Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 498
  • 784
  •   1
Отговори
# 525
За момент си помислих, че Христо е обрал Захариев 🤯
Ася нещо ми е хлъзгава дано не подведе барманчето,личи че той я харесва 😇

# 526
  • Галифрей
Аплодисмети на неворятно изпъление на Иван Юруков на Утре отново 👏🏻

Ох спомени в бившото ми дасколо 🥹❤
Много силна емоциална сцена с Яна и Мартин!! Уникални много добри актьори!! Емоциалнаен епизод!! Евала!!

# 527
Мартин накрая така ме развълнува, че ако бях на Яна, щях да му се нахвърля отгоре и да го зацелувам така, че да забрави Магита, Аси и всички други жени. Плюс е, че харесвам Руши по принцип. 😂

# 528
Наистина му кипна накрая на Мартин. Ами така де, като магаре, само за работа го търсят. 😏

# 529
Много, много силна сцена. Такава емоция и болка имаше в нея и от двамата, изиграха го като наистина.
Въобще в този сериал, има нещо, което го няма в Съни бийч за мен - плътни герои към които се превързваш. Всички играят супер достоверно и въпреки , че в сценария няма нищо забележително ни държи под напрежение. Всички са убедителни - Яна в чепатия си характер, Христо в грубата доброта, Мартин в сладката обърканост и т.н
Дори секретарката е убедителна в това, че е префарцунена клюкарка ама и тя май ще си намери майстора, или по-скоро Тома ще си го намери. Да се връща Захариев, че липсва в пейзажа. Абее прекрасни герои…

# 530
Е, то и на Янчето ѝ ври. Два пъти вижда Мартин с адвокатката.

# 531
Много, много силна сцена. Такава емоция и болка имаше в нея и от двамата, изиграха го като наистина.
Въобще в този сериал, има нещо, което го няма в Съни бийч за мен - плътни герои към които се превързваш. Всички играят супер достоверно и въпреки , че в сценария няма нищо забележително ни държи под напрежение. Всички са убедителни - Яна в чепатия си характер, Христо в грубата доброта, Мартин в сладката обърканост и т.н
Дори секретарката е убедителна в това, че е префарцунена клюкарка ама и тя май ще си намери майстора, или по-скоро Тома ще си го намери. Да се връща Захариев, че липсва в пейзажа. Абее прекрасни герои…

Абсолютно съм съгласна! Много пълни образи. Актьорите са органични. За първи път да не ме дразни някой с бездарие, сричане и преекспонирани реакции.

# 532
  • earth
Хриптящата актриса била работила дълго време в Япония като модел, но не се е научила да яде с клечки. Като почнат така да се мъчат, държейки клечките по средата… По-добре с вилица или ръка (както истинските ценители на суши в Япония).

# 533
  • Ню Йорк
Юруков и мен много ме кефи. И невероятно изпълнение.

# 534
Наистина му кипна накрая на Мартин. Ами така де, като магаре, само за работа го търсят. 😏

+100. Браво на Мартин, от кога го чакам да се изрепчи, стига го е хокала Яна с причина и без. Никакъв не и е в края на краищата.
  И децата вече съвсем луднаха - от 3-ма бащи и една майка непрекъснато са в стрес ще се появи ли някой когато имат нужда.

Много ми харесва сериала , от кога чакам нещо за нормални хора и отношения, не некви бизнеси, мафии, конспирации и въобще измишьотини на n-та степен . Перфектни са всички актьори . От толкова сериали ,за мен това е ролята на Юруков, открих и Руши като актьор (след любимото ми Всичко се връща) Hands Ok Hand

# 535
  • Бургас
Все си мисля, че голямо значение има факта,че сценария не е български. В нашите сериали са напъхали всичко,за което се сетят.И най-често клишета, не ги знам как ги одобряват.Но като че ли от желанието да хванат всякаква аудитория и става пълна каша.И накрая са негледаеми. А ето хората как си пишат за ежедневните проблеми, малките борби и радости,персонажите са пълнокръвни.Дори и епизодичната роля на хазяйката на Христо има момент, в който й разбираш личната драма и мотивите за поведението.
 А Иван Юруков прави страшна роля тук, много различен и интересен. За изпълнението на песента му пиша пълно 6!

# 536
  • Благоевград
Иван Юруков ми е слабост, много го харесвам от години, а тук като Христо е върха. Много му пасва тази роля.

От Руши също съм очарована.

Песента на Графа е готина и си я слушам по няколко пъти на ден. Кавър ли е или е авторска?

# 537
Просто сериала е тъпкан с невероятни актьори, които не играят, а живеят в образа.
Целувката между Мартин и Яна за мен остава най-романтичната и истинска нежна целувка във филм досега.
Ако не сте гледали Бабинова в татъра, гледайте я. В "Боклук" прави страхотна роля. Но ще си изплачете очите. Плаче истински и тя.

# 538
Песента на Графа е готина и си я слушам по няколко пъти на ден. Кавър ли е или е авторска?
Той май не прави кавъри. Всичките му парчета са лично негови.

# 539
Иван Юруков ми е слабост, много го харесвам от години, а тук като Христо е върха. Много му пасва тази роля.

От Руши също съм очарована.

Музика,текст и арангимент -Графа

Общи условия

Активация на акаунт