Д-р Иван Сигридов - Тема 7

• 85 112
  • 975
  •   1
Отговори
# 330
На фемофлор : Ковачев (10 дни календарни дни)
На имунология: Русев (10 дни,не помня дали работни или календарни)
На биопсия: Акушерка,която ми звънна. Нямах нищо качено в платформата. (След 15 дни)

# 331
Да, в платформата са качени. Все си мислих, че поне лекар ги поглежда…А колко дни чакахте за резултат? Аз ги пуснах миналият понеделник и все още няма нищо.

Аз получих коментар на всички изследвания точно на десетия работен ден (пада се почти 15ти календарен ден) след като качих всичко 😊

# 332
При Русев, при пуснати във вторник следобяд изследвания, имах качени резултатите и коментар в събота на същата седмица, т.е. на четвъртия ден.

# 333
Имам един такъв въпрос относно д-р Русев - доволни сте от него, нормално ли се възприема пациенти на д-р Сигридов и Ковачев да се консултират с него отделно и т.н.  Имам желание да разговарям с него само по въпроса за моите тромбофилии, т.е. генетиката, тъй като имам доста мутации, но с д-р Ковачев нищо не сме коментирали по въпроса за това какво да предприема вече при опити за бебе, както и евентуално при бременност. Питам това, за да не стане някакъв, как да кажа, конфликт на интереси, въпреки че работят вече в една клиника всички. Смятам, че по въпроса за генетичните може би д-р Русев все пак е по-опитен.

# 334
За тромбофилия не е ли нужна консултация с хематолог? Мислех че Русев е по-скоро по имунологичните въпроси, не генетичните

# 335
Имам един такъв въпрос относно д-р Русев - доволни сте от него, нормално ли се възприема пациенти на д-р Сигридов и Ковачев да се консултират с него отделно и т.н.  Имам желание да разговарям с него само по въпроса за моите тромбофилии, т.е. генетиката, тъй като имам доста мутации, но с д-р Ковачев нищо не сме коментирали по въпроса за това какво да предприема вече при опити за бебе, както и евентуално при бременност. Питам това, за да не стане някакъв, как да кажа, конфликт на интереси, въпреки че работят вече в една клиника всички. Смятам, че по въпроса за генетичните може би д-р Русев все пак е по-опитен.

Здравейте,

Д-р Сигридов ме насочи за час към доц Русев,тъй като съм с тромбофилия. Доц Русев ми пусна допълнителни изследвания като имунология (НК клетки,ембриотоксичен тест,АНТИНУКЛЕАРНИ  АНТИТЕЛА, AНТИФОСФОЛИПИДНИ АНТИТЕЛА и тромбоцитни агрегати). После коментира всички изследвания и ми даде терапия за преди и по време на бременност.
 Д-р Ковачев коментира резултатите от имунологията след хистероскопията ми,тъй като имах препоръка от доц Русев за вливане с интралипид.Имайте предвид,че аз поех разговора пред Ковачев,тоест не съм чакала той да коментира резултатите от Доц Русев.
Аз лично питам за всичко д-р  Ковачев,тъй като с него имахме достатъчно срещи.

# 336

Здравейте,

Д-р Сигридов ме насочи за час към доц Русев,тъй като съм с тромбофилия. Доц Русев ми пусна допълнителни изследвания като имунология (НК клетки,ембриотоксичен тест,АНТИНУКЛЕАРНИ  АНТИТЕЛА, AНТИФОСФОЛИПИДНИ АНТИТЕЛА и тромбоцитни агрегати). После коментира всички изследвания и ми даде терапия за преди и по време на бременност.
 Д-р Ковачев коментира резултатите от имунологията след хистероскопията ми,тъй като имах препоръка от доц Русев за вливане с интралипид.Имайте предвид,че аз поех разговора пред Ковачев,тоест не съм чакала той да коментира резултатите от Доц Русев.
Аз лично питам за всичко д-р  Ковачев,тъй като с него имахме достатъчно срещи.

Благодаря много за информацията, беше ми много полезна. И аз смятам да направя така, да се консултирам с доц. Русев. Така или иначе аз се надявам при евентуална бременност да мога да разчитам на д-р Сигридов, с д-р Ковачев малко не ми се получава клик, ако трябва да съм честна, макар че смятам, че е доста компетентен. Д-р Ковачев съгласява ли се с терапията, предписана от доц. Русев или има различно виждане за вливките? ( аз не съм правила НК клетки засега и т.н., описаните от Вас, тъй като д-р Ковачев не ми е казал за тях, но допускам, че може да се наложат и тези изследвания) .

