Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 525
  • 784
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Ася и барманчето са сладки заедно, но тя не ми изглежда грам увлечена по него. Дано да греша.

# 391
  • Галифрей
Много време ли се задържа тази героиня, за да се подготвя Simple Smile
В оригиналът беше до краят на сезона. 😔

# 392
И аз се включвам в клуба на нехаресващите "ррр"-къщата актриса. Много несимпатична, а не играе особено добре. Направо в сравнение с нея, появата на Алек Алексиев си е супер. На мен продължава да ми харесва сериалчето, да ме разтоварва и да го чакам с интерес. Харесва ми развиеието на Ася с бармана, дано и при нея има чувства, а не е само, за да забрави Мартин по-лесно. Образът на Яна не ме дразни мен, да, наистина е на всяка манджа мерудия, но пък е добър човек и всяко нещо го прави от добри подбуди. И пак да спомена страхотанта игра на Иван Юруков и Весела Бабинова, гледах ги двамата в две постановки на скоро, ами за мен това си е наистина добър актьор, който прави страхотни роли в театъра, а играе и много добре във филмите.

# 393
На мен ми е много антипатична Снежана и ррр-то ѝ е най-малкия проблем.

# 394
  • Разпиляна във въображението
А ще гръмне ли "пушката" съпругът на Ева?

# 395
На мен ррррр-то на Снежана не ми пречи, тя цялата ми е несимпатична. Както и героинята й. В сцената, където си пийваха винце в дома й заедно с Хелга, двете ми бяха толкова неприятни...

Мартин мисля, че е объркан относно отношението на Яна към него. Той подава сигнали, но тя е дистанцирана.

Ася и бармана много ми харесват и на мен. Барманчето е много готин Grinning

Ицето го виждам с онова момиче, което срещнаха в парка. Личи му, че не е безразличен, тя също.

# 396
Яна и Христо са си лика прилика, даже Христо на моменти е по-малко дразнещ. А Яна с липсата на усет как да се държи в обществото, махленското си поведение, забъркването в тъпи каши и не особено големия интелект, щеше да излиза с адвокат в реалността, ама друг път.

# 397
Да,и аз смятам,че най добре да си ги съберат Христо и Яна.Лика прилика по неадекватни реакции и махленски свади и не на последно място пък симпатични млади и неориентирани родители.Simple Smile
Какво му харесвате на този барман не разбирам Grinning ,симпатичен ,но едно мазничко и тънко гласче.Руши ми е една идея лигав,а този пък съвсем.Това си е мое мнение ,де.
Иван Юруков е прекрасен актьор във всичките си роли(и в театъра),само съм останала със спомена ,че е малко мрачен като човек.Гледах го в Търси се.
Ирина/Лора по никакъв начин не ме дразни,дори и с ролята си(любимка какво да се прави).Даже ме забавлява как се справи с Падалски,този мухльо не е за нея.
Виж Макавеева е друго нещо и с р-то,с визия,с погледи,с походка , с игра..със всичко дразни. Joy

# 398
Иначе до последно си мислех, че изнудвачът е Падалски заедно с неговата любима, защото имаше същата бутилка алкохол, която донесе тя в кантората и се засече със Захариев на вратата.
И аз така.
Ама малката на Христо е взела целия динамит и от него и от Яна, как само се разправяше на англичанина Satisfied
Р-то не ме дразни, само се ядосвам на Мартин, че ще падне в паяжината й, но явно такъв е персонажът- фустаджия.

# 399
  • Галифрей
Всички са прекрасни актьори  и си пастват  доста добре, освен русият Гринч. Съжалявам момичета но Яна и Мартин ще са си двойка, ясно е от всякъде. Интерестното е как ще се съберат. Като направят още сезони искам да разкарат тоя фон и ще е пърфект ❤

# 400
Пак да си кажа, че не искам Мартин и Яна да се събират. Умилително е той колко истински загрижен е към нея и иска да я защитава винаги в съда и извън него, но не са реалистична двойка и ми се струва, че ако отпадне напрежението между тях, ако ги съберат, голяма част от интригата на сериала ще изчезне.

Друго се чудех - в полския оригинал първият мъж на героинята пак ли е англиНчанин/чужденец?

# 401
  • София
Яна ако стане адвокат ще остави всички останали колеги от гилдията гладни. Така омайва хората... И винаги става нейното... 😃

# 402
Ми то ако се съберат, филмът трябва да свърши, освен, ако не започне тя да го спасява от нещо Satisfied което всъщност и сега се случва донякъде, изваждайки го от неговата среда, предлагайки му подкрепа и разбиране Simple Smile

# 403
  • София
Яна може да се навира навсякъде и да дава акъл (че даже я слушат, вместо да я наритат), но като стане дума за нейните мъже или деца - не може да сложи никого на мястото му, само охка и се тръшка.
Включването със сестрата на крадеца ме подразни, защото такива хич не ги трая, но свърши работа.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 14:12 от Cuckoo

# 404
  • Галифрей
Филмът няма да свърши като се съберат. Тапърва започва,но ей Спойлери 🤐🤫 За мен са много сладка двойка ❤Само аз и Ева ли ги шипваме?
Тоя тайствен Петър май пича оре на две ниви…работата 100% му е нечиста.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 11:15 от Диана Бишоп

Общи условия

Активация на акаунт