Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 503
  • 784
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Аууу изпуснала съм, аз в такива моменти си хващам телефона и не гледам. Голяма досада е тази част, ако нещо ще ме откаже от сериала, това ще е.

# 511
И мен започват сериозно да ме изнервят изблиците на Яна. Голяма Майка Тереза, а нейният хал все наникъде.

Също не гледам, като започнат сцените на Мартин с ГабРрРовска, лошо ми става.

Христо, макар и нетърпим като типаж човек, наистина е направен много забавен и всеки път изплюва някой бисер, който те разсмива.

# 512
  • Sofia
...даваше акъл и на една от курса 😁

# 513
  • Галифрей
Спокойно Amber само леко го  изкоментирах, забравих какво ставаше  по на там. Извинявай.
И мен ми харесва повече от Съннито.
Аз си затварям очите като  почнат сцените с Габррровска ох 🤢 Само като си отвори устата ми иде да я фрасна. Чакам с нетърпенеи кога ще й набият шамарите 😃 Тя ще се пррръсне от злоба.
Разбирам,че фонът е кофти депресиран,защото са го снимали зимата и на моменти актьорите,  изглеждат по стари от малкото светлината. Сега като снимат новият сезон, ще изглежда доста по добре. Ся най- сетне  е топло, свежо и има повече светлина. Качеството да се вдигне. Все пък като снимат бг сериал си викам “ Ааа София изглежда много красиво” Направо си викам това ли е градът в който живея или са му сложили филтер? 😄

# 514
  • София
Ако тук пишат юристи, да кажат доколко е достоверна историята с преоценката на жилищата или просто е за сплашване, а наивните собственици се връзват.
Яна поне работи в юридическа кантора, не в магазин (макар че с този манталитет по-скоро е за продавачка), нормално е да получи съвет. В откъса от следващия епизод тя ли питаше Тома какво да прави? Т.е. колко сме сърдити на Мартин, след като го изгони от случката в хотела

# 515
Тя и в снощния епизод се обади на Тома и той нещо я успокояваше по телефона.

На мен Габровска като образ ми харесва, харесва ми и Макавеева как играе. Достоверна кучка.

# 516
Сега ще изразя мнение с което може никой да не е съгласен, но пък не ми пука. Joy
На мен ми харесаха Марто и Габровска когато се "упражняваха" на дивана. Някак им повярвах, че точно това са правили в момента,имаше страст. Макавеева изглежда гореща мадама. А с Дария като ги даваха.. ами стерилна работа, нямах същото усещане.
Когато пък е с Яна(нищо, че са още на целувки само), там е много романтично, става въпрос за любов, а не кекс. 😁

# 517
Амбър, точно така е.
С Ася беше скучновато, сякаш нямаше тръпка. С Габровска си личи страстта. Пък с Яна си е баш любов.

# 518
И аз взех, че ги харесах с Габровска като двойка. Сякаш има химия между тях. А с Яна на мен нещо ми липсва, освен че са добри приятели.

# 519
На мен пък пъшкането зад дивана ми беше комични и крайно недостоверно. Даже преди да покажат кой е зад дивана си мислех, че нарочно е замислено да е комично и ще излязат Христо и хазяйката Grinning

# 520
  • Галифрей
Аз се смях на пъшкането зад дивана  😂 Мен ми звучеше сякаш не можеше отвори буркан. Струвами се ли,че Магито води парада в техните взаимношения,  а Марто като жена. Все пак тя го направи за да спечели бас и го използва за удовоствие, доста наперено и мъжмо поведение има в нея.

# 521
Даже преди да покажат кой е зад дивана си мислех, че нарочно е замислено да е комично и ще излязат Христо и хазяйката Grinning
И аз така - за Христо си мислех. Хазяйката доста ачик-ачик го задява, той не вижда ли 😂

# 522
Сцената зад дивана беше яка! Абе пускат ни гювеч от време на време 😆
Точно след това обсъждаха защо Габровска работи с Ланджев и имам съмнението, че й е баща или някаква рода, защото каза, че нещата не са такива, каквито изглеждат и че това й е като инвестиция 🤨
А най ме изкефи като го беше награбила за втори път и той като опарен реши да си тръгва и... Не ме изпращай 🥳 Има страст, но си личи, че е просто нагон от негова страна, докато мацката ще е поредната въздишаща зад прозореца. В тази връзка ми хареса и сцената с Ася и Яна, Ася определено познава това чувство, което лъхаше от Янчето. Филмът може спокойно да се казва Мъжете на Яна или Жените на Мартин 😆

# 523
  • Русе
Чуден Ицето Simple Smile

# 524
  • Благоевград
"Край, Яна, край"! 😱
Чак на мен ми идеше да извикам Мартине, обичам те!
Ах тази Яна! Това беше златната й възможност да му каже.

Ицето е сладур, фенка съм му!

Габрррррровска наистина добре се справи да се прави на влюбена.

Къде затриха англиНския татко на Еленка?

Сезонът май скоро трябва да свършва, но щом сега снимат,  сигурно ще гледаме наесен.

Общи условия

Активация на акаунт