Отговори
# 225
Йекта е ужас, тя уж го мрази и го искаше далеч от нея в затвора, но глупаво се качи в колата...

Нева ми хареса, че си държа зъбите, но пък много любопитна. Деря е длъжна да докладва на главния прокурор при нередности, виждали сме и Парс да го прави... но според мен също беше гадно от нейна страна и ме издразни

Много тъжно ми стана за Джейлин, Йекта й каза, че всички са крили истината от нея... ужасно, но кой би повярвал на това. Добре че Парс и Ерен са свидетели на всичко, дано застанат до Ългаз.

# 226
Кошмарен финал! И много драматичен - като на сцена в театър.

А Йекта ми прилича на образ от роман на Достоевски или Дикенс. Толкова е зловещ!
Особено като се хилеше на Парс. А и после, когато бръщолевеше пред Джей
на входа на онова хале...
Няма да разберем нищо повече - диалогът Джей-Ългаз остава за 29 еп.

Но епизодът беше изключително  добре изграден. Вече всичко е на масата.
В 29 еп. ще видим как се разпитват заподозрените и как едно по едно
се нареждат парченц;ата от пъсъла.
И най-после ще се разкрият всички мръсни игри на Йекта. Rage

# 227
Тежка серия, и още няколко ще има такива явно. Но сравнително бързо се движи разплитането . Не знам как ще им светне че е имало и друг човек и втори изстрел. Деря прекали с любопитството - да се надяваме че и тя ще се включи да помага за истината.
Изрода Йекта не се подвоуми да я излъже, че Ългаз е знаел през цялото време и ги е прикривал. Това поне бързо ще се опровергае. Метин и Чинар , Парс и Ерен могат да потвърдят. Че даже и Айлин ще иска да изкара убийца на детето си. При това прекрасно изпълнение на актьора не знам дали свободно може да се розхожда по улиците .....Лека ви нощ , момичета!

# 228
Всички знаят, че е имало два изстрела - само Метин още не е вдянал, но се надявам, че онзи брадатият, след шамарите от Ългаз, всичко е изпял за Йекта и изнудването, за откраднатия труп, за Сердар и пр.

# 229
Жалко,че я няма старата мама да погърмя с кеф по Йекта
За Ългаз ли да ми е жал? За Джейлин ли? Що за финална сцена беше това?
Имам нужда от нещо хубаво не ми дойде добре тази серия никак!

# 230
Страхотна игра на всички, но този Каан как събра толкова много болка в едни очи...

# 231
Диме, какво имаш предвид с омекотиха удара с тази сцена. Той и Йекта не знаеше, а пък и да мечтаеше, нямаше да може да организира нещата, че да й "докаже", че Ългаз, Ерен и Паср са знаели.
И сега ще настане ужас, защото тя може да приеме за чиста монета, казаното от Йекта, ама нейните хора ще има да се доказват сега кой и от кога е знаел и да не им вярва. Още повече след не много логичното й заключение, че ако сте пуснали Явуз, че не той, значи знаете кой е убиеца.
И това истерясване, с което заприличва на майка си много и й олеква образа, има да го погледаме доста. Както като се разпени в коридора на съда, като срещна Явуз и Йекта. Импулсивна, импулсивна, ама си има начин да се държиш на определени места и каквото й да ти е на главата, светът не ти е длъжен и трябва да се съобразяваш.
Образите на Дерия и Нева ги скапаха окончателно в тази серия.

Искам да видя кой първи ще се запита, от къде Йекта знае за Чънар.

# 232
Жалко,че я няма старата мама да погърмя с кеф по Йекта
За Ългаз ли да ми е жал? За Джейлин ли? Що за финална сцена беше това?
Имам нужда от нещо хубаво не ми дойде добре тази серия никак!

Невероятни са Hands Clap

Абсурд Джейлин да повярва, че Ългаз, Ерен и Парс са знаели, но са крили от нея "убиеца".

# 233
Цитат
Искам да видя кой първи ще се запита, от къде Йекта знае за Чънар.

Според мен ще е Парс. Ългаз и Джейлин са смачкани от "истината" на този етап.

# 234
Ерен и Ългаз бяха в магазина, разпитаха брадатия, който го следеше. Нали е ясно, че не той е отвлякъл Чънар. Брадатият беше съучастник на Сердар през цялото време след убийството на Зафер. Няма нужда да се питат откъде знае Йекта - научили са вече. И че брадатият е изнудван от Йекта.

# 235
Уф, твърде лесно ще е да стане така. Не показаха да го прибират този. То той, ако си каже всичко, ще е разплетен случая, а не ми се вярва.

Иначе чак Ерен се втрещи, Ългаз като взе да го шамари тоя.

# 236
Лучи , така е невероятни са...

# 237
Да, solnichka, лесно е. Брадатият е наясно, че от брата на Чънар няма да се отърве, ако го излъже. Трудното предстои - да се намери истинския убиец и да се докаже, че е именно той. Защото Метин унищожи всички следи, а самият Чънар мисли за себе си като за убиец. Колко записи трябва да изгледат отпреди месеци, за да докажат, че Сердар следеше Чънар; за връзката му с Енгин. После да го принудят да говори - също са нужни доказателства, с голи обвинения не става - Йекта ще е срещу тях, не някой друг.

# 238
  • Кърджали
Това беше епизода на Каан. Този човек играе невероятно .
Иначе самата серия ми скъса сърцето. Болката на Ългаз.... Разочарованието, загубата, страхът от загубата.
За първи път силният като скала Ългаз прояяи слабост... Това беше ужасно ...
Ох... Думите му на гроба на майка му, че за него брат му и баща му вече са мъртви, думите му че сега ще загуби Джейлин...
Дори не мога да събера мислите си за да пиша . .
Каан трябва да спре да играе така добре

# 239

Каан трябва да спре да играе така добре

Каан е нещо невероятно още когато го видях в целия му блясък беше в сериала на Серенай първия и партньор ми се наби в очи после погледнах и АШК с него,но там нямаше този успех както в Севдата
да не коментирам,че благодарение на КС ме накара да направя двор за него.Разби ми илюзиите за думата игра това почти никой не беше го правил само в Карадайъ - Кенан ме правеше да си плача самичка когато лъжеше Фериде.Ето,че се случи и тук.След Каан втория който ми подейства така беше Арас и после Озан.
Рядко ми се случва да искам да поддържам тема за някой и много
малко хора ги харесвам до такава степен както Каан.
Благодаря му за таланта и за тази вечер.
Но аз моите момчета ги подбирам никой до сега не ме е изложил в този спектър де....

Общи условия

Активация на акаунт