# 337
Joliette, писах ви лично съобщение.

# 338
Здравейте! Питането ми е към тези, които са минали през БХС при д-р Сигридов. В документа се гледа "изчислен риск", а не "първоначален", нали ? Притеснява ме резултата за "интраутеринна ретардация преди 37 г.с."  - 1 на 227. Но в имейла пише, че попадам в нискорискова група и не са ми написали нищо повече като мерки (пренатест, амниоцентеза...). По принцип на ранните прегледи доктора беше споменал, че вероятно ще правим амниоцентеза, имайки предвид 2та ми аборта (кухо яйце и мисед). Как мислите, да считам ли, че щом сега не спомена нито на прегледа (всичко му се стори перфектно), нито в коментара след кръвните изследвания,  за амниоцентеза и пренатест, че това означава, че няма нужда да се правят?

# 339
Тоест докторът въобще не ги гледа, а акушерката, така ли?
Когато се обадих да ви разяснят коментара, питах кой ги пише. Надявах се поне да е Ковачев, но ми казаха,ме докторите нямали физическа възможност и коментарите се пишат от акушерката. Съответно тя ми се обади да ми дава разяснения

Ето точно тук ме отказаха мен. По телефона ми казаха едно (промивки с антибиотик), в разчитането ми пишеше друго (промивки с лактобацили). Бях пощуряла, защото ми предстоеше трансфер, а нямаше как да се свържа за коментар с никой от МЦ Сигридов за това назначение. Тук връзката се къса и колкото и добри лекари да казват за тях, че са, аз не го разбрах. Напротив, останах много разочарована.
Консултирах се с лекари в Турция, казаха ми, че нямам нужда от никакви промивки, направиха ми трансфера по план, (за който в “разчитането” пишеше, че не препоръчват да се прави) и той беше успешен.
Не знам кой назначава терапии в Сигридов, но не мисля, че е коректно да няма име и печат отдолу, както и да няма телефон д възможност за обратна връзка и коментар.
Защото и грешки стават, дори при най-добрите.

# 340
Точно тези промивки са абсолютна глупост, не знам 6ак се връзват повечето момичета. Съжалявам да го кажа,но всичко е за едни пари, убедих се. Изследванията в Бодимед също. В Бодимед на регистратурата имат един ,,пищов,, залепен с кодове и имена. Сигридов, Калчев, Анна Мария Борисова. И когато кажете кой ви изпраща въвеждат съответния код. Всички тези изследвания за хиляди лв.са си печалба, получават процент от изпратен клиент. Звучеше ми фантасмагория,когато други момичета ви казваха,че получават процент от Бодимед,докато с очите си не видях ,,пищова,, другия път ще го снимам.

# 341
Това с процента е ясно на всички. Лекарите взимат процент и от всяка официална рецепта с която отиваме в аптеката. Затова има периоди с "модерни" лекарства , които се изписват на килограм. Плаща им се да ги популяризират. Това не бива да ни учудва. Във всеки бизнес е така. Въпросът е да не се злоупотребява.

Последна редакция: пт, 02 сеп 2022, 12:03 от BettyBoop

# 342
Това с процента е ясно на всички. Лекарите взимат процент и от всяка официална рецепта с която отиваме в аптеката. Затова има периоди с "модерни" лекарства , които се изписват на килограм. Плаща им се да ги популяризират. Това не бива да ни учудва. Във всеки бизнес е така. Въпросът е да не се злоупотребява.
Е там е работата,че се злоупотребява. Изследвания за 5000лв. за мен си е злоупотреба. И не са само изследвания,а и ненужните процедури за които си плащаш. Пресен пример за момичето преди няколко поста с изписана промивка,която не е направила и си е забременяла, а иначе в прана на Сигридов е трябвало задължително да я прави. Колко струва тази ненужна промивка с лактобацили?

Последна редакция: пт, 02 сеп 2022, 21:15 от mileneira

# 343
  • Sofia
Значи аз съм минала тънко 😆. Моите изследвания бяха само за 1000лв (естествено в Бодимед). Но може би, защото вече имах други направени изследвания преди консултацията (тромбофилии, имунологични, хормони, витамини и др.)

# 344
Аз също имах назначени изследвания към Бодимед, които още не съм правила. На този етап не съм сигурна,че искам да давам тези пари за изследвания ако трябва да съм честна. Чакам да видя ефект от хистерото.

Искам да питам дали някоя от вас след хистероскопия е правила и лапароскопия при Ковачев?

Общи условия

Активация на акаунт