Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 519
  • 784
  •   1
Отговори
# 465
  • Галифрей
Сямо където са го копирали 96% 😀 но пък бг акьорите са много добри.

Спойлер от оригинала, чети само ако искаш.
Скрит текст:
Добре,че с третият мъж се получи. Ама аз гледах по натам сезоните. Много тъпо убиха Ига ( Яна) може пък акрисата да е била заета. Хем  тъпо и гадно направо съм…. 😭 А горкият Мартин стана самотен татко на три деца. Изобщо не го искам това е бг версията!
Скрит текст:
а как я убиха? И Ася с кого завърши? С бармана, Тома или някой друг?

Скрит текст:
Тя краше кола и си пееше началната песен. Намираше някъде извън градът, между зелените дървета имаше катастрофирала кола жена с малко дете и тя тръгна да им помага. Обаче идваше някъв камион и шофиорът не гледаше пътя защото искаше да вдигне храната си и я отнесе. После не дадоха нищо. Черно и тъжна мелодия. Ася завърши с тоя от бара, забравих как се казваше ама е голям пич и голяма любов. Тома не помня акво стана с него. Ицето беше със секретарката.Мартин беше много разбит, нямаше сили да ходи на работа. Когато тръгна отново беше с обикновени дрехи и се грижише за децата. Имаше една сцена където му стана лошо на улицата,защото му липсва Яна. 😔😭

# 466
  • София
Изобщо не харесвам Яна, още по-малко като половинка на Мартин. Изобщо този образ на жена ми е непонятен и неприемлив. Самотна майка с 2 деца от 2ма различни мъже и тя излиза (опитва се) с трети. Пълна простотия е за мен. Нещо в БГ сериалите стана тенденция обаче.
Аууу, ужас. Жена с две деца да иска партньор. Отвратително 🤣.

# 467
Той този предразсъдък е само по нашите ширини. Всичките ми колеги и колежки са с по 4+ брака. Най-близкия ми колега е с пети брак. Той самия негови деца няма, защото не иска да има, не защото не може. Но за сметка на това всичките тези жени са с по 2 деца от предишните си бракове. Но нищо от това не го е спряло да се ожени и грижи за тях. Лошото е че не са трайни бракове и за някои от тях не си е взел поука....Освен да кажа американска им работа.

# 468
  • Галифрей
Епизодът ми беше мрачен и нужна ли беше тази с*кс сцена? 😐
Татко Захариев и Богдана са много сладки, те поне са щастливи ❤

# 469
Аз не разбрах защо  Джонката говори с майка си на бг?
И защо на Богданка, която трябваше да кежи до края на бременността, решиха да й спретнат тези сълзи и сополи?
Сцената Мартин към Силвия "потресете ли те тази новина" толкова ме разсмя, сигурно 5 пъти си я върнах.

# 470
На Джонката майка му е българка, доколкото разбрах, а баща му е англичанин.
Хареса ми серията, особено сцената между Христо, Яна и Джон в хотела с това самоубийство с пердето, истерията на Яна за идиотите в живота ѝ и Христо с отвертката във врата Grinning

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 23:55 от 'Stella

# 471
А, това съм го пропуснала.
Христаки пак беше в стихията си, да Joy

# 472
А и Петър ще се появи,нали трябва да се вкарват нови сюжетни линии. Личи си,че не е български сценария,по-фин е някак си,по-интелигентен хумора. Сравнявам със Съни бийч.
Абсолютно съм съгласна! Аз към 4-ти епизод си викам, бе много стегнат сценарии, няма разтягане на локуми, я да видя кой са сценаристите - и тогава разбрах, че е "преписан".

# 473
Абе Мартинееееее.... Пууууу значи.......

# 474
  • София

Мен не ме мислете - епизод 22

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 09:13 от Mari_Mar

# 475
Пияната секретарка беше готина. Децата и пияните казват истината.
  Но най-свежарския образ е Христо,всичко може да се очаква от него.

# 476
  • София
Образът на Яна става все по-нелогичен и неприятен. Само се тръшка колко онеправдана била, как ще се стегне и т.н., след което се врътва, че сама ще се справя, сакън някой да не помогне в разчистването на поредната овъртяна ситуация.
Дава непоискано мнение  на непознати, но не може да озапти близките си. Само охкане, свирепи физиономии и....нищо. Такова чудо не се изтърпява лесно

# 477
  • Ню Йорк
Образът на Яна става все по-нелогичен и неприятен. Само се тръшка колко онеправдана била, как ще се стегне и т.н., след което се врътва, че сама ще се справя, сакън някой да не помогне в разчистването на поредната овъртяна ситуация.
Дава непоискано мнение  на непознати, но не може да озапти близките си. Само охкане, свирепи физиономии и....нищо. Такова чудо не се изтърпява лесно

Абсолютно! На всяка манджа мерудия. И такива хора не харесвам Wink

Изобщо не харесвам Яна, още по-малко като половинка на Мартин. Изобщо този образ на жена ми е непонятен и неприемлив. Самотна майка с 2 деца от 2ма различни мъже и тя излиза (опитва се) с трети. Пълна простотия е за мен. Нещо в БГ сериалите стана тенденция обаче.
Аууу, ужас. Жена с две деца да иска партньор. Отвратително 🤣.

Няма лошо и жена с 10 деца да иска партньор, ама що всяко е от различен баща?! Явно жената нещо има проблем.

Той този предразсъдък е само по нашите ширини. Всичките ми колеги и колежки са с по 4+ брака. Най-близкия ми колега е с пети брак. Той самия негови деца няма, защото не иска да има, не защото не може. Но за сметка на това всичките тези жени са с по 2 деца от предишните си бракове. Но нищо от това не го е спряло да се ожени и грижи за тях. Лошото е че не са трайни бракове и за някои от тях не си е взел поука....Освен да кажа американска им работа.

Това, че американците изобщо не ценят брака не мисля, че трябва да го разглеждаме като +.
BTW - и аз съм по тези ширини, не по българските Wink

# 478
  • София
Еми, защото така е преценилаи.

# 479

Няма лошо и жена с 10 деца да иска партньор, ама що всяко е от различен баща?! Явно жената нещо има проблем.

И какъв проблем пък да има Rolling Eyes Познавам такава, българка, трима мъже-три деца,  с третия и децата се пресели в US и си живеят добре до днес. Просто има хора , по-емоционални и  авантюристи , действат докато намерят каквото търсят без да му мислят толкова. Не знам как е по-добре,зависи, важното е децата да са обичани според мен.

Нелепото в случая на Яна е , че тя едновременно върти  3-ма мъже Simple Smile - двама бивши и един проекто.
Дразни ме с това зъбене към Мартин, сякаш наистина са имали връзка и му държи някаква сметка. Ама и на него ангела му е слаб или просто прави напук.
Яна и Джон - от къде на къде ще се занимава с него след 8 години прекъсване.

Ася и бармана не си ходят изобщо, няма да ги бъде, ама и двамата ,да не са капо. Тя не е преживяла Мартин, той е комплексиран, ама се оставя на теченеието .

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 18:26 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт