Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 466
  • 784
  •   1
Отговори
# 165
  • Галифрей
Мен този епизод много ми хареса и се смях. Ицето просто е прекрасен татко, направо да осинови Каролина. Успокойха я направиха и рд парти. ❤
Аз мисля,че зад записа седи някоя  жена и не е Цонева нито Биков. Мартин продължава да твърди,че не е той и това с родилният белег. Незнам, дали запиша е фалшив. Според мен си е той но са го дрогирали.

# 166
  • Велико Търново
Да де, а родилният белег?

# 167
Забелязвам за поредния български сериал, до едно време суперлативи, после се почва затъпял, скучно било, все едно и също.По-скоро коментарите в темата затъпяват.
Напротив, даже доста е непредвидим сценария. Христо взе и на мен да ми става много симпатичен. Обаче аз не разбирам как може да е фалшив записа и толкова много да прилича човека на Мартин.

# 168
  • Галифрей
Аз гледах оригинала записа не беше такъв, караше през ноща в градът и говореше тия неща. Виждаше мъжка ръка на волата с смарт часовник. Сравнявам ги. Искам да видя как са направили с2/ епизод 4 😁🤭

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 22:11 от Диана Бишоп

# 169
Ами още в началото казахме че ако е един сезон с 14-20 серии ще е ок, но после ще затъпее. Може да се каже че на там отива бавно, но сигурно. Ще видим.

# 170
  • София
И аз не вярвам това да е Мартин. Не е такъв просто. И да са го дрогирали пак няма да каже такива думи, защото не си го мисли. За да каже такива неща трябва да ги мисли.
Но не знам как може да се направи фотошоп/фалшив запис от това. хмм, на записа си беше той, но без родилния белег. Гласът е неговия. Как може да се имитира такова нещо?

Христо все повече ми харесва.

Като цяло всички са ми позитивни в сериала, но Христо и Ася най-много.

# 171
Ситуацията с Мартин е пример за deep fake видео. Преди две години, ако не се лъжа, във Великобритания правиха експеримент с реч на кралицата, която е заснета с този метод, с идеята да покажат на хората, че не всичко, което виждат, е истина. Ако ви е интересно, потърсете в интернет да видите.

На мен Ася ми става все по-любима, Виктор Захариев също. Хем убедителни, хем много силни образи и даже на моменти за мен крадат шоуто на останалите.

# 172
  • София
Имаше и такъв британски сериал доскоро, по БТВ екшън го даваха. С подобна технология действаха от МИ-6 ама тук говорим за разузнаване и за дълбока конспирация на най-високо ниво.
Е, къде тук в София някой ще има ресурсите за такова нещо?
Мартин да не е мастит бизнесмен или ключов политик и пр. и пр. Малко ми е странно и не на място, ама карай.

# 173
  • addicted
Малко ме изненадват коментарите за Христо, особено след този епизод. Той редува моменти в които е забавен, понякога дори трогва, с такива, в които е откровено противен. Адски грозни неща каза на Яна в този епизод, може би по-грозно беше само подмятането му преди няколко седмици, че границите ни не били добре охранявани и да не се чувствала толкова спокойна (че няма да и вземе децата). Позитивен? Верно?

# 174
  • София
При анализ на клипа може да се види дали е фейк или не. За пръв път четох за фалшифициране на клип в Изгряващо слънце на Крайтън, по-скоро първо гледах филма през далечната 1993 г. За 30 години технологиите са дръпнали напред.
Глас може да се наподоби. Има имитатори, които могат до съвършенство да  постигнат кой да е глас. Разбира се, и там вероятно може да се анализират честоти и т.н. и да се каже същият ли е или не.
Виж, с образа е по-трудно.

# 175

Глас може да се наподоби. Има имитатори, които могат до съвършенство да  постигнат кой да е глас. Разбира се, и там вероятно може да се анализират честоти и т.н. и да се каже същият ли е или не.
Виж, с образа е по-трудно.

Чак толкоз сложна схема да се злепостави един редови адвокат Rolling Eyes ,  аз лично не виждам смисъл от толкоз зор.

# 176
  • София
Чак толкоз сложна схема да се злепостави един редови адвокат Rolling Eyes ,  аз лично не виждам смисъл от толкоз зор.
Казвам го по повод твърдението, че гласът е неговият.
В една книга "всеможещите" американци имитираха ислямски проповедник, като намериха подходящ актьор за двойник, а гласът беше от дубльор, който имитира всякакви звуци. И постигнаха целта си - да го дискредитират пред неговите последователи в интернет, също като във филма.

А дали Тома не участва - сам или в съдружие с Биков или Цонева, или и с двамата. Едната зарязана от него, другите двама зарязани заради него...А Тома има и професионална завист

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 15:13 от Cuckoo

# 177
Ако е ухажора на Яна, той е достатъчно психо, че да отиде толкова далеч в отмъщението.

Христо, когато е позитивен и забавно-лековат, ме разсмива и забавлява. Тандема им с неговия приятел е култов Grinning Но има моменти, когато е истински задник. Заради тези моменти ми е трудно да кажа, че напълно ми допада. В този смисъл, подкрепям мнението на КофиКат.

На мен ми е много любопитно как може да се направи такова фейк видео, като на Мартин.

Ася все повече ми харесва, много разумна и емоционално зряла. Но не ми допадна постъпката на баща й, доста егоистично не я пусна и да й даде шанс за друг късмет, различен живот...

На мен пък сериала все повече започва да ми харесва.

# 178
  • София
На мен на видеото и в лице не ми изглеждаше той, гласът ми звучеше същият. Видеото си е фейк и Ася потвърди, че не е той, както и барманът, а той дори не му знае белега сигурно.

# 179
  • София
Христо е позитивен образ. Говори глупости, но не наврежда.

Общи условия

Активация на акаунт