Йекта ще разкрие тайната. В първия фрагман изглеждаше, че Ългаз ще ѝ разкаже.

Психопатите на Сема сякаш самият дявол ги е творил. Imp

# 148
А какво ще кажете сега флашката да е за Ългаз и Енгин да му обясни, че е спасил брат му....което си е истината, де.
Още по-психо от страна на Йекта щеше да бъде да й поднесе ястието с гарнитурата, че баща й е бил кандидат убиец все пак. То ще видим какво й е подготвил.

# 149
  • София
На мен Йекта не ми изглежда щастливо зъл...

Дали са направили някаква комбина с дедото...

Общи условия

Активация на акаунт